- 29 Nisan 2010
- 398
- 114
- 103
- Konu Sahibi mazosistin_mutlulugu
-
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım boyum 1.64 civarı bir 4-5 cm daha uzamam lazım 1996 doğuluyum sizce bunu nasıl yapabilirim?kesin bir cevap beklemiyorum tabiiki kemik büyüme hüclerime baglı erkende kapanabilir ama şuan kapanmadıgını söylersek ne yapabilirim?
günde iki bardak sütü aksatmamaya çalışıyorum balya hapı kullanıyorum herzaman değil ama bazen zıplıyorum yüzme gibi bir imkanım yok maalesef
Teşekkür ederim moral verdiniz eskiden boyumu falan hiç takmazdım ama bana sürekli çok kısasın yada en fazla 1.60 1.65 olursun diye laflar çok edindi bizim akrabalar özelliklede anne tarafı uzun boylular sürekli beni onlarla kıyaslama yaptılar bu yüzden bu takıntılar bende istemezdim
Teşekkür ederim önerilerinizi uygulayacagım , aslında gözüm çok yükseklerde değil 1.65 te olsam güzel bir boy ama ben 20li yaşlarıma geldigimde o zamanki nesil daha uzun boylu olacak ve 1.65 kısa gibi duracak şimdiki nesile göre 1.65 güzel bir boy aslında
canım acelen nedir anlamadım..destur daha 15 yaşındasın..yani 23e merdiven dayasan neyse..sen yine yemeni içmeni sağlıklı yap..herşeyi sağlığın adına yapta belirli bi yaşa kadar zamanı olduğundan acele etme..henüz daha lisedesin sonuçta..tamam bu senin için sıkıntı olabilir ama bence yaşına göre kötü değilki..uzayıp sonra kilo derdi yapmada..uzunlar genelde onun sıkıntıını yaşıor çünkü dikkati kilo çeker ondan..bu arada saçlar ve tırnaklar vitamin toplar çok uzunsa onlara gideceğinden problem yaratabilir belki..aklımao geldi..bence iyi senin boyun..daha yaşında küçük...uzarsın..ama halan teyzende falanda varsa kısalık belki ondan kaynaklanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?