Beş cm daha uzamam gerek

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım boyum 1.64 civarı bir 4-5 cm daha uzamam lazım 1996 doğuluyum sizce bunu nasıl yapabilirim?kesin bir cevap beklemiyorum tabiiki kemik büyüme hüclerime baglı erkende kapanabilir ama şuan kapanmadıgını söylersek ne yapabilirim?

günde iki bardak sütü aksatmamaya çalışıyorum balya hapı kullanıyorum herzaman değil ama bazen zıplıyorum yüzme gibi bir imkanım yok maalesef

yahu ne gereksız bır konu tek derdın sıkıntın bu olsun boyun uzar sonrada göbegim cıktı kızlar ne yapabılırım dıye konu acarsın.süt içmeye devam et

Gereksiz bir konu olmadığını düşünüyorum.Madem bu senin takıntın biraz çaba sarf edersen uzarsın.Süt iç,kemik iliği,paça çorbası vs içebilirsin hep.Zıpla,uzan,esneme hareketleri yap.Pilates 2 cm kadar da boyu uzatır.

konuyu açan daha 15 yaşında sormuş yani ne varki bunda....
canım boyun uzar merak etme daha yaşın küçük yediğine içtiğne dikkat et vitamin al ve spor yap basketbol oyna okadar çabuk uzamasını istiyorsan :))kısa olmak da fena değil aslında 1,56 benim boyum:))))

Biraz takıntı yaptım özür dilerim fiziğimle ilgili sorunum yok göbegi falan kendim hallederim o konuları takmıyorum tek derdim boyum, burada pılates kursu yok maalesef yaz geldiginde zamanım olursa basketbola başlayacağım esneme hareketlerinide yapmaya çalışacağım zamanım olursa teşekkürler

Son düzenleme:

merhaba canım senin yaşında benimde bi kızım var öncelikle boyunu kafana takma güzelim gayet normal ortalamalara göre
yüzme imkanın olsaydı çok iyi olurdu gerçekten boyu uzatıyo ama voleybol ve basketbolda çok işe yarıyo

Süt içmen çok faydalı,bunun yanında bol bol meyve ve sebze yemeye gayret et.
Et,tavuk,yumurtayı da ihmal etme.

En kötü ihtimalle her yıl 1 cm uzasan 18 yaşında 1.67 olursun.
1.67 Türkiye ortalamasına göre gayet iyi.

Teşekkür ederim moral verdiniz eskiden boyumu falan hiç takmazdım ama bana sürekli çok kısasın yada en fazla 1.60 1.65 olursun diye laflar çok edindi bizim akrabalar özelliklede anne tarafı uzun boylular sürekli beni onlarla kıyaslama yaptılar bu yüzden bu takıntılar bende istemezdim

Canım benim hiç takma kafana 23 yaşındayım 1.65 boyum ve boyumdan çok memnunum.Yaşında çok genç 18 e kadar uzaman devam eder bol bol süt,peynir yani kalsiyum protein birde sporla ilgilen ama kafanda takıntı yapma bence bu yaşa nazaran boyun çok iyi

bana sorarsan 1.64 cok iyi bir boy
ben 1.72 yim özeniyorum topuklu giyiyorum 1.80 lık bir dev oluyorum
yok ama illa uzamak istiyorsan
süt icmene tabii ki devam et
bir de barfiks astır odanın kapısına ona as kendini
benim kuzenlerim hep öyle uzattılar boylarını
barfikse asılarak

Teşekkür ederim önerilerinizi uygulayacagım , aslında gözüm çok yükseklerde değil 1.65 te olsam güzel bir boy ama ben 20li yaşlarıma geldigimde o zamanki nesil daha uzun boylu olacak ve 1.65 kısa gibi duracak şimdiki nesile göre 1.65 güzel bir boy aslında

canım acelen nedir anlamadım..destur daha 15 yaşındasın..yani 23e merdiven dayasan neyse..sen yine yemeni içmeni sağlıklı yap..herşeyi sağlığın adına yapta belirli bi yaşa kadar zamanı olduğundan acele etme..henüz daha lisedesin sonuçta..tamam bu senin için sıkıntı olabilir ama bence yaşına göre kötü değilki..uzayıp sonra kilo derdi yapmada..uzunlar genelde onun sıkıntıını yaşıor çünkü dikkati kilo çeker ondan..bu arada saçlar ve tırnaklar vitamin toplar çok uzunsa onlara gideceğinden problem yaratabilir belki..aklımao geldi..bence iyi senin boyun..daha yaşında küçük...uzarsın..ama halan teyzende falanda varsa kısalık belki ondan kaynaklanır..

arkadaşım nesilden bahstmişsin de sen o gelecekteki neslin nasıl olacağını nereden bilebilisin?dinazormuyuz biz nesli tükensin boy kısalığı çekenlerin..şimdiki nesil mesela diyebilirmisin çok kısa var yada hepsi uzun?ortaya bi kaışık atılmışız işte:)dinazor değiliz insanız canım..neslimiz ne demek?:)

İnsanlar git gide eskisinden daha çok uzuyor çünkü zaten araştırmalar sonucuda bu kanıtlanmış birşey =) ama tabii dediginiz gibi tam olarakta bilemeyebiliriz

Saçlarım orta boyda ama tırnaklarım biraz uzun bundan sonra tırnaklarımı keseceğim , B.İ.T.

Ben de bir gözlemim var,bütün kızlar annelerinden uzun oluyorlar.
Bütün kızlar derken,3 nesil baz alarak konuşuyorum.
İstisnalar vardır tabii ama genel olarak çevremde gördüğüm anne-kızlar böyle

bu işler ısmarlamayla oluyo muydu yav bilseydim ben de bi 10 cm uzun olurdum :)
neyse 15 yaşındasın ne zaman adet görmeye başladın.
adet görüyorsan daha fazla uzamazsın, üzgünüm

ne alakası var yaa saçlar tırnaklar vücudun vitaminini filan almaz zaten siz onları kesseniz de kesmeseniz de uzayacak onlar :)

Bende kesin birşey söyleyemem kemik büyüme hüclerim erkende kapanabilir yazmıştım zaten =)

Hala düzenli regl göremiyorum 36 - 40 - 45 gün arası sarı akıntı görüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…