- 27 Temmuz 2016
- 842
- 908
- 23
- 42
canım emin ol böyle insanlar olduğu kadar iyi insanlar da dürüst insanlar da var bu dünyada onların seni daha fazla yıpratmasına izin verme karamsarlık iyice derinlere inerse sende sen kendine zarar vermiş olursun umutsuz asla asla olma..her insanın kendine göre yaralı olduğu yaralandığı zamanlar olur olmuştur da fakat elbet hayatının değiştiği nokta gelip çatmış ve de mutluluk kapısı açılmıştır sen güçlü olmazsan ve de yaralarını karşındakine hissettirsen inan daha fazla ezmeye kalkıyorlar ben bunu öğrendim hayatta benim eltim bile bana sürekli seni küçümsüyorlar seni küçümsüyorlar diyip durdu eşimin ailesinden dolayı bunu söylerken de kendi egolarını şişirdi ben de sabredenlerdenim herkesin sırası gelecektir..Çok üzgünüm inanın hak diye birşey yok bu dünyada Kandıra'n Kandırana Hakkımı alabilecek miyim sizce iyi niyetim suistimal oldu mesela artık kimseye güvenemiyorum mesela hayattan zevk almıyorum mesela bir daha evlilik düşünmüyorum mesela hayatım mahvoldu onları Nasıl alıcam peki ben o haklarımı Nasıl alıcam ben bu haklarımı da istiyorum ?
canım ismin ne isminle dua edeyim sana ben zikir çekiyorum düzenli olarak zikirimde sana da hediye edeyim sana ..yok bence kendine neden kızıyorsun inanmadan yaşanır mı insanlar inanır güvenir hiçbir şey kimsenin yanında kalmazKusura bakma sen üzerine alınma kendime kızıyorum ben aslında benim suçum hayatımı mahvettim ona inanarak kendimden nefret ediyorum o yüZden dua edin düzeleyim inş
Ben burdayim aaynaa ama o kadar kotuyun ki var ama yokumdostlar nerelerdesiniz bugün çok sessiz buralar ben de sessizim
inanmadan dua etme sakın sakın canım öyle dua edilir mi ben de bugün üzgünüm biraz ama geçecek geçmeyen üzüntü var mı bir ölüm acısından gayrı..Ben burdayim aaynaa ama o kadar kotuyun ki var ama yokum(mesajlarini okuyordum..cok yalniz umutsuz uzgunum maddi manevi dipteyim sevgili arkadasim.oyle bir aci var ki gogsumun tam ortasinda..zihnimin her yerinde her hucremde..dua ediyorum ama inanmadan ediyorum.Kisacasi dardayim cok.Oyle yazmak geldi icimden..
Allah kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis degil mi?Boyle bir soz yok muydu?inanmadan dua etme sakın sakın canım öyle dua edilir mi ben de bugün üzgünüm biraz ama geçecek geçmeyen üzüntü var mı bir ölüm acısından gayrı..
ben de bazı şeyler nasip olmayacağı için mi acaba olacak şeyler olmuyor diye düşünüyorum ama zaman gösterecek
nasip etmeyeceğini ALLAH hayal ettirmezmiş canımAllah kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis degil mi?Boyle bir soz yok muydu?
ben de ablamgene sabah namazına kalkamadım
hoş geldin aramıza hep beraber azimle kılmaya çalışalımBen de ne kadar istesemde hep 1 vakit eksik kalıyor insallah hepsini kilabilirim birgün
Insallah cok istiyorum ya :)Öğle namazimi kildim..hoş geldin aramıza hep beraber azimle kılmaya çalışalım
ALLAH KABUL ETSİN ABLAMsabah kazasını kıldım
öğlen namazın kıldım vaktinde
hayırlı günler dostlarbu sabah namazını gene kılamadım
gün içinde çok yoruluyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?