Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Günaydın Geçmiş günlerin kaza namazını kılan var mı Normal namazımı yoluna koyunca onları da kılmak isterim

ikindiyide kıldım çok şükür
devamı gelir inşallah
bu topik bana iyi geldi
beraber devam ederiz
ALLAH KABUL ETSİN ABLAM soğan kürü uygulamaya başladım sol kasığım sanki yerinden çıkacakmış gibi ağrım var ilkindiyi kazaya bıraktım çok ağrım var

Hamilelik için Nasıl oluyo
saraçoğlu tarifinde var canım adet düzensizliği iltihap falan akıtıyormuş ben yapmak nasip olmadı benim 2 seneden fazla rahatsızlığım sorun olmamasına rağmen bebeğim olmuyor bu ay soğan kürünü yapmaya başladım

sitede birçok konuda var soğan kürü diye ve çoğu da yaptıktan sonra hamile kaldı

ben pazar düşük yaptım. kananam devam ediyo hala. pazar gunu haftam doluyo sonrasinda devam etse de özürlü sayiliyormus. ins yarin araniza katilcam. bu topikten teşvik olur ins

doktora gittin mi aynaa. rahim filmi cektirdin mi.
çektirdim canım 10 ay oluyor senin için çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun ne kadarlıktı hamileliğin Rabbim sabır versin en yakın zamanda hayırlı bir hamilelik ve de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olsun hiç yaşamamış gibi olursun inş gülüm

tesekkur ederim. ilk hamileligimde 1.5 yil sonra oldu bebegim. oglum var 3 yasinda. ilkinde beklentiler daha yuksek oluyor. ilk hamileligimde yasasaydim bunu cok uzulurdum sanirim. bunda da uzuldum ama daha tevekkullu olabildim. 6 haftalikti. doktor sagliksiz bir gebelik.oldugunu ondan vucudun kendi kendine gebeligi sonlandirdigini soyledi. saglikli olmasi daha onemli tabi. hayirlisi dedim o yuzden. ilk gun cok zordu ve uzucuydu tabi ama atlattim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…