Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Kızlar kim akşamı kıldı teftiş var akşam namazını kılan parmak kaldırsın Ben kıldım yatsıyı da kılarsam günü kapatıyorum inş

Eve şimdi geldim. Hemen makyajımı silip yatsıyı kılacağım. Yasin okuyacağım Bi tane. Ne güzel Bi ara her gün bir Yasin ve bir vakıa suresi okuyordum.

Eve şimdi geldim. Hemen makyajımı silip yatsıyı kılacağım. Yasin okuyacağım Bi tane. Ne güzel Bi ara her gün bir Yasin ve bir vakıa suresi okuyordum.
ay ben de istiyorum düzenli Kuran-ı Kerim okumak hayırlısıyla yarın bir abdestleneyim de kendimi bir disipline alacağım bize de dua et canım Sayın Cumhurbaşkanımızı izliyoruz şu 2010 kpss'nin iptali yüzünden hakkıyla atananlar işinden olmasın diye bir düzenleme yapacaklar mı pür dikkat onun için beklemedeyiz eşim 2010 kpss ile atandı da 4 gündür içimiz sıkıntıda

Ben kıldım namazımı
aaynaa allah yardımcınız olsun inşallah.
Hakkıyla girip helalinden para kazananları korusun inşallah allahım

Bu konuyu yeni gördüm, acilali 2 sene olmus. Tüm yorumlari okumam mümkün degil, ne oldu son durum aksatmadan kilmaya basladinizmi bu süre icinde?
Bende cok istiyorum, insallah en kisa zamanda baslayabilirim

Ben kıldım namazımı
aaynaa allah yardımcınız olsun inşallah.
Hakkıyla girip helalinden para kazananları korusun inşallah allahım
ALLAH RAZI OLSUN CANIM İNŞALLAH AMİN CANIM İÇİMİZE BİR SU SERPERLER İNŞ HAYIRLI LEHİMİZE BİR KARAR ÇIKAR DUA ET CANIM
ALLAH KABUL ETSİN NAMAZINI DA

Bu konuyu yeni gördüm, acilali 2 sene olmus. Tüm yorumlari okumam mümkün degil, ne oldu son durum aksatmadan kilmaya basladinizmi bu süre icinde?
BİR ARA BİRBİRİMİZİ TAKİP EDİYORDUK ARKADAŞLARLA HEP KAZALARIMIZI DA HESAPLADIĞIMIZ OLDU YİNE ARKADAŞLARLA BİRBİRİMİZİ TAKİP EDELİM NAMAZLARIMIZI DİYORUM SEN DE ARAMIZA KATIL CANIM

namazlarını kılıp kılmadığını kazaya bıraktığını falan bildirim yapalım burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…