evet canım öyleymiş benim de bir arkadaşım bana öyle demişti birbirimizi motive ediyoruz namazlarımız konusunda liste çıkaracağım artık arkadaşlar namazlarını düzenli kılmak isteyenler diyeBende düzenli kılacağım namazlarımı bu kez bırakmayacağım inşallah..
Arkadaşlar 40 gün düzenli kılarsak sonraki hayatımız boyunc daim olur mu namazlarımız, öyle bir söylenti var ama :)
Benide ekleyin :)evet canım öyleymiş benim de bir arkadaşım bana öyle demişti birbirimizi motive ediyoruz namazlarımız konusunda liste çıkaracağım artık arkadaşlar namazlarını düzenli kılmak isteyenler diye
eklerim canım liste hazırlayacağım haftasonu..Benide ekleyin :)
İlk mesajınız çok doğru, gerçekten insana iç huzur veren tek şey namaz..
Ne zaman sabah namazını kılsam günüm çok iyi çok verimli geçiyor, ama nefis işte..
Benim nefsime çok ağır geliyor, ama ben yeneceğim inşallah
aramıza hoş geldin canımBenide ekleyin :)
İlk mesajınız çok doğru, gerçekten insana iç huzur veren tek şey namaz..
Ne zaman sabah namazını kılsam günüm çok iyi çok verimli geçiyor, ama nefis işte..
Benim nefsime çok ağır geliyor, ama ben yeneceğim inşallah
çok sevindim liste için bu gün kıldım hepsini 1 akşam namazının kazasını kıldımeklerim canım liste hazırlayacağım haftasonu..
tüm arkadaşların isimlerini etiketlemiş olurum sürekli sorarız birbirimize namazlarımızı takip etmiş oluruz
Merhabalar, hoşbuldum :)aramıza hoş geldin canım
O, (her şeyi) hakkıyla işitendir, bilendir.Ben iki gündür namazları askıya aldım gibi kötüyüm baya Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz inş
Bilmiyorum içim öyle acıyor ki yaşattıklarını yaşasa yeterO, (her şeyi) hakkıyla işitendir, bilendir.
Allah'ın adaletinden sual olmaz,
Bazen hesaplar ahirete kalır, siz Allah a havale edin
Ben de bugün aksattım namazlarımı ::::::::Ben iki gündür namazları askıya aldım gibi kötüyüm baya Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz inş
yaşar canım yaşar misliyle yaşarBilmiyorum içim öyle acıyor ki yaşattıklarını yaşasa yeter
Çok mutsuzum istediği oldu sonunda ayrıldık ama beni sevmeyen biriyle evli kalamazdım inş unuturumyaşar canım yaşar misliyle yaşar
bugün mü oldu canım boşanma işi ?Çok mutsuzum istediği oldu sonunda ayrıldık ama beni sevmeyen biriyle evli kalamazdım inş unuturum
Hiç bi Hakkı'mı alamadım adaleti bu dünyanın bu. tüm birikmişim uçtu gitti yuva düşüncem çolcocuk umutlarım gitti artık isteyecek birşeyim yok umut bile etmiyorum öylesine yaşıyorumbugün mü oldu canım boşanma işi ?
hakkını savundun mu maddi konularda da ona yedirmeseydin ya çok sinirlendim senin emeklerini de çalmasını ama sen sıkma canım diyeceğim elbet acını yaşayacaksın fakat zaman geçirecek acını bundan sonra hakettiğin mutluluk inş hayırlarla kapını çalacaktır canım bol bol dualarla kendini huzuru kavuştur ellerin inş boş çıkmayacaktır yeter ki ALLAH KULUM İSTE DİYOR..
Sakın sakın umut etmeyen Müslüman olur mu canım şuan canın çok acıyor senin emeklerin birikimin onların boğazında kalır ALLAH 'ın adaleti şaşar mı RABBİMİZİN adaleti ne şiddetlidir ve eksiksiz olacaktır her şey tam ve iyilikler de artan sevaplarla karşılık bulacaktır gülüm şuan umutsuzluk seni ele geçirmesin gelecek ne getirecek kim bilecek ALLAH BİLİR SADECE...Hiç bi Hakkı'mı alamadım adaleti bu dünyanın bu. tüm birikmişim uçtu gitti yuva düşüncem çolcocuk umutlarım gitti artık isteyecek birşeyim yok umut bile etmiyorum öylesine yaşıyorum
Allah kimsenin başına vermesin içimde bi acı var geçmiyor ağlıyorum bazen tutamayıp kendimi tek bi dileğim Rabbim onu ve ailesini benim gibi çaresiz bıraksın elin kızıyım ya ben kendi kızları olsa bunu yaparlarmıydı bana Hakkı'mı haram ediyorumSakın sakın umut etmeyen Müslüman olur mu canım şuan canın çok acıyor senin emeklerin birikimin onların boğazında kalır ALLAH 'ın adaleti şaşar mı RABBİMİZİN adaleti ne şiddetlidir ve eksiksiz olacaktır her şey tam ve iyilikler de artan sevaplarla karşılık bulacaktır gülüm şuan umutsuzluk seni ele geçirmesin gelecek ne getirecek kim bilecek ALLAH BİLİR SADECE...
Geçmeyen acı var mı canım ölüm acısı bile azalmasa insan nasıl yaşar sen onları ALLAH'a havale et...Bir gün nasip olursa burada yine görüşürüz yazışırız neler yaşanacağını mutluluğunu da yazışırız onların başlarına gelenleri de fakat sen asla umutsuz olma sakın canım acın şuan çok tazeA
Allah kimsenin başına vermesin içimde bi acı var geçmiyor ağlıyorum bazen tutamayıp kendimi tek bi dileğim Rabbim onu ve ailesini benim gibi çaresiz bıraksın elin kızıyım ya ben kendi kızları olsa bunu yaparlarmıydı bana Hakkı'mı haram ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?