Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl olmuştu kız bizede anlatınnn![]()
hepınızı tek tek opuyorum ben cıkıyorum ıyı geceler kızlar..goruşmek uzere
iyi geceler canım dikkat et kendine
Rabbim korusun meleğini![]()
Ben Elif'ime hediye hazırladım ve kocisime yolladım. Kocamda ozaman yanıma gelmişti ve geri gitmişti Tr ye. Hediyeyi aldı dükkana bıraktı ve bi ısı vardı o sırada Abi'sinin kızı dükkana geldi baktı hediye paketi. Seyma ablam bunu bize yolladı diyip aldı cimcimeben ona normalde yollarım bu seferde yine ona sanmış. Ama paketi açınca birazcık şaşkınlığa uğramış
![]()
Ofeliyam iki haftalığına geliyorum. Yaaaa seni görmem lazimmmm
Ofeliyam iki haftalığına geliyorum. Yaaaa seni görmem lazimmmm
Aynen ya banada öyle geliyo erkek gibi karnımda top gibi zaten du bakalım
ya etmezmiyim canım ederim tabi şimdi dileğinide tam öğrendim ona göre ederim![]()
hepınızı tek tek opuyorum ben cıkıyorum ıyı geceler kızlar..goruşmek uzere
Yalnız eşinin yiğenide baya rahatmış o ne öyle
kendine ait olmayan bişeyi nasıl açar yaa
Hoşuma gitmedi
kaç yaşındaki
Allah razı olsun canım.İnşallah sende ofelyamda hayılırlısıyla bebişlerinizi alırsınız kucağına.
Bide ben nedense ilk çocuğum olursa allah nasip ederse erkek istiyorum ya kızım olursa abisi olsun diye.
Sevgilisi bileolmayan kızın bebeğine cinsiyet seçmesi gibi oldu bu ama
İiyi geceler canım![]()
Kızlar siz hala malum sitedeki çekilişlere katılıyosunuz demi
ee bişeyde kazanıyomusunuz yaa:26:
Ya aslindaa suc onda degil. Esim babasına Seyma kızlara almış demiş. Yani babası yanlış anlamasın diye. Kızda o yüzden kendisine sanmış ama açınca bi gariplik hissetmiş. Daha sonra durumu anlayınca paketliyip geri verim dedi bende kiyamadim kalsın dedim
yok be hiç bi halt kazanamyorum ama berenin maşallahı var.Ben çok şansızım yaama babamın lotosu totosu gibi çıkyacağnı bile bile bi umut işte
![]()
Berenin intrneti gitmiş kızlar herkese selamı var![]()
Haha ne güldüm
Olsun be gülüm hayaller olmadan insanlar yaşayabilir mi![]()