Beş Vakit Namaz Kılanlar...

anladım cnm sen nasıl istersen tabiki aaa bak ama bende düğünümde açıktım çünkü bu benım hayalimdi ve ömrümde bir kere olucaktı yoksa hep içimde kalırdı üzülürdüm

Merhaba ne güzel bir konu ,benimde en büyük sıkıntım düzenli kılamamak, kılınan namazı yazıyormuyuz buraya?

anladım cnm sen nasıl istersen tabiki aaa bak ama bende düğünümde açıktım çünkü bu benım hayalimdi ve ömrümde bir kere olucaktı yoksa hep içimde kalırdı üzülürdüm
:) üzülme üzülme hadi açıkmışsın işte canımcım :)

Bende 20 ocak 2002 de kapandım, tarihini hiç unutmam, hayatımın dönüm noktası, bilinçli bir şekilde isteyerek kapandı, önceki yıllarıma üzülüyorum.
16 yıl olmuş :) 32 yaşımdayım şimdi

Bende 20 ocak 2002 de kapandım, tarihini hiç unutmam, hayatımın dönüm noktası, bilinçli bir şekilde isteyerek kapandı, önceki yıllarıma üzülüyorum.
16 yıl olmuş :) 32 yaşımdayım şimdi
ne mutlu sana canım

Ben daha önce kilamayisimdam yakışıyordu şimdi şükür 2 ay oldu düzenli kılıyorum Rabbim herkese nasip etsin inşallah bizlerde devamını getirmeyi nasip etsin

aynen cnm ama şuan evin heryerinde açık düğün fotolarım ben kapalı eve gelen erkekler fotoları görüyor gidiyor bi tuaflık ama =))))))
bende sana komık bir anı anlatayım,kuzenım çocuk,onun babası dayım,amcasıda dayım oluyorya,bana aynen şöle dedi,sen babamın amcamın yanında başını açıyorsun,benım dayımın yanında ve başka erkeklerın yanında kapalısın,nıyeee :)kuzum yaa daha çocuktu,şimdi büyüdü oda kapalı

Ben açığım. Hem de bayağı açık. Mini etek yırtık kot falan giyiyorum. Makyajımı da hergün yaparım. Öğleyi malesef kılamıyorum. Makyaj yapmasam da işyerim uygun değil kılamam. İkindiye eve yetişiyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…