anladım cnm sen nasıl istersen tabiki aaa bak ama bende düğünümde açıktım çünkü bu benım hayalimdi ve ömrümde bir kere olucaktı yoksa hep içimde kalırdı üzülürdümBence hiç düşünme bu konuyu derken yakışıp yakışmaması konusunu diyorsan o önemli değil benimde kafamda nasip olursa evlendikten sonra istiyorum neden evlendikten sonra dersen şuan çalıştığım yerde kapanamam ve ne bilim her kızın kafasında bi gelinlik hayali vardır nişanlığımda çok açık değildi sadece kollarım meydandaydı ama ne bilim şimdi zaten nişanlıyken ister istemez el ele tutuştuğumuzda bile zina ediyoruz o yüzden evlendiğimde istiyorum anlatabildim mi
:) üzülme üzülme hadi açıkmışsın işte canımcım :)anladım cnm sen nasıl istersen tabiki aaa bak ama bende düğünümde açıktım çünkü bu benım hayalimdi ve ömrümde bir kere olucaktı yoksa hep içimde kalırdı üzülürdüm
kılanı da yazıyoruz kılmayanı da :)Merhaba ne güzel bir konu ,benimde en büyük sıkıntım düzenli kılamamak, kılınan namazı yazıyormuyuz buraya?
Tamam inşallah hep kıldıklarımızı yazmak nasip olurkılanı da yazıyoruz kılmayanı da :)
namazlarımızı düzene koyana kadar birbirimize destek oluyoruzMerhaba ne güzel bir konu ,benimde en büyük sıkıntım düzenli kılamamak, kılınan namazı yazıyormuyuz buraya?
ne mutlu sana canımBende 20 ocak 2002 de kapandım, tarihini hiç unutmam, hayatımın dönüm noktası, bilinçli bir şekilde isteyerek kapandı, önceki yıllarıma üzülüyorum.
16 yıl olmuş :) 32 yaşımdayım şimdi
aynen cnm ama şuan evin heryerinde açık düğün fotolarım ben kapalı eve gelen erkekler fotoları görüyor gidiyor bi tuaflık ama =)))))):) üzülme üzülme hadi açıkmışsın işte canımcım :)
:)kılanı da yazıyoruz kılmayanı da :)
tek göz yazıcaktım =)
ALLAH KABUL ETSİN CANIM çok sevindimBen daha önce kilamayisimdam yakışıyordu şimdi şükür 2 ay oldu düzenli kılıyorum Rabbim herkese nasip etsin inşallah bizlerde devamını getirmeyi nasip etsin
Allah razı olsun canım bu arada annene Allah acil şifalar versinALLAH KABUL ETSİN CANIM çok sevindim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM inş şuan daha iyi ama tabii hala rahatsız inş çok daha iyi olur aklım ondaAllah razı olsun canım bu arada annene Allah acil şifalar versin
bende sana komık bir anı anlatayım,kuzenım çocuk,onun babası dayım,amcasıda dayım oluyorya,bana aynen şöle dedi,sen babamın amcamın yanında başını açıyorsun,benım dayımın yanında ve başka erkeklerın yanında kapalısın,nıyeee :)kuzum yaa daha çocuktu,şimdi büyüdü oda kapalıaynen cnm ama şuan evin heryerinde açık düğün fotolarım ben kapalı eve gelen erkekler fotoları görüyor gidiyor bi tuaflık ama =))))))
Amin inşallah Rabbim şifa versin insallahALLAH RAZI OLSUN CANIM inş şuan daha iyi ama tabii hala rahatsız inş çok daha iyi olur aklım onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?