Beş Vakit Namaz Kılanlar...

aynen ben genelde hep sabah namazının kazasını yapıyorum bitirirsem inşallah en azından onu düşünmem diyorum
ya bir senede 2 ay namaz kılmışlığım vardır diyorum senede 10 aydan hesaplıyorum 12 yaşında kendimi bildim 19 yıl hesaplayacağım bir senede 300 gün 19.300=5700 gün

ya bir senede 2 ay namaz kılmışlığım vardır diyorum senede 10 aydan hesaplıyorum 12 yaşında kendimi bildim 19 yıl hesaplayacağım bir senede 300 gün 19.300=5700 gün
kaç gün adet oluyorsun örneğin ortalama 5 gün adet olduğunu varsayalım 12 ayda 5 günden yıllık 12*5:60 gün yapar
19 yıl boyunca adet olduğun gün sayısı 19*60:1140 gün yapar.
5700-1140:4560 gün kaza namazı kılman gerekir canım

evet bak onları hep unuttum :)

bende ekledim ben kıldıkça ekliyorum o sayıya ulaşınca çok mutlu olacağım :)
ben de artık whitewolfun konuşmalarınızla da çok etkilendim ben haklısınız da ben de işi sıkı tutma kararı aldım canım oradan düşeriz işte ne güzel kendimizi kontrol etmiş oluruz

İnsallah insallah bir an önce baslarsınız rabbim nasip eder.

sabah namazları kılındı mı hanımlar ? hayırlı sabahlar
en tatlı sabahlar sabah namazıyla başlar :)

5:35te telefonumun alarmı çalmasına rağmen malak gibi uyudum ama dün çok ağrı çektim kızlar. Sonra aklıma geldi, acaba Peygamber Efendimiz (Sav) başı ağrıdığında ne yaparmış diye araştırdım. Başına alnını sıkacak şekilde tülbent bağlarmış; hatta ağrısı çok olduğu zamanlarda başı sarılı olarak hutbelere çıkarmış. Hemen başımı sıkarak sardım. 2 saat sonra ağrım hafifleyerek geçti. Ne varsa Efendimizin sünnetlerinde var.

ya ben namaz kılmak istiyorum ama hep bi tembellik ve gaflet var erteliyorum yapmayıncada huzursuz ve sıkıntıda hissediyorum kendimi ne yapsam geçmiyo sıkıntım aglıyorum allahım beni doğru yola çevir diye içim sızlıyo resmen uzaklaştıkca duadan namazdan kalbim kararıyo sanki korkuyorum sabah bazen ezan okundu diyorum kalkıyorum kulağıma hep ezan sesi geliyo öle uyanıyorum ama ezan okunmamış oluyor tekrar uyuyorum kabuslar görüyorum değişik değişik. namaz kılıncada hep şaşırıyorum veya vesvese geliyo yanıldım mı filan diye düşünüyorum. allahım beni uzaklaşştırma senden senin yolundan diyorum hep kendi kendime. kapandım çok şükür ama iyice rabbimin yoluna doğru yola gitmek istiyorum bazen ne yapsan yada herşeyide elde etsen yinede sıkıntı basar ya ruhumu tatmin etmediğimden diye düşünüyorum maneviyattan uzaklaşınca böle oluyor ne yapsamda bu durumu düzene koysam (özellikle namaz konusunda)

Tecrübeyle sabittir: Allahtan uzaklaşınca insanın boşluğunu hiçbirşey dolduramaz; hep yarım hep eksik yaşar gidersin. Allaha yakın olduğunda ise, başına ne gelirse gelsin, içinde bir yerler hep huzurludur, sakindir ve tamdır.

biliyorum canım işte bende şuan rabbime yakın olmaya çalışıyorum hatamı gördüm farkındayım kendimi huzurlu hissediyorum dua edince bide namazımı dosdoğru kılsam insallah benden iyisi olmaz :)

bu sabah uyanamadım
bi kaç gündür regl olduğum için kalkmıyordum ya alışmışım uyumaya
çok kızgınım kendime bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…