aynen bir de kalkabilsemSabah namaxinin verdigi huzur hicbirseyde yok..
Aynen mesela bazen yatsıyı kilmiyorum Allah ım affetsin sabah devam ediyorum üstümde agirlik oluyor bazen farz kiliyorum rabbim.kabul etsin tam kilamadigim zamanda üzülüyorumİNŞALLAH KIZLAR MESEL ABİR GÜN BİLE KILMAZSAK IKINCI GUN DEVAM EDELİM NASILSA KALIYO DYIP BIRAKMAYALIM. HER VAKİTİN BORCU AYRI ÜZERİMİZDE BİLİYOSUNUZ
ay canım aynen ben de öyleyim :)Kızlar namazlarınzda benim gibi bebek sahibi olmak isteyenlere de cok dua edin .
Âmin . Hayat çok kısa . Öteki tarafta bize oje , makyaj sorulmayacak . Benim için namaz da çok uzaktı . Bi şekilde Allah nasip etti . Şu an kapanmak uzak . O da nasip olucak inşallah . Her seyin bir vakti saati vardır . Allah'ım cennete gitmeyi hakeden kullarından eylesin . Biz elimizden geleni yapalım . O kolaylığı Sağlar .Bende açığım çok şükür namaziımı kılıyorum oje sürülebilir tabi ama cok zor sür sil sür sil eziyet bende rımel sürmüyorm suyu gecirmiyormus gezmeye dısarı gittigim zaman ya da misafirlige yanima basrtumu elbisemi alirim öyle giderim rabbim kapanmayida nasip etsin insallah . Tüm ibadetlerimizi tam yapmayı nasip etsin.
haklısınhanımlar namazlar kılınıyor değil mi ? bi taraftan namazlarımızı kılalım bi taraftan kaza namazlarımızı kılalım inşallah ...
Amin amin insallah ne kadar süredir kılıyorsunuz kac yasındasınız ? :)Âmin . Hayat çok kısa . Öteki tarafta bize oje , makyaj sorulmayacak . Benim için namaz da çok uzaktı . Bi şekilde Allah nasip etti . Şu an kapanmak uzak . O da nasip olucak inşallah . Her seyin bir vakti saati vardır . Allah'ım cennete gitmeyi hakeden kullarından eylesin . Biz elimizden geleni yapalım . O kolaylığı Sağlar .
34 yaşındayım . 2 .5 yıl öncesine kadar namaz kılmayı bilmiyordum bile. Annem 15 -20 Yıldır kılar . Onun dışında koca sülalede doğru düzgün kılan yok . Yaptığım evlilik , Yaşadığım üzüntüler , bebeğimi düşürmem falan imanımı güçlendirdi . Bu şekilde atlattım . Hayatta hiç birşey sebepsiz değil . Belkide Yaşadıklarım ile ahiret Hayatımı kurtarmam için bir fırsat sundu . Umarım bir Ömür devam ederimAmin amin insallah ne kadar süredir kılıyorsunuz kac yasındasınız ? :)
İnsallah huzurlu oluyor insan namaz kılınca ..34 yaşındayım . 2 .5 yıl öncesine kadar namaz kılmayı bilmiyordum bile. Annem 15 -20 Yıldır kılar . Onun dışında koca sülalede doğru düzgün kılan yok . Yaptığım evlilik , Yaşadığım üzüntüler , bebeğimi düşürmem falan imanımı güçlendirdi . Bu şekilde atlattım . Hayatta hiç birşey sebepsiz değil . Belkide Yaşadıklarım ile ahiret Hayatımı kurtarmam için bir fırsat sundu . Umarım bir Ömür devam ederim
ben de üzüntülerimde çok aksattığım oluyor canım ama birbirimize destek olalım tabii kii..ilkokulda Kuran-ı KERİM okumayı öğrenmiştim sonra unuttum şimdi bir sene önce yeniden öğrendim canım bol bol kendime de dua ederken arkadaşlarıma da ediyorum böyle daha huzurlu oluyorum bebeğin için çok üzüldüm canım Rabbim hayırlarla inş hayırlı sağlıklı bir şekilde yeniden nasip eder canım ben de 2 senedir bebek istiyorum bu ay klomen tedavisi görüyorum birbirimize dya edelim bende çok da vesvese oluyor o zaman kendimden nefret ediyorum34 yaşındayım . 2 .5 yıl öncesine kadar namaz kılmayı bilmiyordum bile. Annem 15 -20 Yıldır kılar . Onun dışında koca sülalede doğru düzgün kılan yok . Yaptığım evlilik , Yaşadığım üzüntüler , bebeğimi düşürmem falan imanımı güçlendirdi . Bu şekilde atlattım . Hayatta hiç birşey sebepsiz değil . Belkide Yaşadıklarım ile ahiret Hayatımı kurtarmam için bir fırsat sundu . Umarım bir Ömür devam ederim
Allah'ın bir bildiği var . Bebeğin öldüğünü öğrendiğim o gün dünya Başıma yıkılmıştı . Bügün ondan Çocuğum olmadığı için şükrediyorum . Zaten boşandım . Herseyde bir hayır mutlaka vardır . Bize zor fakat hersey Allah'a kolay . O yüzden asıl üzüntülerin de daha çok sarılman lazım namaza. Allah sevdiği yoluna getirmek istediği kullarını daha çok sınarmış . O Yüzden Sabırla , Namazla duayla Allahtan dilemeliyiz . Ben Kuran Okumayı bilmiyorum malesef . Ama Türkçe'sini okudum bir kaç kez . Kısa sürelerin duaların hepsini ezberledim . Hersey Aşama Aşama . Allah en doğru nasip etsin hayırlı evlat sahibi Olmayı . Bende senin için dua edicem . Bende hakimliğe geçmeye çalışıyorum . Sınava giricem . Daha belli değil tarihi . Sende bana onun için dua et . Hakkıma Hayırlısı ise tabi .ben de üzüntülerimde çok aksattığım oluyor canım ama birbirimize destek olalım tabii kii..ilkokulda Kuran-ı KERİM okumayı öğrenmiştim sonra unuttum şimdi bir sene önce yeniden öğrendim canım bol bol kendime de dua ederken arkadaşlarıma da ediyorum böyle daha huzurlu oluyorum bebeğin için çok üzüldüm canım Rabbim hayırlarla inş hayırlı sağlıklı bir şekilde yeniden nasip eder canım ben de 2 senedir bebek istiyorum bu ay klomen tedavisi görüyorum birbirimize dya edelim bende çok da vesvese oluyor o zaman kendimden nefret ediyorum
Rabbim hakimlik sınavından alnının akıyla çıkmayı nasip etsin hakkında hayırlısını nasip etsin hayatındaki her şeyi yoluna koymayı nasip etsin namazını her daim eda etmeyi nasip etsin amin inşallahAllah'ın bir bildiği var . Bebeğin öldüğünü öğrendiğim o gün dünya Başıma yıkılmıştı . Bügün ondan Çocuğum olmadığı için şükrediyorum . Zaten boşandım . Herseyde bir hayır mutlaka vardır . Bize zor fakat hersey Allah'a kolay . O yüzden asıl üzüntülerin de daha çok sarılman lazım namaza. Allah sevdiği yoluna getirmek istediği kullarını daha çok sınarmış . O Yüzden Sabırla , Namazla duayla Allahtan dilemeliyiz . Ben Kuran Okumayı bilmiyorum malesef . Ama Türkçe'sini okudum bir kaç kez . Kısa sürelerin duaların hepsini ezberledim . Hersey Aşama Aşama . Allah en doğru nasip etsin hayırlı evlat sahibi Olmayı . Bende senin için dua edicem . Bende hakimliğe geçmeye çalışıyorum . Sınava giricem . Daha belli değil tarihi . Sende bana onun için dua et . Hakkıma Hayırlısı ise tabi .
Bence hemen kalkın abdest alıp baslayın bugunden itibaren müsaitseniz eger.İnanın baslayinca bırakamayacaksınız.namaz çok güzel bişey.
annem hep der bana kızımın namazini kıl evin içi bereket dolsun diye..
kılamiyorum kılsam çok iyi olucak.
ne zaman başliycam bilmiyorum.
eşim kuran okur firsat buldukça hep. yasin okuyorum bazen de ama hergün okumam laazim.
Ben acıgım annem de hep derdi kıl diye kapanmak zor der ama namazını kıl derdi 25 yasımdayım cok sükür 3 senedir kılıyorum daha önceleri baslardım adet olunca bırakırdım cok sükür 3 senedir hic bırakmadım rabbim devamini nasip etsin insallah .namaz çok güzel bişey.
annem hep der bana kızımın namazini kıl evin içi bereket dolsun diye..
kılamiyorum kılsam çok iyi olucak.
ne zaman başliycam bilmiyorum.
eşim kuran okur firsat buldukça hep. yasin okuyorum bazen de ama hergün okumam laazim.
Bende senin gibiyim canım 2 sene olacak bebek istiyorum bende bu ay klomen tedavisine basladım insallah Mayıs ayı hayırlı haberler aliriz.ben de üzüntülerimde çok aksattığım oluyor canım ama birbirimize destek olalım tabii kii..ilkokulda Kuran-ı KERİM okumayı öğrenmiştim sonra unuttum şimdi bir sene önce yeniden öğrendim canım bol bol kendime de dua ederken arkadaşlarıma da ediyorum böyle daha huzurlu oluyorum bebeğin için çok üzüldüm canım Rabbim hayırlarla inş hayırlı sağlıklı bir şekilde yeniden nasip eder canım ben de 2 senedir bebek istiyorum bu ay klomen tedavisi görüyorum birbirimize dya edelim bende çok da vesvese oluyor o zaman kendimden nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?