• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

O nasıl olmuştu kız bizede anlatınnn:52:

Ben Elif'ime hediye hazırladım ve kocisime yolladım. Kocamda ozaman yanıma gelmişti ve geri gitmişti Tr ye. Hediyeyi aldı dükkana bıraktı ve bi ısı vardı o sırada Abi'sinin kızı dükkana geldi baktı hediye paketi. Seyma ablam bunu bize yolladı diyip aldı cimcime:1: ben ona normalde yollarım bu seferde yine ona sanmış. Ama paketi açınca birazcık şaşkınlığa uğramış :1:

Ofeliyam iki haftalığına geliyorum. Yaaaa seni görmem lazimmmm

Ben Elif'ime hediye hazırladım ve kocisime yolladım. Kocamda ozaman yanıma gelmişti ve geri gitmişti Tr ye. Hediyeyi aldı dükkana bıraktı ve bi ısı vardı o sırada Abi'sinin kızı dükkana geldi baktı hediye paketi. Seyma ablam bunu bize yolladı diyip aldı cimcime:1: ben ona normalde yollarım bu seferde yine ona sanmış. Ama paketi açınca birazcık şaşkınlığa uğramış :1:

Yalnız eşinin yiğenide baya rahatmış o ne öyle
kendine ait olmayan bişeyi nasıl açar yaa:20:
Hoşuma gitmedi:27:
kaç yaşındaki

Kızlar siz hala malum sitedeki çekilişlere katılıyosunuz demi:27:
ee bişeyde kazanıyomusunuz yaa:26:

Aynen ya banada öyle geliyo erkek gibi karnımda top gibi zaten du bakalım
ya etmezmiyim canım ederim tabi şimdi dileğinide tam öğrendim ona göre ederim :16:

Allah razı olsun canım.İnşallah sende ofelyamda hayılırlısıyla bebişlerinizi alırsınız kucağına.
Bide ben nedense ilk çocuğum olursa allah nasip ederse erkek istiyorum ya kızım olursa abisi olsun diye.
Sevgilisi bileolmayan kızın bebeğine cinsiyet seçmesi gibi oldu bu ama:27::27:

hepınızı tek tek opuyorum ben cıkıyorum ıyı geceler kızlar..goruşmek uzere

İiyi geceler canım :emir_bebek::emir_bebek:

son halim:))) $374522_2583440041741_1656943054_n[1].webp

Yalnız eşinin yiğenide baya rahatmış o ne öyle
kendine ait olmayan bişeyi nasıl açar yaa:20:
Hoşuma gitmedi:27:
kaç yaşındaki

Ya aslindaa suc onda degil. Esim babasına Seyma kızlara almış demiş. Yani babası yanlış anlamasın diye. Kızda o yüzden kendisine sanmış ama açınca bi gariplik hissetmiş. Daha sonra durumu anlayınca paketliyip geri verim dedi bende kiyamadim kalsın dedim

Allah razı olsun canım.İnşallah sende ofelyamda hayılırlısıyla bebişlerinizi alırsınız kucağına.
Bide ben nedense ilk çocuğum olursa allah nasip ederse erkek istiyorum ya kızım olursa abisi olsun diye.
Sevgilisi bileolmayan kızın bebeğine cinsiyet seçmesi gibi oldu bu ama:27::27:

İiyi geceler canım :emir_bebek::emir_bebek:

Haha ne güldüm:60:
Olsun be gülüm hayaller olmadan insanlar yaşayabilir mi:16:

Kızlar siz hala malum sitedeki çekilişlere katılıyosunuz demi:27:
ee bişeyde kazanıyomusunuz yaa:26:

yok be hiç bi halt kazanamyorum ama berenin maşallahı var.Ben çok şansızım ya :25::25::25: ama babamın lotosu totosu gibi çıkyacağnı bile bile bi umut işte :25::25::25:

Ya aslindaa suc onda degil. Esim babasına Seyma kızlara almış demiş. Yani babası yanlış anlamasın diye. Kızda o yüzden kendisine sanmış ama açınca bi gariplik hissetmiş. Daha sonra durumu anlayınca paketliyip geri verim dedi bende kiyamadim kalsın dedim

ee tabi şimdi açılmış paketide kızın elinden almak iyi olmazdı
evrenim kuzum iyi yapmışsın:16:

yok be hiç bi halt kazanamyorum ama berenin maşallahı var.Ben çok şansızım ya :25::25::25: ama babamın lotosu totosu gibi çıkyacağnı bile bile bi umut işte :25::25::25:

Aman benimde hiç şansım yok o konularda
bende bi ara dadanmıştım sizin sayenizde:1:
yahu 1 tanesi bile mi tutmaz yok ayol yok işte:50:

Masallah ofeliyam yaa koyma resimlerini nazar değecek yemin ederim yaa. Cok yakışmış hamilelik:nazar:
Ya evine nasıl gelim. Senin evin hangi tarafta olmazsa bir saatligine uğrarım esim beni bırakır

Back
X