Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Biri bana da kalka namaz kıl falan dese sürekli ter teper ama sürekli kılıp teşvik etse süper olur zaten kimsede kıl demiyo pek kılan da yok bizim evde ama ben kılıcam Akşamı kılalım unutmayalım kızlar akşam ezanından sonra sorucam bak kılmayan kalmasın haydi kızlar namaza okununca ezan tabi abdest alıp dua da edebiliriz hangi duaları okuyorsunuz genelde

KESİNLİKLE GÜZEL DİLLE BİRBİRİMİZİ İYİLİĞİNİ DÜŞÜNEREK NAMAZLARIMIZI SORMALI VE DE BELİRTMELİYİZ KILIP KILMADIĞIMIZI

İtiraf etmeliyim ki ikindiyi geç kıldım ben de spor için yürüyüşe gitmiştik şükür ki kıldım ama Kızlar hangi duaları okuyorsunuz Dilek ve hacet için okuyup da kabul olunan dualarınız varmı ?hangi duaları okusam şimdi akşam ezanını beklerken

ben zikir çekiyorum canım bolca tevhid çekiyorum bir de bir arkadaşım geçende bana yolladı onu da çekiyorum..
33 besmele sonra bir kere YA FETTAH yine 33 besmele sonrasında bir kere YA RAHMAN yine 33 besmele en sonda YA KERİM diyorsun

Tefriciye ve Yasin okumayı planlıyorum ara ara mutsuzluğumu alır belki Dilek'lerim kabul olmuyo gibi geliyo bana bazen ümitsizliğe düşüyorum

tamam canım kılmayan kalmasın insanın içi huzur doluyor
her işide düzrliyor

Tefriciye ve Yasin okumayı planlıyorum ara ara mutsuzluğumu alır belki Dilek'lerim kabul olmuyo gibi geliyo bana bazen ümitsizliğe düşüyorum
yok canım sakın sakın öyle düşünme biz bol bol dua edeceğiz Rabbimiz hayırlısını nasip eder inşallah umutsuzca edilen dua kabul olur mu teslimiyet çok önemli

yok canım sakın sakın öyle düşünme biz bol bol dua edeceğiz Rabbimiz hayırlısını nasip eder inşallah umutsuzca edilen dua kabul olur mu teslimiyet çok önemli
Çok az bazen arada aklıma getiriyor şeytan dua ediyor ediyon kabul olmuyor işte gibi bi his geldi üzgünüm ya bu aralar onla alakalı her halde

Çok az bazen arada aklıma getiriyor şeytan dua ediyor ediyon kabul olmuyor işte gibi bi his geldi üzgünüm ya bu aralar onla alakalı her halde
bazen hepimizde olabiliyor da önemli olan onu defedebilmek umut ederek daha çok ALLAH diyerek canım

akşam namazını kıldım hadi herkez kılsın
ya birşeydiyecem namazda okunan sureleride
ezber yapalımı ben6 tane tek ezbere biliyorum
arapça kuran okuya biliyorum ezbe şimdi biraz sor geliyor
bana belki böyle olursa yaparım diyorum ne dersiniz

ALLAH KABUL ETSİN ABLAM ..
Ben de yarına abdest alacağım inşallah..
evet aslında sureleri fazlalaştırabiliriz hafızamızdaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…