Beş kuruş etmezmişim

amcan tam bir gerizekalıymış. ebnce muhatap olma bir daha. erkek arkadaşınla olan konularını ailen bilsin bence.

Umarım baban amcana benzemiyordur...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canim annem biz paraya falan bakan insanlar degiliz dio beni destekliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynennn katılıyom

Canim cok tesekkur ediyorum oyle haklisinki bir kelimen bile yanlis diyemem ama sevgilim donunce babamla konusmak istiyorum

munem sağol canım eee rtık yaş da geldi bi deneyelim he

Annem biliyo herseyi tek tek anlatiyorum canim teyzemle sevgilim bir tesadufle tanistilar teyzem hic kotu bi yorum yapmadi

Aynennn katılıyom

Yaptigim hatali biliyorum ama olaylar boyle gelisio

nişanlımla meslektaşlarmış
içini rahat tut canım. amcan esmiş durmuş...

Canim cok tesekkur ediyorum oyle haklisinki bir kelimen bile yanlis diyemem ama sevgilim donunce babamla konusmak istiyorum

Bence bu durumu sevgilinle konuşmadan önce babanla konuşmalısın.
Eğer bu konuyu halletmeden sevgilini bu durumu açarsan, ileride en ufak problemleriniz de senin bu durumunu yüzüne vurur..

Amcan sadece yargılamış birde kadın,kız dostu olduğunu sanmıyorum şu namusumda namusum diyenlerden biraz sanırım geri kafalı bu zamanda artık gençler anlaşıyor seviyor ve sonra evleniyor amcan halen görücü gelsin evlensinlerde eski zaman adamı kalmış kaldı ki ama kendisine sevgili edinmiş ailenin rıskını bir kadına yediriyor ki yaşıda yerinde birde güya sana örnek olacak o erkek ya o herşeye yapabilir ,çifte standarta bak babanla bu durum dolayısıyla tartışma eğer olursa hemen sevdiğin çocuğu çağır ve tanıştır

Bence amcanın derdi başka. Fesatlık gibi olmasın ama artık sen büyüdün. Eskisi gibi evde görüştüğü misafir gelen bir yeğen değilsin. Ortada ortak bir şirket var ve deneyim kazanmak için şirkette muhasebeye bakıyorum dedin. Değil mi?

Yani o zaman aklı yeni başına geliş olmuyor. Artık sen de onun başındasın. Yediği bir halt olursa artık onu izleyecek sadece baban değil sende varsın.yani şuan işyerine sende peydah oldun ve seni baştan sindirmeye çalışıyor.
Demek ki ya saklayacak bir şeyleri var. Ya da şirkete ödeyeceği bir şeyler var. Belki babanla anlaşmalı ama ailenin tümü de bilinsin istemiyor da olabilir.
Düşünsene bana benzer bir hikaye olmasaydı, bu densizliği başka bir ortamda hayli hayli yapardı. Yada direk babana söylerdi.

Tabi aklıma şu da geliyor. Evlenmeyi düşündüğün adamın maddi durumu.
Belki de kafasında şunu kurmuş da olabilir. Yeğenim bu adam evlenirse ikisi de ikisi de şirkete gelebilir. Yada hiç olmadı ortağa masraf çıkar. Şirketten para kaybı.

Umarım bu yazdıklarıma kırılmazsın. Yapılanların sadece 3 sayfasını okudum bunlar ve aklıma bunlar geldi. Şimdiden kolay gelsin

Cok dogrusun canim hic kirilmadim inanki

Sanirim bizde ayni seyleri yaşayacagiz canim

Ins yasamazsiniz canim cok zor gunlerdi benim esim 4 yil ogretmenlik okudu kazanamadi kpss yi babam vermedi diye polis oldu gitti okudu 7 ay daha ve evlendik sukurler olsunki esimde biran pisman etmedi beni ki beni cekiyo bu buyuk birsey ins sizde egelleri asarsiniz ve mutlu huzurlu yuvaniz olur Allah guc kuvvwt versin sevgilinede sanada

Ben olsam babama söylerim tuğçe amcam bana bunları bunları söyledi derim. ki yaptımda halam konusunda herkes yerini bilsin

Benim amcam iliskim hakkinda agzini acamaz hele ki 24 yasindayken...

İyi ki aile baglarimiz sıkı degilmis. Firsat versek bizimki de bu model.

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim bende sizin gibi olmak istiyorum

Ben olsam babama söylerim tuğçe amcam bana bunları bunları söyledi derim. ki yaptımda halam konusunda herkes yerini bilsin

Badecim eger babamin sevgilimle hala gorustugumden haberi olsun hemen soylerdim ama malesef suan sevgilim askerde babama goruatugumuzu soylemek istemiyorum

Benim amcam iliskim hakkinda agzini acamaz hele ki 24 yasindayken...

İyi ki aile baglarimiz sıkı degilmis. Firsat versek bizimki de bu model.

Off cok zor canim aile sirketi var ya dert o

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim bende sizin gibi olmak istiyorum

Canim sikma canini sen egerki kaderinse ki ins hayirlisiyla oyledir 7 semedir birliktelik az degil guvenin varsa biran suohe etme soylenenlere aldirma guclu ol ki zaten okudiguma gore senin durumun ve sebeolerin daha baska Allab gonlune gore hayirlisini versin ayitmasin rabbim emeginize yillariniza yillar kaysin sevgiyle ins

Canim icini rahatlattin inan allah senden razi olsun seninde mutlulugun daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…