ALLAH RAZI OLSUN ABLAM İÇİMDEN GELDİ YAZDIM ..Ne güzel sözler , aldı beni taaaa nerelere götürdü
Ağzına yüreğine sağlık kardeşim
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM İÇİMDEN GELDİ YAZDIM ..
SÖYLETEN RABBİM BİR HUZUR VAR İÇİMDE BOZULMASIN İNŞALLAH DUALARIMIZDA BİRBİRİMİZİ DE UNUTMAYALIM ABLAM BEN DE DALDIM ÇOK DERİNLERE BİR ÇIKIŞ ARAMAKTAYIM
İnşallah hayırlarla ablam Rabbimiz selamete çıkarsın kimseyi taşıyamayacağı yükle sınamaz ALLAH..Senden de razı olsun kardeşim
Rabbim hepimize Selamet versin inşallah
İnşallah hayırlarla ablam Rabbimiz selamete çıkarsın kimseyi taşıyamayacağı yükle sınamaz ALLAH..
Yüklerimizi hafifletir inşallah hayırlarla amin..
sen nasılsın ablam iyisin demi
ben de çok şükür iyiyim ablamİyi diyelim iyi olalım inşallah
Sen nasılsın canım
ben de çok şükür iyiyim ablam
derslere adapte olmaya çalışıyorum
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM DUA ETRabbim muvaffak etsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM DUA ET
Birkaç gün üst üste kalktığımda oldu su an da huzursuz hissediyorum ama maalesef olmuyor
bırakmamaya çalış bende hep öyle yaptım başladım bıraktım kılamadım düzenlibende kılmak istiyorum düzenli kılmaya başlıyorum regl döneminden sonra bırakıyorum hep
biliyorum ama o nefse savaş varya hep yenilen ben oluyorumbırakmamaya çalış bende hep öyle yaptım başladım bıraktım kılamadım düzenli
şimdi kılmaya özen gösteriyorum oluyor kazalarım çok dinin direği namaz
buraya yazınca daha azimli oluyor insan ben yazınca daha çok kılmak istiyorumbiliyorum ama o nefse savaş varya hep yenilen ben oluyorumaslında ezan okunduğu an kılmak ertelememek bırakmayı engelliyor bugün tekrar başlıycam istikrarlı olacağım.
Sayfaları okuyorum tek tek bende böyle okudukça kendi kendimi motive ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahburaya yazınca daha azimli oluyor insan ben yazınca daha çok kılmak istiyorum
burada bizimle sohbet et canım birbirimizi uyarıyoruz sürekli de yazıyoruz kılıp kılmadığımızıbende kılmak istiyorum düzenli kılmaya başlıyorum regl döneminden sonra bırakıyorum hep
amin canım ALLAH hepimize nefsimizi köreltmeyi nasip etsinSayfaları okuyorum tek tek bende böyle okudukça kendi kendimi motive ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Takipteyimmm :)burada bizimle sohbet et canım birbirimizi uyarıyoruz sürekli de yazıyoruz kılıp kılmadığımızı
Takipteyimmm :)
Benim bi rahatsızlığım yok ama üzülünce vücudum iflas ediyo baş Ağrı'sı karın Ağrı'sı vs .getçek orataya çıksın istiyorum bana yaşattığı üzüntünün aynısını yaşasınlar istiyorum Rabbim Hakkı'mı onlarda bırakmasınşuan canının sıkkınlığından kaynaklı canım benim de panik atağım var çok zor zamanlar ben de geçirdim şuan da bazı sorunlar var ama hamdolsun hamdı senalar olsun çok şükür demeden bizler ALLAH'A sıkıntılarımızı dualarımızı nasıl elimizi açıp sığınırız YA RAHMAN'A..
melisa çayı al canım uykunu rahatlatacaktır zaman en güzel ilaç ve dualar konuşmak dertleşmek de iyi gelecek gülüm bizler buradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?