Canım islamiyette önce Allah hakkı sonra Peygamber hakkı sonra anne-baba hakkı gelir. Dolayısıyla bu konuda aileni dinlemek zorunda değilsin. Bu senin imtihanın ...Ailemde kapalı çok annem kapalı mesela ama yaşadığımız yerde az sayıdalar ve sürekli kapalılar hakkında ileri geri konuşan bir yer onlardan etkilendiğini düşünüyorum sanki sadece yaşlılar kapanırmış gibi algı da var tepkisini bilemiyorum işte kestiremediğim için korkuyorum .açıkcası babamla zaten anlaşamayız çoğu zaman .Ben iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bende nefsime hükmederim
Konu sahibi ve diğer Arkadaşlar kusura bakmayın kendi meselemle meşgul ettim burayı Hakkınızı helal edin .
Benim tavsiyem gizli yapma kararlılığını göster ailene, zamanla kabul edeceklerdirAilemde kapalı çok annem kapalı mesela ama yaşadığımız yerde az sayıdalar ve sürekli kapalılar hakkında ileri geri konuşan bir yer onlardan etkilendiğini düşünüyorum sanki sadece yaşlılar kapanırmış gibi algı da var tepkisini bilemiyorum işte kestiremediğim için korkuyorum .açıkcası babamla zaten anlaşamayız çoğu zaman .Ben iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bende nefsime hükmederim
Konu sahibi ve diğer Arkadaşlar kusura bakmayın kendi meselemle meşgul ettim burayı Hakkınızı helal edin .
yok canım olur mu öyle şey ben zaten burada namazımızı dini konularda bilgilerimizi sorunlarımızı yazabilelim diye açtım bu konuyu helal olsun öyle şey olmaz ben de açıkken çok kapalı arkadaşım vardı saygı duyardık yani tercihten daha çok dinimizin sorumluluğu ama kapanmak ya da kapanmamak tercihtir bu da herkesin kendi bileceği iş herkes kendinden sorumlu dış görünüşle hemen önyargılara kapılan bir zihniyet var ne yazık ki...Ailemde kapalı çok annem kapalı mesela ama yaşadığımız yerde az sayıdalar ve sürekli kapalılar hakkında ileri geri konuşan bir yer onlardan etkilendiğini düşünüyorum sanki sadece yaşlılar kapanırmış gibi algı da var tepkisini bilemiyorum işte kestiremediğim için korkuyorum .açıkcası babamla zaten anlaşamayız çoğu zaman .Ben iyi dilekleriniz icin teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bende nefsime hükmederim
İnş alınırsın işe canım Allah yardımcın olsun bize haber ver görüşmeden sonraarkadaşlar bir iş görüşmesi yapacağım yarın maaş az ama buna çok ihtiyacımız var sigortada olacak haftasonları da kpss tekrardan çalışacağım inş ne olur bana dua edin yarın mübarek gün benim için çok önemli
ederim elifim etmem mi dualarla bana ummadığım anda geldi eşimde yok demedi zorlu bir süreç olacak ama ders de çalışırım haftasonları yine diyorum sıkıntı olunca derse de kendimi veremiyordum ne olur dua et canımİnş alınırsın işe canım Allah yardımcın olsun bize haber ver görüşmeden sonra
Hakkında hayırlısı olsun. Haber ver bize de...arkadaşlar bir iş görüşmesi yapacağım yarın maaş az ama buna çok ihtiyacımız var sigortada olacak haftasonları da kpss tekrardan çalışacağım inş ne olur bana dua edin yarın mübarek gün benim için çok önemli
haber ederim gülüm dualarınızı esirgemeyin aylardır sıkıntılarımdan bahsetmiştim forumlarda borçlarımız var kendime güvenim de gelecek annem azını bulmayan çoğu hiç bulamaz derim dua edin lütfenHakkında hayırlısı olsun. Haber ver bize de...
Bence de böyle şevke gelirsin derslerini de daha düzenli çalışırsın. Verimli çalışma da moral çok önemliederim elifim etmem mi dualarla bana ummadığım anda geldi eşimde yok demedi zorlu bir süreç olacak ama ders de çalışırım haftasonları yine diyorum sıkıntı olunca derse de kendimi veremiyordum ne olur dua et canım
ben de öyle düşünüyorum canım zamanımı daha kullanışlı hale getiririm evde oturunca tembel olunuyor ya kpss ye de çalışmalıyım ama bu iş çok büyük moral olacak bana inş hayırlı haberler alırım tüm arkadaşlardan dua bekliyorum heyecanlıyım da ne bileyimBence de böyle şevke gelirsin derslerini de daha düzenli çalışırsın. Verimli çalışma da moral çok önemli
Sonuç ne oldu kiben de öyle düşünüyorum canım zamanımı daha kullanışlı hale getiririm evde oturunca tembel olunuyor ya kpss ye de çalışmalıyım ama bu iş çok büyük moral olacak bana inş hayırlı haberler alırım tüm arkadaşlardan dua bekliyorum heyecanlıyım da ne bileyim
olumlu sonuç alacağım sanızrım canım bir kaç haftaya tam yanıt vereceklerSonuç ne oldu ki
Çok iyi, 2,5 aylık bebeğimi yanıma yatırıyorum o da beni izliyor. Sonra beraber tesbihat yapıyoruz onun parmaklarıyla :)hayırlı akşamlar arkadaşlar namazlarınız nasıl gidiyor?
oy ne güzel canım ALLAH kabul etsin dualarınızı bana da dua edin bu iş meselem hayırlarla bir basamak olsun benim için memuriyet için de çalışacağım hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı eli ayağı düzgün tam düzgün evlatlar bebişinle dua edersen çok sevinirim önce sağlık huzur mutluluk eşimizler anamız kardeşimiz sevdiklerimizle beraber tabii aminÇok iyi, 2,5 aylık bebeğimi yanıma yatırıyorum o da beni izliyor. Sonra beraber tesbihat yapıyoruz onun parmaklarıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?