Beş Vakit Namaz Kılanlar...

Kusura bakma sen üzerine alınma kendime kızıyorum ben aslında benim suçum hayatımı mahvettim ona inanarak kendimden nefret ediyorum o yüZden dua edin düzeleyim inş

canım emin ol böyle insanlar olduğu kadar iyi insanlar da dürüst insanlar da var bu dünyada onların seni daha fazla yıpratmasına izin verme karamsarlık iyice derinlere inerse sende sen kendine zarar vermiş olursun umutsuz asla asla olma..her insanın kendine göre yaralı olduğu yaralandığı zamanlar olur olmuştur da fakat elbet hayatının değiştiği nokta gelip çatmış ve de mutluluk kapısı açılmıştır sen güçlü olmazsan ve de yaralarını karşındakine hissettirsen inan daha fazla ezmeye kalkıyorlar ben bunu öğrendim hayatta benim eltim bile bana sürekli seni küçümsüyorlar seni küçümsüyorlar diyip durdu eşimin ailesinden dolayı bunu söylerken de kendi egolarını şişirdi ben de sabredenlerdenim herkesin sırası gelecektir..
bak canım yaşın kaç bilmiyorum belki yaşıtız ya da sen benden küçüksen ablanım..ben 31 yaşındayım sadece içimi rahatlatmak için değil bu yazdıklarım hissettiklerimi yazıyorum güçlü ol ve öyle dur..
bir arkadaşım vardı memlekette sohbet ediyorduk ve 2 senelik bitirdi benden önce memur oldu ben hala 2018 e hazırlanacağım diyorum şimdi de hala olamadım memur hayırlısı nasip:)
bu arkdaş da katip oldu neyse bir iş arkadaşının hayatına şaşırdı çok benimle paylaşıyordu ben de bekarken bunalımlı bir dönemimdi harıl harıl da kpss çalışıyorum o zamanlar hayatım yeni bir boyut kazansın çevrem olsun arkadaşlarım olsun belki de hayırlısıyla evlenirim neyse br bayan arkadaşı kız dışardan lise bitrimiş bu arada da boşanmış eşinden şiddet görmüş sonra 2 yıllık kazanmış o arada katipliği de kazan sen işte ALLAH yürü ya kulum diyecek ya...iş yerinde bir savcıyla tanışmış işte iş arkadaşı ama o katip adam savcı ve adam bekar evlenmişler adam o kadar iyi davrnıyormuş ki çok mutlu çok seviyormuş eşini kız da çok mutluymuş bir de bebekleri de olmuş oğlu oo şimdi çocuk belki okula gidiyordur ben evleneli 3 sene oldu da..
arkadaşım dedi ki gerçekten de hayatta olmayacak bir şey yok aslında da bakma sıkıntıların çekileceği de oluyor işte demişti öyle canım

Kusura bakma sen üzerine alınma kendime kızıyorum ben aslında benim suçum hayatımı mahvettim ona inanarak kendimden nefret ediyorum o yüZden dua edin düzeleyim inş
canım ismin ne isminle dua edeyim sana ben zikir çekiyorum düzenli olarak zikirimde sana da hediye edeyim sana ..yok bence kendine neden kızıyorsun inanmadan yaşanır mı insanlar inanır güvenir hiçbir şey kimsenin yanında kalmaz

dostlar nerelerdesiniz bugün çok sessiz buralar ben de sessizim

nasipten ötesi olmuyor en kötüsü umut edip hayal kurmak ama emeline bir adım daha attım derken 10 adım geri atmak zorunda kalmak ama vardır bir hayır YA ALLAH sabredenlerdenim...

dostlar nerelerdesiniz bugün çok sessiz buralar ben de sessizim
Ben burdayim aaynaa ama o kadar kotuyun ki var ama yokum (mesajlarini okuyordum..cok yalniz umutsuz uzgunum maddi manevi dipteyim sevgili arkadasim.oyle bir aci var ki gogsumun tam ortasinda..zihnimin her yerinde her hucremde..dua ediyorum ama inanmadan ediyorum.Kisacasi dardayim cok.Oyle yazmak geldi icimden..

inanmadan dua etme sakın sakın canım öyle dua edilir mi ben de bugün üzgünüm biraz ama geçecek geçmeyen üzüntü var mı bir ölüm acısından gayrı..
ben de bazı şeyler nasip olmayacağı için mi acaba olacak şeyler olmuyor diye düşünüyorum ama zaman gösterecek

Allah kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis degil mi?Boyle bir soz yok muydu?

Bende düzenli kılacağım namazlarımı bu kez bırakmayacağım inşallah..
Arkadaşlar 40 gün düzenli kılarsak sonraki hayatımız boyunc daim olur mu namazlarımız, öyle bir söylenti var ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…