Bernardo Yemek Takımı Hangisi?

pissy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
3.044
30
118
Çok kararsız kaldım bana yardım eder misiniz?

Simdiden gule gule kullan arkadasim..Ben 2. yi begendim.Cok modern. Bu arada 1.si icin genel bir elestirim var kizlar, aklinizda olsun. Ortasinda desen olan tabaklar bosken cok guzel ama yemek yerken hem desen gorunmuyor, hem de kasik catal darbesiyle zamanla desenler deforme oluyor. Dekoru kenarinda olan tabaklari secmenizi oneririm...Aklima gelmisken soyliyim dedim...

daha güzel modeller var aslinda, bunlar bana fazla klasik geldi... :26:

bende 3. yü beğenmiştim,tam hatırlamıyorum ama haruni bone china dı sanırım.
güle güle kullan cnm

kızlar aslına bakarsanız dün 1.model yemek takımı aladım alana kadar çok beğeniyordum ama nedense bugün acayip huzursuzum :26::26: sabahtan beri işe konsantre olamıyorum bunu düşünmekten.

ürünler daha eve gelmedi, değiştiriyorlar gerçi sonradan fikir değişitirirseniz. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum.

o takıma uygun şu çatal bıçak takımını

~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~

ve şu kadehleri aldım

~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~

Hiruni Bone China
Poem - Bone China
Nova - Bone China

peki bunlar arasında ki farkı bilen var mı?

Bence fırsatınız varken değiştirin. Çok daha güzel modeller var. Mesela siyah seviyosanız Black Ivy çok hoş bi model.

dün mağazada bu 2.modeldeki takımı farketmedim akşam sitelerine tekrar bakında bunuda gördüm.
off kararsız kalmak heleki aldıktan sonra böyle olması nefret edilesi bi huy :88::88::88:

1.'yi hiç mi beğenmediniz kızlar? :26:

Son düzenleme:
ben sadelikten hoşlandığım için 2 dedim ama 1. de gayet güzel bence

Pissym kadeh takımları çok hoş... yemek takımın hoş gözüküo ama biraz fazla yoğun geldi desenleri..güle güle kullan canım

canımm çok teşekkür ederim inşallah hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanırız.
bende çok düşündüm o desen yoğunluğu çok mu dedim ama ne bileyim takım olarak mağazada bakınca gözüme hoş geldi. ama şimdide acaba değiştirsemmi demekten kendimi alamıyorum :26:

ben sadelikten hoşlandığım için 2 dedim ama 1. de gayet güzel bence

fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar

bende sadelikten hoşlanan birisiyim daha karmaşık daha parlak modeller vardı ama nebileyim bu modeli aldım.

3.takımı çok beğendim,,2. de olabilir..
güle güle kullan..

çatal bıçak takımın daha güzel olabilir aslında. ama diğer sofra takımı süperrrr.ve 3. yemek takımıyla çok uyumlu..

canımcım beğendiğin takım çok güzel bence diğerleri boş gibi güle güle kullan ben karacadan bir takım aldım kırmızı güllü osmanlı tabakları gibi çok hoşuma gitti herkesin zevki farklıdır bence kendi beğendiğin en güzelidir şekerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…