ben kamu yönetimi okudum canımevet canım oglumda diş hekimi sen hangi bölümü okudun
nlatamadım sanırım.İmsak demek namaz vaktı gırdı demek,
Pazar 03:58 05:54 13:12 17:04 20:09 21:52nlatamadım sanırım.
ramazandan önce imsak vakti 4 iken
ramazanda 3 e geldi mesela (kaba taslak yazarsam)
ozaman ramazan bittikten sonrada 3e sabah namazı kılabilmeliyiz
1 Cuma 03:08 05:29 13:19 17:20 20:48 22:48nlatamadım sanırım.
ramazandan önce imsak vakti 4 iken
ramazanda 3 e geldi mesela (kaba taslak yazarsam)
ozaman ramazan bittikten sonrada 3e sabah namazı kılabilmeliyiz
ne demek,olurmu öle şey,bizde bir günde öle olmadık,ama çocuğu ağlayıp,yada düğün dernek,yada sevdiği için yada iş için yolculuk için erken kalkan,uykusunda uyanan insanların sabah namazına kalkamıyorum lafını samımı gelmıyor,çocuğun ağlasın,bak nası kalkıyorsun,kocan kalk desin nasıl fırlıyorsun,sevgilin arasın bak o telefona nasıl cevap verıyprsun,yanı demem o ki namaz aşk için,yaşam amacı olmalı,namaz için yaşamalı ınsan,bır ezandan diğerini özlemle beklemeli,çok şükür dıyelim
çok şükür bende elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum ve bende senin gibi düşünenlerdenim her ne kadar sabah namazlarına bazen kalkamasam da sözlerin gerçekten çok manidar çok harika içim gitti yazdıklarınane demek,olurmu öle şey,bizde bir günde öle olmadık,ama çocuğu ağlayıp,yada düğün dernek,yada sevdiği için yada iş için yolculuk için erken kalkan,uykusunda uyanan insanların sabah namazına kalkamıyorum lafını samımı gelmıyor,çocuğun ağlasın,bak nası kalkıyorsun,kocan kalk desin nasıl fırlıyorsun,sevgilin arasın bak o telefona nasıl cevap verıyprsun,yanı demem o ki namaz aşk için,yaşam amacı olmalı,namaz için yaşamalı ınsan,bır ezandan diğerini özlemle beklemeli,çok şükür dıyelim
tatlım millet bana soruyor nasıl kılıyorsun filan,nasıl kalkıyorsun,bende bunları pat pat söylüyorum :)tembelim nefsime yenı düşüyorum dese eyvallah,ama mazaret olmaz namaza,ahh ahh bız ınsan varua,dayaklığız,öptüm kocamançok şükür bende elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum ve bende senin gibi düşünenlerdenim her ne kadar sabah namazlarına bazen kalkamasam da sözlerin gerçekten çok manidar çok harika içim gitti yazdıklarına
bende öpüyorum hayırlı ramazanlartatlım millet bana soruyor nasıl kılıyorsun filan,nasıl kalkıyorsun,bende bunları pat pat söylüyorum :)tembelim nefsime yenı düşüyorum dese eyvallah,ama mazaret olmaz namaza,ahh ahh bız ınsan varua,dayaklığız,öptüm kocaman
helal olsun sana çok etkilendim hepimiz senin gibi olsak ama degiliz fazla nazar degmesin sanane demek,olurmu öle şey,bizde bir günde öle olmadık,ama çocuğu ağlayıp,yada düğün dernek,yada sevdiği için yada iş için yolculuk için erken kalkan,uykusunda uyanan insanların sabah namazına kalkamıyorum lafını samımı gelmıyor,çocuğun ağlasın,bak nası kalkıyorsun,kocan kalk desin nasıl fırlıyorsun,sevgilin arasın bak o telefona nasıl cevap verıyprsun,yanı demem o ki namaz aşk için,yaşam amacı olmalı,namaz için yaşamalı ınsan,bır ezandan diğerini özlemle beklemeli,çok şükür dıyelim
nazar boncuğunu kullanmayalım inşallah evlerde bulunan nazar boncuklarını da atın lütfen .helal olsun sana çok etkilendim hepimiz senin gibi olsak ama degiliz fazla nazar degmesin sana
bu süperdi yanazar boncuğunu kullanmayalım inşallah evlerde bulunan nazar boncuklarını da atın lütfen .
Nazar boncuğunun göz şeklinde olması şeytanın gözü anlamına gelmektedir araştırın lütfen.
Onun yerine nas felak ayetlerinin yazılı olduğu süsler bulundurun ve bol bol okuyun
Bizim apartmanda her dairenin kapısının üzerinde vardı artık yok :)bu süperdi ya
aleykümselam ablamerhaba hanımlar
nasılsın canım ben de yemek yapıyorum ablasıaleykümselam abla
kolay gelsin çok şükür iyiyim bende eve gideyim diye bekliyorumnasılsın canım ben de yemek yapıyorum ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?