Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Baya bi özendim simdi, bu hayirli gecenin hürmetine insallah niyetim kabul olur. Yarinda mübarek cuma, Allah'in izniyle baslamaya calisicam. 11 aylik yaramaz bi oglum var oda müsade eder umarim:)
yarın bende abdest alacağım canım hadi beraber başlayalım yine ..oğluşunda annesini namaz kılarak gördükçe fidanken işte görerek içine işler inşallah büyüdüğünde o da namazını gönülden kılanlardan olur bizler de inş amin

Olağanüstü bi durum olmazsa en geç onbire kadar kılalım yatsıyı sonra uyku bastırıyor bugün onbire kadar kılıyoruz takipteyiz namaz kıldım ben Yasin okuycam

Ben kışın namaz dua zikir işlerinde daha iyiydim.
Yaz döneminde Bi üşengeçlik oldu bende.
Üstelik işim kışın daha yoğun.

Ben kışın namaz dua zikir işlerinde daha iyiydim.
Yaz döneminde Bi üşengeçlik oldu bende.
Üstelik işim kışın daha yoğun.
birbirimizi güzelce tetiklersek birbirimizin çalar saati olursak o zaman çok güzel bir arkadaşlık olur işte arkadaşlık budur deriz buradaki amacımız sorumluluklarımızı yapabilmek aslında ALLAH BİZİ ARZU EDİYOR Kİ HUZURUNDA BİZİ GÖRMEK İSTİYOR diye düşünmeli eğer kılamıyorsak bizi görmek istemiyor diye düşünmeliyiz...
ALLAH'IN HUZURUNDA SECDEDE OLAN KULLARDAN OLURUZ İNŞ AMİN

Yalnız olunca insan daha çok bunalıp daha çok dua ediyo çünkü Rabbimden başka kimsem yokmuş gibi hissediyorum Allah sıkıntılarımızı gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…