canım sen açık olsan da biz kapalıyız diye senin kadar borcumuza sadık olmadıktan sonra ALLAH'IN huzurunda yüzümüz nasıl ak olacak Müslümanlık sadece kapalı olmak ya da açık olmakla da bitmiyor ben de açıktım önceden ama nasip oldu kapandım fakat görevlerimizin bilincinde olmak çok çok önemli Rabbim namazlarını kabul etsin canım..Ben açığım. Hem de bayağı açık. Mini etek yırtık kot falan giyiyorum. Makyajımı da hergün yaparım. Öğleyi malesef kılamıyorum. Makyaj yapmasam da işyerim uygun değil kılamam. İkindiye eve yetişiyorum genelde.
Âmin inşallahcanım sen açık olsan da biz kapalıyız diye senin kadar borcumuza sadık olmadıktan sonra ALLAH'IN huzurunda yüzümüz nasıl ak olacak Müslümanlık sadece kapalı olmak ya da açık olmakla da bitmiyor ben de açıktım önceden ama nasip oldu kapandım fakat görevlerimizin bilincinde olmak çok çok önemli Rabbim namazlarını kabul etsin canım..
Hesap ALLAH'INDIR ...
Belki bir gün nasip de olur kapanmak hiç bilinmez ama biz birbirimizi görevlerimiz öz görevlerimiz birinci görevlerimiz konusunda uyaralım
kimde paranın kimde imanın olduğu belli olmaz demiş ya atalarımız ah ah kimse bilemez kimin ne olduğunu kulu anca ALLAH bilir çünkü kendi yarattığı ve kendi kuludurÂmin inşallah
Geçen bi arkadaşıma laf arasında sabah namazdan sonra uyuyamadım dedim. Benim namaz kıldığımı bilmiyormuş. Oturdu hüngür hüngür ağladı. Senin görünümlünde bi insan Nasıl bu kadar dinşne bağlı olabilir diye
Çevremdekiler pek bilmez. Özellikle saklamak istediğim için değil. İbadetin Allah ile kul arasında olduğuna ve bununla hava atılmayacağını inandığım için.
ALLAH KABUL ETSİN CANIMÖĞLE NAMAZIMI KILDIM KIZLAR BEN BGUN YOĞUNUM YAZAMIYORUM
İNŞ EN YAKIN ZAMANDA BAŞLARSIN NAMAZA CANIM BİRAN ÖNCE BAŞLAkızlar bana da dua eder misiniz bir türlü başlayamadım namaza ,namaz konusunda çok kaçak bir insanım vicdanen rahatsız olup hala bir adım atamadım.
cnm bismillah de önümüzdeki vakit başla şu gün bugun deme başla bir vakti kıl ve Allaha dua et her vakit huzuruna koşmayı bana nasip et dye dua et ben her namazımda o şekilde dua edyorum 2 gundur çok istekli kılıyorum Rabbim daim etsin sanada nasip etsinkızlar bana da dua eder misiniz bir türlü başlayamadım namaza ,namaz konusunda çok kaçak bir insanım vicdanen rahatsız olup hala bir adım atamadım.
ben yazdım güzel değil mi?ALIN SECDEYE GELECEK
GÜNAHLAR DÖKÜLECEK
YAŞLAR AKACAK
TÖVBE EDİLECEK
ALLAH (C.C) ÖYLE AFFEDECEK..
ben dün yatsıyı kılamadımkızlar nasıl gdyor namazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?