canım Rabbim namazlarımızı daim etsin çok önemli sohbetlerimize katıl ben de tam oturtamadım birbirimize dua edelimArkadaslar bende kilmaya calidiyotum ama arada kilmadigim vakitlerde oluyor banada dua edun..
Amin..konuyu takipe aldim..insaallah dualarda bulusalim..canım Rabbim namazlarımızı daim etsin çok önemli sohbetlerimize katıl ben de tam oturtamadım birbirimize dua edelim
ben de sbh namazlarını kılamıyorum cnm bahane sayamayız ama gerçekten btun gece huzursuz uyumaya çalışıyorum tam sbh saatlerinde anca dalıyorum kalkmak cok zor gelıyor. ama dun btun vakitlerim kaldı braz hasta gbıydım çok üzgünümmmmsabah namazına kalkamıyorum bir de
ALLAH KABUL ETSİN CANIM BENİMÖğle namazını kıldım
AminALLAH KABUL ETSİN CANIM BENİM
ALLAH KABUL EDER İNŞBende hep farz kılıyorum bari onu kilayim diyorum bazı vakitleri tam kılıyorum bazilarini farz kiliyorum rabbim yaptigimiz ibadetlerimizi kabul etsin insallah ..
İnsallah insallah ..ALLAH KABUL EDER İNŞ
amin cümlemize canımİnsallah insallah ..
Ben kapalı değilim . Namaz kılmak isteyen her şekilde kılıyor . Ben kılıyorum . Aksatmamaya çalışyorum . Eskiden dışarda kılamazdım . Şimdi alıştırdım kendimi . Oje sürmeyi bıraktım . Makyajda rimel sürmüyorum çok gerekmedikçe . Pudra allık falan zaten kolay yıkanıyor.Kızlar, 5vakit abdest almanız gerek ya, hiç oje sürmüyor musunuz? Bi de makyaj işini nasıl yapıyorsunuz? Bi de kapalı olmayıp 5vakit kılanınız var mı?
Bende açığım çok şükür namaziımı kılıyorum oje sürülebilir tabi ama cok zor sür sil sür sil eziyet bende rımel sürmüyorm suyu gecirmiyormus gezmeye dısarı gittigim zaman ya da misafirlige yanima basrtumu elbisemi alirim öyle giderim rabbim kapanmayida nasip etsin insallah . Tüm ibadetlerimizi tam yapmayı nasip etsin.Ben kapalı değilim . Namaz kılmak isteyen her şekilde kılıyor . Ben kılıyorum . Aksatmamaya çalışyorum . Eskiden dışarda kılamazdım . Şimdi alıştırdım kendimi . Oje sürmeyi bıraktım . Makyajda rimel sürmüyorum çok gerekmedikçe . Pudra allık falan zaten kolay yıkanıyor.
Kesinlikle katiliyorum..ben bazen yorgun oluyotum işimden dolayi ama alisirsak kilmayinca rahatsiz oluruz..İnsaallah zamanla tamamini hakkaniyetle kilmak nasip olur...İNŞALLAH KIZLAR MESEL ABİR GÜN BİLE KILMAZSAK IKINCI GUN DEVAM EDELİM NASILSA KALIYO DYIP BIRAKMAYALIM. HER VAKİTİN BORCU AYRI ÜZERİMİZDE BİLİYOSUNUZ
İNŞALLAH CNMKesinlikle katiliyorum..ben bazen yorgun oluyotum işimden dolayi ama alisirsak kilmayinca rahatsiz oluruz..İnsaallah zamanla tamamini hakkaniyetle kilmak nasip olur...
Sabah namaxinin verdigi huzur hicbirseyde yok..Sabah namazımı kıldım çok şükür.
kesinlikle...Sabah namaxinin verdigi huzur hicbirseyde yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?