Beş Vakit Namaz Kılanlar...

sabah namazına kalkamıyorum bir de
ben de sbh namazlarını kılamıyorum cnm bahane sayamayız ama gerçekten btun gece huzursuz uyumaya çalışıyorum tam sbh saatlerinde anca dalıyorum kalkmak cok zor gelıyor. ama dun btun vakitlerim kaldı braz hasta gbıydım çok üzgünümmmm (((

Selamlar artık kaldığım yerden devam edebilirim , 10 günlük regli molasından sonra :) inşallah bu sayfanın katkısı olur bana da , en çok yatsı namazında zorlanıyorum ben.

ben işyerinde kılamadığım için öğle namazlarımı kılamıyorum. onun dışında diğerlerini kaçırmamaya özen gösteriyorum.

Öğle namazını kıldım

Kızlar, 5vakit abdest almanız gerek ya, hiç oje sürmüyor musunuz? Bi de makyaj işini nasıl yapıyorsunuz? Bi de kapalı olmayıp 5vakit kılanınız var mı?
Ben kapalı değilim . Namaz kılmak isteyen her şekilde kılıyor . Ben kılıyorum . Aksatmamaya çalışyorum . Eskiden dışarda kılamazdım . Şimdi alıştırdım kendimi . Oje sürmeyi bıraktım . Makyajda rimel sürmüyorum çok gerekmedikçe . Pudra allık falan zaten kolay yıkanıyor.

Bende açığım çok şükür namaziımı kılıyorum oje sürülebilir tabi ama cok zor sür sil sür sil eziyet bende rımel sürmüyorm suyu gecirmiyormus gezmeye dısarı gittigim zaman ya da misafirlige yanima basrtumu elbisemi alirim öyle giderim rabbim kapanmayida nasip etsin insallah . Tüm ibadetlerimizi tam yapmayı nasip etsin.

İNŞALLAH KIZLAR MESEL ABİR GÜN BİLE KILMAZSAK IKINCI GUN DEVAM EDELİM NASILSA KALIYO DYIP BIRAKMAYALIM. HER VAKİTİN BORCU AYRI ÜZERİMİZDE BİLİYOSUNUZ
Kesinlikle katiliyorum..ben bazen yorgun oluyotum işimden dolayi ama alisirsak kilmayinca rahatsiz oluruz..İnsaallah zamanla tamamini hakkaniyetle kilmak nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…