- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
- 133
Baya bi özendim simdi, bu hayirli gecenin hürmetine insallah niyetim kabul olur. Yarinda mübarek cuma, Allah'in izniyle baslamaya calisicam. 11 aylik yaramaz bi oglum var oda müsade eder umarim:)namazlarını kılıp kılmadığını kazaya bıraktığını falan bildirim yapalım burada
normalde ezbere biliyordum yanlışlarımı düzetirim bar daha pekinleşir
yorgun anneanne ablam ben Fil suresini ezberlemiştim yine bazı yerlerini unuttum hadi ezberleyelim senin ezberinde mi?
yarın bende abdest alacağım canım hadi beraber başlayalım yine ..oğluşunda annesini namaz kılarak gördükçe fidanken işte görerek içine işler inşallah büyüdüğünde o da namazını gönülden kılanlardan olur bizler de inş aminBaya bi özendim simdi, bu hayirli gecenin hürmetine insallah niyetim kabul olur. Yarinda mübarek cuma, Allah'in izniyle baslamaya calisicam. 11 aylik yaramaz bi oglum var oda müsade eder umarim:)
bende birkaç yerini şaşırtıyorum ben de pekiştireyimnormalde ezbere biliyordum yanlışlarımı düzetirim bar daha pekinleşir
ezberim iyi oldu sagol navleye gitig yeni geldik yatsı klmadım kılacam bildirim
kaç kişi olduk kaza çizelgesi yapalım olazmıbende birkaç yerini şaşırtıyorum ben de pekiştireyim
aslında yapabiliriz evet ablamkaç kişi olduk kaza çizelgesi yapalım olazmı
ALLAH KABUL ETSİN NAMAZINI CANIM..Olağanüstü bi durum olmazsa en geç onbire kadar kılalım yatsıyı sonra uyku bastırıyor bugün onbire kadar kılıyoruz takipteyiz namaz kıldım ben Yasin okuycam
Sabah 04:30 a kurdum saatimi. İnşallah kalkacağım
birbirimizi güzelce tetiklersek birbirimizin çalar saati olursak o zaman çok güzel bir arkadaşlık olur işte arkadaşlık budur deriz buradaki amacımız sorumluluklarımızı yapabilmek aslında ALLAH BİZİ ARZU EDİYOR Kİ HUZURUNDA BİZİ GÖRMEK İSTİYOR diye düşünmeli eğer kılamıyorsak bizi görmek istemiyor diye düşünmeliyiz...Ben kışın namaz dua zikir işlerinde daha iyiydim.
Yaz döneminde Bi üşengeçlik oldu bende.
Üstelik işim kışın daha yoğun.
Benim duam kabul olur mu bilmem kendime ettiğim olmadı bir türlü hayırlısıALLAH KABUL ETSİN NAMAZINI CANIM..
bizlere de dua et gülüm dualarında
Ben hala ayakta kılıyorum biraz zor oluyor ama secdeye kapanma o kadar zor olmuyorHamileyken namazlarınızı nasıl kıldınız?
Secdeye kapandıkça çok ağrım oluyor. Zorlanıyorum.
Şekil olarak nasıl yapabiliriz?
olur inşallah sabır etBenim duam kabul olur mu bilmem kendime ettiğim olmadı bir türlü hayırlısı
inş sizde dua edin sıkıntılarım dağılsa artık çok bunaldımolur inşallah sabır et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?