• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş yaş küçük birisiyle ilişkiye başlamalı mıyım?

Çocuk nasip işi. Beklemeyeyim diye yaşınıza uygun biriyle evlenirsiniz, belki nasibinizde olmaz kaç yıl çocugunuz olmayabilir. Ben erkenden evlendim anne olayim diye. Bosandm. Yillar gecti hala evlenip anne olamadm cunku henuz nasip degil :)

Arkadasinizi da bu kadar ilgilendirmez. Yas farki her zaman kotu bir sey degil kisisine gore degisir. Kotu bir olay varsa karsi tarafta belki o zaman karisma luksu olabilir siz goremezseniz filan.

Cocugu iyi taniyin. Beklemeye deger biriyse beklersiniz

Okulu bitirmesi, askerlik yapması, iş-güç bulması uzun bir dönem. Bu dönem sizi yıpratabilir. Çocuk meselesi ise nasip kısmet. Bu özelliklerde biri ile evlenip uzun süre olmayabilir.

Ben başlamazdım.

23 yas biraz kucuk gorundu gozume. Coluk cocuk evlilik dusunuyorsunuz da, bu 23 yasindaki cocugun niyeti bunlar mi acaba? Simdilerde cogu adam 24-25 yasina kadar okuyor, sonra askerlik, is guc defken en az 27-28 oluyorlar evlenme karari alana kadar. E siz o zamanlar 32-33 yasina gelmis olacaksiniz.

Bence asla başlama !!!

Erkekin cahili hiç çekilmiyor,netice de her yaş ayrı tecrübe getirir 5 yıl fark çok ciddi.
Siz ilk 10 yıl ona ; Şu çocukluktan vaz geç artık diye yüklenirsiniz .
10.yıldan sonra o size ; Artık bana ayak uyduramıyorsun diye yüklenir .
Başka şansın varsa değerlendir bence.

Aranızdaki yaş farkı uçurum değil. Denemekten ne zarar gelir, mutlu olacağınıza inanıyorsanız. Olgunluk kısmına gelince aklın yaşta değil başta olduğuna inanıyorum. Bazen bizden genç insanların bilgi birikimi de gayet iyi olabiliyor.

30dan sonra çok önemli değil..
yani kadın 35 erkek 30 olabilir. 34-2933-28 en fazla..
ama 23 yaş bence daha ergen sayılır.
hala üniversite okuyan, sorumluluk almamış, hayatını yoluna koymamış.

ama mantığınızla mı karar verirsiniz duygularınızla mı?
sonuçta bazen duygular o kadar yoğun olur ki, mantık devre dışı kalır.

Back
X