• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

2013 berenli saatler yılbaşı çekilişine katılmak isteyen özel mesajla 18.12.2012 ye kadar isimlerini adreslerini telefonlarını yazsınlar:49::49::49:

ben gecen sene katılamamıştım kaçırmıştım daha doğrusu
o sıralar çok hasta olmuştum girememiştim foruma epey

Ay ay berenimle mervem burda:16: nasilsiniz kizlarr. Mervecim ins hayırlı dogum olur hiç zorluk yasamazsın. Berenim tebrikler nice yildonumlere.

Ay ay berenimle mervem burda:16: nasilsiniz kizlarr. Mervecim ins hayırlı dogum olur hiç zorluk yasamazsın. Berenim tebrikler nice yildonumlere.

Sağol canım inşallah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde yavrumu kucağıma alırım:49:

iyiyim bitanem duş aldım sütümü içtim buraya geldim:1::1:
yılbaşı çekilişini konuşuyorduk ay kızlar 1 yıl nasılda geçti dime yaşlandık valahaaaaa:30:

iyiyim bitanem duş aldım sütümü içtim buraya geldim:1::1:
yılbaşı çekilişini konuşuyorduk ay kızlar 1 yıl nasılda geçti dime yaşlandık valahaaaaa:30:

Oh oh iyi yapmışsın kuzum bende birazdan icecem sütümü :) eee kızların basında ana olmazsa dagiliyo bunu öğrendiköğrendik:1:
masallah bir yılı geride bıraktık. Nice yıllara ins

ofeliyam kuzummm sende hosgeldin

Back
X