Bernardo Yemek Takımı Hangisi?

en son eklediğim takım asla makinada yıkanmamalıymış.
çatal bıçak elde yıkanırda tabaklar elde zor olur. Almak isteyenlere bilgi açısından belirtmek istedim.

aldıklarım bugün gelicek inşallah. geldiğinde açıp bakıcam içime sinmez ise değiştireceğim.

haklısın herkesin zevkleri apayrı oluyor. almadan önce can atıyordum bu takım için ama şimdi ise kafamda düşünceler geziyor.

ben 1.takımı aldım bi kaç ay önce.son eklediğin modeli ben de düşünmüştüm sonra çok kaba geldi
bu arada 1.model nette mat görünüo eline alıp bakınca daha güzel görünüo

ben 1.takımı aldım bi kaç ay önce.son eklediğin modeli ben de düşünmüştüm sonra çok kaba geldi
bu arada 1.model nette mat görünüo eline alıp bakınca daha güzel görünüo

demek aynı takım ne güzel
mağazadayı dün tekrar aradım kararsızlığımı dile getirdim onlarda aynı şekilde her modelin internette hoş görünmediğini söylediler. çoğu müşterimiz mağazaya gelince bu model internette böyle görünmüyordu diyorlarmış. benim aldığım takımda gerçekten nette pek hoş görünmüyor. ama mağazada albenili duruyordu. bugün aldıklarım gelmiş. şuan iş yerindeyim. akşam eve gidince açıp bakıcam kontrol edicem. inşallah içime siner bende fotoğraflarım size çatal bıçak ve kadehlerim ile beraber.

bu arada sende çeyiz için mi aldın yoksa şuan kullanıyor musun? bu takım için makinada yıkanıyor dediler.

Son düzenleme:
ben çeyiz için aldım canım temmuzda düğünüm var.zevk meselesi tabiki.ben çok beğendim şık duruo bence.sade bi masa örtüsüyle çok şık olur.

aldığım eşyaların hepsi dün söyledikleri gibi zamanında geldi.
8 koliyi tek tek açtım hepsini elimden geldiğince kontrol ettim ve saydım.
Sadece günlük yemek takımımın 1 tane su bardağı kırık çıktı onuda yarın mağazadan değiştireceğim.
Misafir yemek takımımda çok şükür herhangi bir hasar defo çıkmadı

Ben bernardo'nun %50 hediye çeki kampanyasından faydalanıp misafir yemek takımı ve çatal bıçaklarımı aldım. Kazandığım hediye çeki ile; viski şişesi ve kadehi hariç diğer kadeh takımlarını, kahvaltı takımı, günlük yemek takımı, çelik çay seti, 5li kepçe kevgir standı, 5'li bıçak standını aldım.Mutfak için büyük parçaları bu sayede tamamlamış oldum.Allah herkese güle güle kullanıp borcundan kurtulmayı nasip etsin

Yemek takımı şuanda içime sindi gibi ama yinede düğüne kadar beğendiğim farklı bir model olursa değiştirebilirim.

http://www.modapark.net/banner/kadeh.JPG

bende geçen ay bernardodan yemek takımı, çatal kaşık bıçak ve bardak takımı aldım

ama yemek takımından şimdi gönlüm geçti, değiştirmeyi düşünüyorum. Kare takım ama yeni modeller daha geniş. benimki daha ufak tefek. birde kar beyazı değil krem gibi porseleni kararsız kaldım off

aldığın takım çok güzel canım aralarında en güzeli o doğru seçim:128:

iyi günlerde kullan canım.

Güle güle kullan canım...

teşekkür ederim hepimiz aldıklarımızı iyi günlerde kullanalım inşallah

sende %50 hediye çeki kampanyasından mı aldın cnm?
Valla bu işin sonu yok başka alsan sonra başka görüp on beğenebiiyor insan
o sebeple bende bakalım bekleyeceğim bi tane beğendiğim başka model var.onu eklemedim buraya onu alabilirim.
senin takımın çatal bıçağın kadehlerin hangisinden?

aldığın takım çok güzel canım aralarında en güzeli o doğru seçim:128:

teşekkür ederim ama işte şu içine sinme durumu varya. etrafın beğenilerine kendiminkinden daha çok önem veriyorum ben. kendimi üzdüğüm tek nokta bu

cnm ilk sayfaya beğendiğim takımı yazmıştım
sonra da görmedim ,sen yemek takımını,çatal bıçak takımını ,bardak takımını almışsın bile
hayırlı olsun güle güle kullan
yemek takımını beğendim özellikle düz tabağı çok güsel,keşke çukur tabak bu kadar desenli olmasaydı.ayy o kadarını da kafana takma üzülme boşuna.

kızlar bu takım nasıl peki ?

bu eklediğin tabakta bernardoda en beğendiğim,hayran kaldığım üründür. ama seninde belirttiğin gibi kesinlikle bulaşık makinesine girmiyormuş. aman kim yıkayacak elde onu:80:

3. ve sonuncu model güzel.. Aslinda evinin tarzina bagli
Yemek modelleri cok hos gercekten..

ben 2 numarayı beğendim çok kibar ve sade. sizin aldığınızda güzel ama göz yorucu. eğer değiştirme imkanınız varsa değiştirin derim

aldığın takım bence çok güzel.. bende bernardodan bu takımı aldım, ilk görüşte hayran kaldım çok beğenerek aldım, henüz kullanmadım eylülde kullanacam kısmetse.. gerçektende int de göründüğü gibi değil, gerçekte çok daha güzel görünüyorlar. sende güle güle kullanırsın inşallah..

~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~

birincisinin yemek tabagi kullanisli degil bence 2.si form olarakta desen olarakta guzel....ama alirken sunu sorun bunlar polonyami cin mi diye ve mutlaka kutunun ustundeki made in poland yazisi olmasina dikkat edin cinse tercih etmeyin bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…