anladım canım ben de 3 yıllık evliyim 2 seneyi geçti bebek istiyoruz ama olmadı..2 gündür soğan kürüne başladım işte ilk defa yapıyorum artık onu da yapayım dedim bir yandan da gün içinde incir yiyorum bakalım oğlun sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah en yakın zamanda da tabii hayırlı sağlıklı bir gebelik önemli olan ilk hamileliğin olsa evet belki çok daha acılı olurdu ama inş yakında beraber hamile kalırız belki burada hamile kalmasını kendim kadar istediğim dostlarım var onlara da hep dua ediyorum Rabbim onlarında kucaklarını doldursun altın gibi kalpleri var hamiş olan dostlarımda var onlar da aynı onlara da hayırlı kolay sağlıklı doğum yapıp kucağına bebeklerini alırlar inş amintesekkur ederim. ilk hamileligimde 1.5 yil sonra oldu bebegim. oglum var 3 yasinda. ilkinde beklentiler daha yuksek oluyor. ilk hamileligimde yasasaydim bunu cok uzulurdum sanirim. bunda da uzuldum ama daha tevekkullu olabildim. 6 haftalikti. doktor sagliksiz bir gebelik.oldugunu ondan vucudun kendi kendine gebeligi sonlandirdigini soyledi. saglikli olmasi daha onemli tabi. hayirlisi dedim o yuzden. ilk gun cok zordu ve uzucuydu tabi ama atlattim simdi
neden hayal canım hayırdırArtık benim bi çocuğumun olması hayal zaten ama iltihap için denesem mi varsa diye
Aslında ben çocuklarım olmasını çok isterdim çok hayalim vardı evli Mutlu çocuklu gibi beni seven bi eş falan ama Biz ayrıyız artık henüz resmi olarak olmasa da o yüzden olmaz artıkneden hayal canım hayırdır
özel değilse neden ayrısınız canımAslında ben çocuklarım olmasını çok isterdim çok hayalim vardı evli Mutlu çocuklu gibi beni seven bi eş falan ama Biz ayrıyız artık henüz resmi olarak olmasa da o yüzden olmaz artık
ailesi neden istemiyor anam bazı aileler de oğullarını lord çocuğu sanıyorlar ben de atanamadığım için kaynanamgilin kaynatam gilin gözünde daha değersiz oldum kaynatam biz onu çalışsın diye aldık çalışmayacaksa almazdık neden aldık ki dedi çocuk da olmayınca çeneleri daha bir düşüyor sanki ara bozmak ister gibi ama o kadar soğudum ki eşim de farkında ahh ahh aman yuvaları bozulmasın aman kendileri geçnsin mutlu olsun diyeceklerine böyle put gibi duruyorlar ha o ahlar onların yakasına ateş olur hem bu dünyada hem de öbür dünyada yakmaz mı?Barışma imkanını denemedi zaten Barışma gibi bi imkanı denen Çocuk falan hayal artık.eşim beni sevmiyo bahaneler uydurup kavga çıkarıyor zaten ailesi de istemedi hiç evliliğimiz için uğraşmadı sürekli ben toparlıyorum erkek olarak evimizi evliliğimize sahip çıkmıyor pişman olacaktır mutlaka ama neye yarar baya Zaman geçti barışmak için Zaman'ında birşey yapmadı ben sadece Hakkı'mda hayırlı değil ise sil Rabbim hayatımdan diyorum üzgünüm gerçekten benim ahımı aldı
amin hayırlısı içim acıyo bazenailesi neden istemiyor anam bazı aileler de oğullarını lord çocuğu sanıyorlar ben de atanamadığım için kaynanamgilin kaynatam gilin gözünde daha değersiz oldum kaynatam biz onu çalışsın diye aldık çalışmayacaksa almazdık neden aldık ki dedi çocuk da olmayınca çeneleri daha bir düşüyor sanki ara bozmak ister gibi ama o kadar soğudum ki eşim de farkında ahh ahh aman yuvaları bozulmasın aman kendileri geçnsin mutlu olsun diyeceklerine böyle put gibi duruyorlar ha o ahlar onların yakasına ateş olur hem bu dünyada hem de öbür dünyada yakmaz mı?
çoğu zaman iyinin kıymeti olmuyor ne kadar zaman oldu canım belli de olmaz eğer hayırlıysa ALLAH birden bire sizi yan yana getirsin inş ama üzüleceksen de hayırlısı neyse o olsun canım evlat sahibi elbet olursun gülüm güzel sıcak bi yuva sana kocaman kocaman bakan evlatların olur mutlu olursun inş cümlemiz de inşallah sıkma canını diyeceğim ama yine de sabret canım dualarımızı edelim hep beraber eşin ne iş yapıyor sen çalışıyor musun canım senin ailen ne diyor
ahh bu cimriler öbür tarafa ne götürecekler acaba ne verirsen elinle o gelir seninle de bunu kimsenin bildiği yok heralde..amin hayırlısı içim acıyo bazen
Üzgün onlarda beni üzdüğü için .çalışıyorum kimseye muhtaç değilim şükür .eşim sürekli beni şikayet ettiği için ailesi de zaten alışık bu durumlara akrabalarından çoğu ayrılıp yeniden evlenmiş hayatta herşeyi para sanıyorlar maddi durumları havalandırmış ama çok cimriler eşim benim kazandıklarımı altınlarımı birikimimi aldı gitti mahkemeliğiz ama ben ona bunu kondurmuyorum o böyle Nasıl yapar güya Allah korkusu varmış maddiyata çok önem veriyorlar benimle neden evlendiğini bile çözemedim bi çıkar durumu var diye düşünüyorum ailesine gidebilmesi için ben ara köprüydüm sadece onun için aksi halde benim gibi yuvası yıkıldığında çaba harcasaydı uğraşsaydı yuvamız bu halde olmazdı
ahh bu cimriler öbür tarafa ne götürecekler acaba ne verirsen elinle o gelir seninle de bunu kimsenin bildiği yok heralde..
bir de altınlarını mı götürdü yazık yazık kendi mi hanım da onlara ihtiyacı var yazık çok yaık[/QUOT İnsan sevdiğinden beklemiyor işte çok yıprandım ama elimi açıp Allah'a anlatıyorum derdimi havale ettim
ıyı akşamlar ikindi akşam yası namazlarımo altınları yiyemez o boğazında kalır
sorun altınlar değil ki hayatımla dalga geçtiler ettiklerini Rabbime havale ediyorum zorluklarla kazandım ben o paraları ama onu da önemsemiyorum Rabbim yaşattıkları acıları onlara da yaşatır ancak o zaman anlarlaro altınları yiyemez o boğazında kalır
ALLAH KABUL ETSİN CANIM..Yatsıyı henüz kılmadım ama diğerlerini kıldım
vallaha canım önceden kin falan hiç tutmazdım yine kinci değilim ama haksız yere de kimseye hakkını yedirmemek lazım seni manevi olarak bu kadar yıkan insanlara da 5 kuruşunu bile yedirme hakkını al daha sonra inan keşke dersin onlar mı kazandı dersin sana daha fazla batar emin ol canım yedirme kimseye hakkını ona bakarsan hak yemek de hakkını yedirmek de günahsorun altınlar değil ki hayatımla dalga geçtiler ettiklerini Rabbime havale ediyorum zorluklarla kazandım ben o paraları ama onu da önemsemiyorum Rabbim yaşattıkları acıları onlara da yaşatır ancak o zaman anlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?