tamam canımçok iyi düşündün canım
watsapptan atıver o videoyu akşam izletiyim
Arkadaşlar hiç bir şekilde Namazın bahanesi yok . Evet namaz dışında daha çok yapmamız gereken çok şey var . Biyerden başlamak lazım . Ölümün saati yok . O kadar üzgünümki . Geçtiğimiz pazar 5 - 6 yıl aynı ofiste çalıştığım bir arkadaşım , hiç bir şeyi yokken 1 hafta içinde hastalandı ve vefat etti . Boşanma sürecimde bana çok destek oldu . Yaşta benden büyüktü . İçime doğmuş gibi Cumartesi Aradım . Buluşalım diye . Telefon açılmadı . Pazar Sabahı ise ölüm haberi geldi . Hep söyledim . Ama ona namaz nasip olmadan göçtü gitti . Dilek Hanım'ın ruhuna dua edin sizden ricam . Dünya telaşı içinde kaybolmayalım. Ölüm her an Kapımızı çalabilir . Ne mal ne Mülk ne evlat ne de eş öteki tarafta kurtarımız olmayacak . Bu dünya hayatı bir gün biter . Ancak öldükten sonraki sonsuz hayat . Geçici dünya sefasımı yoksa sonsuz ahiret Hayatımı . Isteyen herkes biyerden başlasın . Hiç değilse namazımızı , orucumuzu tam yapalım . Benim gibi kapalı olmanın gerekliliğine inanan , ancak şu an için yapamayan herkesede nasip olur inşallah .
Allah rahmet eylesin amin inşallah hepimize kapalı olmayı nasip etsin inşallahArkadaşlar hiç bir şekilde Namazın bahanesi yok . Evet namaz dışında daha çok yapmamız gereken çok şey var . Biyerden başlamak lazım . Ölümün saati yok . O kadar üzgünümki . Geçtiğimiz pazar 5 - 6 yıl aynı ofiste çalıştığım bir arkadaşım , hiç bir şeyi yokken 1 hafta içinde hastalandı ve vefat etti . Boşanma sürecimde bana çok destek oldu . Yaşta benden büyüktü . İçime doğmuş gibi Cumartesi Aradım . Buluşalım diye . Telefon açılmadı . Pazar Sabahı ise ölüm haberi geldi . Hep söyledim . Ama ona namaz nasip olmadan göçtü gitti . Dilek Hanım'ın ruhuna dua edin sizden ricam . Dünya telaşı içinde kaybolmayalım. Ölüm her an Kapımızı çalabilir . Ne mal ne Mülk ne evlat ne de eş öteki tarafta kurtarımız olmayacak . Bu dünya hayatı bir gün biter . Ancak öldükten sonraki sonsuz hayat . Geçici dünya sefasımı yoksa sonsuz ahiret Hayatımı . Isteyen herkes biyerden başlasın . Hiç değilse namazımızı , orucumuzu tam yapalım . Benim gibi kapalı olmanın gerekliliğine inanan , ancak şu an için yapamayan herkesede nasip olur inşallah .
bu arada bende bebek istiyorum.. bu ay olmazsa öbür ay inş.hadi hayırlısı canım benim seviniriz inş peş peşe bu ay çok umutluyum
ay canım birbirimize dua edelim sen nekadar zamandır istiyorsun bebeğibu arada bende bebek istiyorum.. bu ay olmazsa öbür ay inş.
bol bol dua lazim inan ki inş sizinde olur .. rabbim herkese evlat sahibi olmaya nasip etsin bizede eksik etmesin inş.
2 aydir..ay canım birbirimize dua edelim sen nekadar zamandır istiyorsun bebeği
hımmm...2 aydir..
martta başladim daha.
çünkü ben karnimda 7 aylık bebegimi kaybettim.geçen yılın agustos sonunda..
6 ay bitti 7, ayda başladim çalışmalara.
rabbim imthanla sinamasin.. çok zor.. evlat acisi çok zor bişey..
rabbim bi daha evlat acisi yaşatmasin diye dua ediyorum.
Kuran okurken dua ettiğim arkadaşlarıma seni de eklerim ismin ne canım ?
amin inşallah.. melegim cennette en güzel bir yerde bizi bekliyor.. bunada şükrediyorum rabbime. yinede bolca dua etmek lazim .hımmm...
başın sağolsun canım çok üzüldüm Rabbim kimseye yaşatmasın ama inş en yakın zamanda isteyenler de bizler de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin birbirimize dua edelim
Allah razı olsun senden.. okusan iyi olur. rabbim sana güzel evlatlar nasip etsin inş.Kuran okurken dua ettiğim arkadaşlarıma seni de eklerim ismin ne canım ?
ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA evlatlar nasip etsin hepimize canım..Allah razı olsun senden.. okusan iyi olur. rabbim sana güzel evlatlar nasip etsin inş.
benim adim Aslı. canim tamam senin içindede dua edicem.. Çok saolun.. rabbim senden razi olsun inş dilegimiz gerçek olur.ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA evlatlar nasip etsin hepimize canım..
ismin ne? dua ederim sana da canım sen de bana et
tamam aslıcım ben bundan sonra inş sana da dua edeceğim kuzum HZ.ALLAH arkadaşlarımın da benim de tüm isteyenlerin de en kısa zamanda hayırlısıyla yüzümüzü güldürsün aminbenim adim Aslı. canim tamam senin içindede dua edicem.. Çok saolun.. rabbim senden razi olsun inş dilegimiz gerçek olur.
inşallah canımhadi kızlar..imkanı olanlar yavaş yavaş abdest almaya..ikindi yaklaşıyor. Allah hepinize işyerinde güzel bir mescit ve cemaatle namaz kıldıran hocalar nasip eylesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?