- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.843
- 53
Canım valla cuma namazına bile gidebiliyorum çok güzel oluyor. Bu kamu kurumlarındaki mescitler bi harika dostuminşallah canım
inşallah canım her zaman diyorum benim bi mescidim bile yokCanım valla cuma namazına bile gidebiliyorum çok güzel oluyor. Bu kamu kurumlarındaki mescitler bi harika dostumAllah herkese nasip etsin. Ama siz zor şartlarda kıldığınız için sevabınız daha büyüktür inşallah
canım ben de işimden dolayı farklı işyerlerine gittiğim dönemlerde çok zorluk çekiyordum. Yani bir yandan gösteriş gibi olur diye çekiniyordum çünkü tanımadığım insanlardı. Bir yandan zor şartlarda abdest alıp üşütüyordum, idrar yolu enfeksiyonu oluyordum; gazetelerin üzerinde namaz kıldığım oluyordu; kıbleyi tayin edemediğim zamanlar oluyordu. Seni anlayabiliyorum. Her ezan okunduğundan vicdanın sızlıyor değil mi?inşallah canım her zaman diyorum benim bi mescidim bile yokelimden geldiğince kılmaya çalışıyorum çok şükür bazen bende avmlere gittiğimde oradaki mescitlere bayılıyorum
abdestim duruyor canım ezan okunuyor şuan canım kılacağım hemen inşhadi kızlar..imkanı olanlar yavaş yavaş abdest almaya..ikindi yaklaşıyor. Allah hepinize işyerinde güzel bir mescit ve cemaatle namaz kıldıran hocalar nasip eylesin inşallah.
canım ben de işimden dolayı farklı işyerlerine gittiğim dönemlerde çok zorluk çekiyordum. Yani bir yandan gösteriş gibi olur diye çekiniyordum çünkü tanımadığım insanlardı. Bir yandan zor şartlarda abdest alıp üşütüyordum, idrar yolu enfeksiyonu oluyordum; gazetelerin üzerinde namaz kıldığım oluyordu; kıbleyi tayin edemediğim zamanlar oluyordu. Seni anlayabiliyorum. Her ezan okunduğundan vicdanın sızlıyor değil mi?
ee başla artık canım benim ölüm gelip kapını çaldığında kıldığın namazın olsun inşallahbizde işyerinde mescit yapıldı.. allah razi olsun. iyiki var.. mümkünse namaza başliycam artık inşallah.
Allah alnı secdesiz gidenlere merhamet etsin. Bizim gibi kaza namazı çok olanlara daee başla artık canım benim ölüm gelip kapını çaldığında kıldığın namazın olsun inşallah
Şartlar oluşmuş. İnşallah başlarsın canım. Ömür dediğin gelip geçiyor.bizde işyerinde mescit yapıldı.. allah razi olsun. iyiki var.. mümkünse namaza başliycam artık inşallah.
ben çok istiyoerum namaz kılmayı inanki Namaz kılınca o kadar huzur buluyordum ki bi anda birakmişim.. keşke birakmasaydim.. birakinca kalplerinde siyah nokta eklenirmiş.. kılınca o noktalar silinirmiş.. annem anlatmişti.. benim annem çok dindar kadindi. kuran okur namazi kılardi..Şartlar oluşmuş. İnşallah başlarsın canım. Ömür dediğin gelip geçiyor.
kesinlikle başla canım ben dün değil ertesi gün rüyamda seccadeler falan gördüm o gün namazı yarım kıldım akşamla yatsıyı kılmadım resmen uyarıldım gibi oldubizde işyerinde mescit yapıldı.. allah razi olsun. iyiki var.. mümkünse namaza başliycam artık inşallah.
aslında benim yaptığım gibi yapsan daha kolay olur dün ben burada bi yazı paylaşmıştım her vaktin arkasından 5 sabah namazı kazası kılsan günde 30 günün sabah namazını kılmış olursun . çünkü sabah namazının kazasını kılmak daha kola olduğu için insan daha çok motive oluyor . ben dün şöyle yaptım öğlen namazında öğlen namazını kıldım arkasından öğle kazası+1 sabah namazı kazası, ikindide ikindi namazı+ikindi kazası+1 sabah namazı kazası+akşamda akşam namazı+akşam kazası+3 sabah namazı kazası+yatsıda yatsı namazı +1 sabah namazı kazası . böylelikle daha çok kılmış oldum 2 rekat hemen bitiyor çünküAllah alnı secdesiz gidenlere merhamet etsin. Bizim gibi kaza namazı çok olanlara daYarın bütün vakitleri kılacağım inşallah. 60 yaşına kadar yaşayacağım garanti değil. Kılabildiğim yanıma kar.
Evet ben de çocukken baya sofiydim. camiden çıkmazdım. O kadar sofiydim ki ince çorap bile giydiremezlerdi; kalın kalın taytlar giyerdim önlüklerin altına. yolda yürürken başımı yerden kaldırmazdım. Babam bana humeyni derdiben çok istiyoerum namaz kılmayı inanki Namaz kılınca o kadar huzur buluyordum ki bi anda birakmişim.. keşke birakmasaydim.. birakinca kalplerinde siyah nokta eklenirmiş.. kılınca o noktalar silinirmiş.. annem anlatmişti.. benim annem çok dindar kadindi. kuran okur namazi kılardi..
bana hep kızım kıl namazını desede boşveriyodum.. işte annem haklı...
aslında ben de önce sabah kazalarımı mı bitirsem diyorumaslında benim yaptığım gibi yapsan daha kolay olur dün ben burada bi yazı paylaşmıştım her vaktin arkasından 5 sabah namazı kazası kılsan günde 30 günün sabah namazını kılmış olursun . çünkü sabah namazının kazasını kılmak daha kola olduğu için insan daha çok motive oluyor . ben dün şöyle yaptım öğlen namazında öğlen namazını kıldım arkasından öğle kazası+1 sabah namazı kazası, ikindide ikindi namazı+ikindi kazası+1 sabah namazı kazası+akşamda akşam namazı+akşam kazası+3 sabah namazı kazası+yatsıda yatsı namazı +1 sabah namazı kazası . böylelikle daha çok kılmış oldum 2 rekat hemen bitiyor çünkü
canım ben 1 ay kadar falan öğle namazlarından sonra tüm günü kaza ettim. Ama nefes nefese kalıyordum. Baktım ayaklarım geri geri gitmeye başladı öğle namazında mescide, hemen bıraktım. İbadetten soğumak istemedim. Ama rahat değilim. O yzüden yeniden başlayacağım inşallahaslında benim yaptığım gibi yapsan daha kolay olur dün ben burada bi yazı paylaşmıştım her vaktin arkasından 5 sabah namazı kazası kılsan günde 30 günün sabah namazını kılmış olursun . çünkü sabah namazının kazasını kılmak daha kola olduğu için insan daha çok motive oluyor . ben dün şöyle yaptım öğlen namazında öğlen namazını kıldım arkasından öğle kazası+1 sabah namazı kazası, ikindide ikindi namazı+ikindi kazası+1 sabah namazı kazası+akşamda akşam namazı+akşam kazası+3 sabah namazı kazası+yatsıda yatsı namazı +1 sabah namazı kazası . böylelikle daha çok kılmış oldum 2 rekat hemen bitiyor çünkü
sana da çok yakışır ama tam karar vermek lazım sonrada pişmanlık da olmamalı ben ilk başlarda çok bocalamıştım aniden karar verdiğim için şimdi daha iyiyim ama yine de bazen zorlanıyorum ...Rüyamda tesettüre girmek için alış veriş yapıyordum. Setrems mağazasında geziyordum. Ahh o elbiseler, takımlar, tunikler..bi harikaydı dostumYeşil şallar falan alıyordum. Rabbim kapan diyor bana herhalde
bu arada akıl veriyormuşum gibi algılama olur mu sadece paylaşmak istedimcanım ben 1 ay kadar falan öğle namazlarından sonra tüm günü kaza ettim. Ama nefes nefese kalıyordum. Baktım ayaklarım geri geri gitmeye başladı öğle namazında mescide, hemen bıraktım. İbadetten soğumak istemedim. Ama rahat değilim. O yzüden yeniden başlayacağım inşallah
aynen ben genelde hep sabah namazının kazasını yapıyorum bitirirsem inşallah en azından onu düşünmem diyorumaslında ben de önce sabah kazalarımı mı bitirsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?