ben de kpss ye çalışıyorum derken ihmal ettim ama bir türlü hayırlısıyla atanamadım başlı hatmim var en azından onu hatmedeyim biraz günah yükümüz hafifler belki..Allah kolaylık versin canım, biz de kiracıyız inşallah birgün hepimiz ev sahibi oluruz, ne güzel Kuran okuyormuşsun, ben biliyorum ama hep ihmallik ediyorum, ömür geçiyor çok mahçubum Rabbime, dünyalık işleri yetiştiriyoruz, ahiretlikler kalıyor
İnşallah Rabbim bizi doğru yolundan ayırmasın, namazlarımızı kılalım, iyi kullar olalım.
Allah hayırlı evlatlar versin canım
zaten hep o sırtımızdaki yük namaz kılmadığımızdan canım kuş gibi olmak varken ...Bende niyetleniyorum ama olmuyor. Kizlar nasıl olcak . Nasıl yapcam. İçimden bir ses kiyet vakti geliyor diyor. Şimdi iman ettin ettin sonra hep günü ne diyeceksin diyorum. Ama bebeğim var. Calisiyorum. Eve gelip namaz kilasiya bi bakmışım uyumuşum. Çok kötü hissediyorum kendimi. Sırtımda bir kufe var sanki. Olmuyor. Benim kendimi motive etmem lazım. Yardımcı olurmusunz bana.
dua et canım ben sabah yazmıştım kılınan namazaları ve kazaları beli vakit yazalım o zaman iyi olur diyorum bir başlasan geli gerisi corap sökügü gibiBende niyetleniyorum ama olmuyor. Kizlar nasıl olcak . Nasıl yapcam. İçimden bir ses kiyet vakti geliyor diyor. Şimdi iman ettin ettin sonra hep günü ne diyeceksin diyorum. Ama bebeğim var. Calisiyorum. Eve gelip namaz kilasiya bi bakmışım uyumuşum. Çok kötü hissediyorum kendimi. Sırtımda bir kufe var sanki. Olmuyor. Benim kendimi motive etmem lazım. Yardımcı olurmusunz bana.
Edelim . çok iyi olur. Hem hep beraber mutlu oluruz. Ben bugün öğlen namazından başlayayım o zaman.zaten hep o sırtımızdaki yük namaz kılmadığımızdan canım kuş gibi olmak varken ...
birbirimizi kontrol edelim
Tamam yazalım. Yazarım. İnşallah ...Namazımı bir düzene soksam çok mutlu olacakmışım gibi geliyor. Ben öğle namazından başlayayım o zaman.dua et canım ben sabah yazmıştım kılınan namazaları ve kazaları beli vakit yazalım o zaman iyi olur diyorum bir başlasan geli gerisi corap sökügü gibi
tamam canım burda su kesidi bende kuran cüzü okyacam hatim topiginde cüz aldım bari ona başlıyayımTamam yazalım. Yazarım. İnşallah ...Namazımı bir düzene soksam çok mutlu olacakmışım gibi geliyor. Ben öğle namazından başlayayım o zaman.
amin canım allah nasip eder inşalah kuran ögrenirsin ben okumayı biliyorum
hay agzın saglık cüz okudum dünkü kazaları kıldım allah devamın getirir inşalah sular geldi ikindiye kadar işi yapacamNamazın insana verdiği huzuru hiçbirşey vermiyor. Mümkün olduğunca vakşt kaçurmadan kılmak gerekir
Allah kabul etsin :)tamam canım burda su kesidi bende kuran cüzü okyacam hatim topiginde cüz aldım bari ona başlıyayım
artık kazasını kılarsın günlük akşamları kıldıklarımızı kazalarımızı yazalım çokiyi olur bence guruptalilerde katılır inşallah gündüzlerde fırsat olursa yazışırız yrından sonra oruç teravi kılıncada yazalımBen sınav görevim nedeniyle öğleyi kılamadım ama ikindiyi kıldım.yorgun anneanne
ben ev taşıdım ahh ahh biraz yerleşeyim daha düzenli olurum buradsEdelim . çok iyi olur. Hem hep beraber mutlu oluruz. Ben bugün öğlen namazından başlayayım o zaman.
ALLAH KABUL ETSİN CANIM namazlarını da ibadetlerini de...Ben bi süreliğine yurtdışına çıkacağım iş için.
Giderken mutlaka seccademi başörtümü filan alıyorum yanıma. Elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum ancak oruçlarımı tutamayacağım. Dönünce parasını vereceğim artık
Amin inşallah. Hepimizin duaları ibadetleri kabul olur inşallahALLAH KABUL ETSİN CANIM namazlarını da ibadetlerini de...
bir süredir yoktun görmedim sitede yoğun musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?