Beş Vakit Namaz Kılanlar...

inşallah canım
Canım valla cuma namazına bile gidebiliyorum çok güzel oluyor. Bu kamu kurumlarındaki mescitler bi harika dostum Allah herkese nasip etsin. Ama siz zor şartlarda kıldığınız için sevabınız daha büyüktür inşallah

inşallah canım her zaman diyorum benim bi mescidim bile yok elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum çok şükür bazen bende avmlere gittiğimde oradaki mescitlere bayılıyorum

inşallah canım her zaman diyorum benim bi mescidim bile yok elimden geldiğince kılmaya çalışıyorum çok şükür bazen bende avmlere gittiğimde oradaki mescitlere bayılıyorum
canım ben de işimden dolayı farklı işyerlerine gittiğim dönemlerde çok zorluk çekiyordum. Yani bir yandan gösteriş gibi olur diye çekiniyordum çünkü tanımadığım insanlardı. Bir yandan zor şartlarda abdest alıp üşütüyordum, idrar yolu enfeksiyonu oluyordum; gazetelerin üzerinde namaz kıldığım oluyordu; kıbleyi tayin edemediğim zamanlar oluyordu. Seni anlayabiliyorum. Her ezan okunduğundan vicdanın sızlıyor değil mi?

hadi kızlar..imkanı olanlar yavaş yavaş abdest almaya..ikindi yaklaşıyor. Allah hepinize işyerinde güzel bir mescit ve cemaatle namaz kıldıran hocalar nasip eylesin inşallah.
abdestim duruyor canım ezan okunuyor şuan canım kılacağım hemen inş

ezan sesini pek duyamıyorum maelesef canım . kıbleyi bilmediğim yerlerde teşbihi çorba karıştırır gibi sallıyorum ve teşbih en sonunda bi noktada gidip gelmeye başlıyor o taraf kıble oluyor ben bunu gittiğim her evde yaparım sonra sorarım bilgin olsun

bizde işyerinde mescit yapıldı.. allah razi olsun. iyiki var.. mümkünse namaza başliycam artık inşallah.

ee başla artık canım benim ölüm gelip kapını çaldığında kıldığın namazın olsun inşallah
Allah alnı secdesiz gidenlere merhamet etsin. Bizim gibi kaza namazı çok olanlara da Yarın bütün vakitleri kılacağım inşallah. 60 yaşına kadar yaşayacağım garanti değil. Kılabildiğim yanıma kar.

Şartlar oluşmuş. İnşallah başlarsın canım. Ömür dediğin gelip geçiyor.
ben çok istiyoerum namaz kılmayı inanki Namaz kılınca o kadar huzur buluyordum ki bi anda birakmişim.. keşke birakmasaydim.. birakinca kalplerinde siyah nokta eklenirmiş.. kılınca o noktalar silinirmiş.. annem anlatmişti.. benim annem çok dindar kadindi. kuran okur namazi kılardi..
bana hep kızım kıl namazını desede boşveriyodum.. işte annem haklı...

bizde işyerinde mescit yapıldı.. allah razi olsun. iyiki var.. mümkünse namaza başliycam artık inşallah.
kesinlikle başla canım ben dün değil ertesi gün rüyamda seccadeler falan gördüm o gün namazı yarım kıldım akşamla yatsıyı kılmadım resmen uyarıldım gibi oldu

aslında benim yaptığım gibi yapsan daha kolay olur dün ben burada bi yazı paylaşmıştım her vaktin arkasından 5 sabah namazı kazası kılsan günde 30 günün sabah namazını kılmış olursun . çünkü sabah namazının kazasını kılmak daha kola olduğu için insan daha çok motive oluyor . ben dün şöyle yaptım öğlen namazında öğlen namazını kıldım arkasından öğle kazası+1 sabah namazı kazası, ikindide ikindi namazı+ikindi kazası+1 sabah namazı kazası+akşamda akşam namazı+akşam kazası+3 sabah namazı kazası+yatsıda yatsı namazı +1 sabah namazı kazası . böylelikle daha çok kılmış oldum 2 rekat hemen bitiyor çünkü

Evet ben de çocukken baya sofiydim. camiden çıkmazdım. O kadar sofiydim ki ince çorap bile giydiremezlerdi; kalın kalın taytlar giyerdim önlüklerin altına. yolda yürürken başımı yerden kaldırmazdım. Babam bana humeyni derdi Ahh noldu bana yaa. çok bozuldum sonradan. Hamdolsun eski günlere döndüren Rabbime

aslında ben de önce sabah kazalarımı mı bitirsem diyorum

canım ben 1 ay kadar falan öğle namazlarından sonra tüm günü kaza ettim. Ama nefes nefese kalıyordum. Baktım ayaklarım geri geri gitmeye başladı öğle namazında mescide, hemen bıraktım. İbadetten soğumak istemedim. Ama rahat değilim. O yzüden yeniden başlayacağım inşallah

Rüyamda tesettüre girmek için alış veriş yapıyordum. Setrems mağazasında geziyordum. Ahh o elbiseler, takımlar, tunikler..bi harikaydı dostum Yeşil şallar falan alıyordum. Rabbim kapan diyor bana herhalde

Rüyamda tesettüre girmek için alış veriş yapıyordum. Setrems mağazasında geziyordum. Ahh o elbiseler, takımlar, tunikler..bi harikaydı dostum Yeşil şallar falan alıyordum. Rabbim kapan diyor bana herhalde
sana da çok yakışır ama tam karar vermek lazım sonrada pişmanlık da olmamalı ben ilk başlarda çok bocalamıştım aniden karar verdiğim için şimdi daha iyiyim ama yine de bazen zorlanıyorum ...
fakat evin içinde kapatmıyorum o da artık eskiden beri alışkanlıktan

bu arada akıl veriyormuşum gibi algılama olur mu sadece paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…