- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
ALLAH KABUL ETSİN CANIMBugün öğlen dışında hepsini kıldım. Çok şükür
Ben telefonuma indirdiğim ezan pro programında kazalarımı hesapladım canım yavaş yavaş kazalarımı da kılmaya başlayacağımGünaydın Geçmiş günlerin kaza namazını kılan var mı Normal namazımı yoluna koyunca onları da kılmak isterim
bande kılmak istiyorum kaza namazlarını kaç günkünü kılınca ben temmuzda üçGünaydın Geçmiş günlerin kaza namazını kılan var mı Normal namazımı yoluna koyunca onları da kılmak isterim
selam bende başlıyacam kaza kılmaya trmmuzda 3 günüm varBen telefonuma indirdiğim ezan pro programında kazalarımı hesapladım canım yavaş yavaş kazalarımı da kılmaya başlayacağım
ikindiyide kıldım çok şükürsabah namazını kaza kıldım öğleni de kıldım dostlar
ALLAH KABUL ETSİN ABLAM soğan kürü uygulamaya başladım sol kasığım sanki yerinden çıkacakmış gibi ağrım var ilkindiyi kazaya bıraktım çok ağrım varikindiyide kıldım çok şükür
devamı gelir inşallah
bu topik bana iyi geldi
beraber devam ederiz
sogan küre nedirALLAH KABUL ETSİN ABLAM soğan kürü uygulamaya başladım sol kasığım sanki yerinden çıkacakmış gibi ağrım var ilkindiyi kazaya bıraktım çok ağrım var
iltihap için hamilelik için soğanı kaynar suya atıp suyunu içiyorum ablam 15 gün içeceğim 6 ay yapmak gerekmiş en fazla tabiisogan küre nedir
Hamilelik için Nasıl oluyoiltihap için hamilelik için soğanı kaynar suya atıp suyunu içiyorum ablam 15 gün içeceğim 6 ay yapmak gerekmiş en fazla tabii
saraçoğlu tarifinde var canım adet düzensizliği iltihap falan akıtıyormuş ben yapmak nasip olmadı benim 2 seneden fazla rahatsızlığım sorun olmamasına rağmen bebeğim olmuyor bu ay soğan kürünü yapmaya başladımHamilelik için Nasıl oluyo
doktora gittin mi aynaa. rahim filmi cektirdin mi.sitede birçok konuda var soğan kürü diye ve çoğu da yaptıktan sonra hamile kaldı
çektirdim canım 10 ay oluyor senin için çok çok üzüldümdoktora gittin mi aynaa. rahim filmi cektirdin mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?