- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
KESİNLİKLE GÜZEL DİLLE BİRBİRİMİZİ İYİLİĞİNİ DÜŞÜNEREK NAMAZLARIMIZI SORMALI VE DE BELİRTMELİYİZ KILIP KILMADIĞIMIZIBiri bana da kalka namaz kıl falan dese sürekli ter teper ama sürekli kılıp teşvik etse süper olur zaten kimsede kıl demiyo pek kılan da yok bizim evde ama ben kılıcam Akşamı kılalım unutmayalım kızlar akşam ezanından sonra sorucam bak kılmayan kalmasınhaydi kızlar namaza okununca ezan tabi abdest alıp dua da edebiliriz hangi duaları okuyorsunuz genelde
artık kaza edersin canımBen dışardaym. Arkadaşlarımızla buluşacağız. Akşamı kılamayacağım.
ben zikir çekiyorum canım bolca tevhid çekiyorum bir de bir arkadaşım geçende bana yolladı onu da çekiyorum..İtiraf etmeliyim ki ikindiyi geç kıldım ben de spor için yürüyüşe gitmiştik şükür ki kıldım amaKızlar hangi duaları okuyorsunuz Dilek ve hacet için okuyup da kabul olunan dualarınız varmı ?hangi duaları okusam şimdi akşam ezanını beklerken
tamam canım kılmayan kalmasın insanın içi huzur doluyorBiri bana da kalka namaz kıl falan dese sürekli ter teper ama sürekli kılıp teşvik etse süper olur zaten kimsede kıl demiyo pek kılan da yok bizim evde ama ben kılıcam Akşamı kılalım unutmayalım kızlar akşam ezanından sonra sorucam bak kılmayan kalmasınhaydi kızlar namaza okununca ezan tabi abdest alıp dua da edebiliriz hangi duaları okuyorsunuz genelde
yok canım sakın sakın öyle düşünme biz bol bol dua edeceğiz Rabbimiz hayırlısını nasip eder inşallah umutsuzca edilen dua kabul olur mu teslimiyet çok önemliTefriciye ve Yasin okumayı planlıyorum ara ara mutsuzluğumu alır belki Dilek'lerim kabul olmuyo gibi geliyo bana bazen ümitsizliğe düşüyorum
kesinlikle ablam öyletamam canım kılmayan kalmasın insanın içi huzur doluyor
her işide düzrliyor
ümütsülüge düşme allah iç bir duayı geri çevirmezTefriciye ve Yasin okumayı planlıyorum ara ara mutsuzluğumu alır belki Dilek'lerim kabul olmuyo gibi geliyo bana bazen ümitsizliğe düşüyorum
Çok az bazen arada aklıma getiriyor şeytan dua ediyor ediyon kabul olmuyor işte gibi bi his geldi üzgünüm ya bu aralar onla alakalı her haldeyok canım sakın sakın öyle düşünme biz bol bol dua edeceğiz Rabbimiz hayırlısını nasip eder inşallah umutsuzca edilen dua kabul olur mu teslimiyet çok önemli
bazen hepimizde olabiliyor da önemli olan onu defedebilmek umut ederek daha çok ALLAH diyerek canımÇok az bazen arada aklıma getiriyor şeytan dua ediyor ediyon kabul olmuyor işte gibi bi his geldi üzgünüm ya bu aralar onla alakalı her halde
ALLAH KABUL ETSİN ABLAM ..akşam namazını kıldım hadi herkez kılsın
ya birşeydiyecem namazda okunan sureleride
ezber yapalımı ben6 tane tek ezbere biliyorum
arapça kuran okuya biliyorum ezbe şimdi biraz sor geliyor
bana belki böyle olursa yaparım diyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?