- 31 Ağustos 2012
- 22.205
- 35.426
- 798
Anladım6.5 7 de olabilr ay hesabi yaparsak![]()
Teşekkür cevap için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım6.5 7 de olabilr ay hesabi yaparsak![]()
Her sey gibi bebek isi de nasip.. 19-20 yaşında evlenip senelerce bekleyen de var, 35 yaşında evlenip ayni gece hamile kalan da.. Bunun telasina dusmeyin simdiden..Merhabalar, sizden akıl almak istediğim bir konu var, fikirlerinizi bekliyorum. 28 yaşındayım ve 23 yaşında olan birisi bana açıldı. Aynı arkadaş ortamındaydık, üç aydır arkadaşımdı, bana açılana dek ilgisini hiç fark etmemiştim. Aslında ben de hoşlandım çünkü çok iyi ve efendi birisi, niyetinin de temiz olduğuna eminim. Ama en yakın arkadaşım baya bir tepki gösterdi. Arkadaşım yaş farkına çok takılan birisi, benim içinse anlaşmak önemliydi. Ama şimdi bu başıma gelince ve arkadaşım sayesinde ciddiyetle düşününce aklım karıştı. Bu kişi halen üniversite okuyor ve daha askerliği de var. İlişkimiz olsa ve ciddiyete gitse bile evlenmek için onu beklemek zorundayım. Çok evlenme meraklısı değilim ama yaşım ilerledikçe bebeğim olmaz diye korkuyorum. Ama diğer yanımda bu kişi ile birlikte olmasam da belki yine de senelerce bekar kalabileceğimi söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Yaşla alakalı değil ama öğrenci kafasında birisiyle hayata atılmış birisi bence yürütemez.. Bi de askerlik falan o iş sıkıntıya girer.. Eşim benden 4 yaş küçük ama biz birlikte olduğumuzda işi gücü vardı okul falan yoktu askerlik bitmişti.. Yaş farkıyla ilgili değil de işte yaşam tarzı farklılıkları ileriye dönük hedef farklılıklar falan sizi çatıştırırMerhabalar, sizden akıl almak istediğim bir konu var, fikirlerinizi bekliyorum. 28 yaşındayım ve 23 yaşında olan birisi bana açıldı. Aynı arkadaş ortamındaydık, üç aydır arkadaşımdı, bana açılana dek ilgisini hiç fark etmemiştim. Aslında ben de hoşlandım çünkü çok iyi ve efendi birisi, niyetinin de temiz olduğuna eminim. Ama en yakın arkadaşım baya bir tepki gösterdi. Arkadaşım yaş farkına çok takılan birisi, benim içinse anlaşmak önemliydi. Ama şimdi bu başıma gelince ve arkadaşım sayesinde ciddiyetle düşününce aklım karıştı. Bu kişi halen üniversite okuyor ve daha askerliği de var. İlişkimiz olsa ve ciddiyete gitse bile evlenmek için onu beklemek zorundayım. Çok evlenme meraklısı değilim ama yaşım ilerledikçe bebeğim olmaz diye korkuyorum. Ama diğer yanımda bu kişi ile birlikte olmasam da belki yine de senelerce bekar kalabileceğimi söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Merhabalar, sizden akıl almak istediğim bir konu var, fikirlerinizi bekliyorum. 28 yaşındayım ve 23 yaşında olan birisi bana açıldı. Aynı arkadaş ortamındaydık, üç aydır arkadaşımdı, bana açılana dek ilgisini hiç fark etmemiştim. Aslında ben de hoşlandım çünkü çok iyi ve efendi birisi, niyetinin de temiz olduğuna eminim. Ama en yakın arkadaşım baya bir tepki gösterdi. Arkadaşım yaş farkına çok takılan birisi, benim içinse anlaşmak önemliydi. Ama şimdi bu başıma gelince ve arkadaşım sayesinde ciddiyetle düşününce aklım karıştı. Bu kişi halen üniversite okuyor ve daha askerliği de var. İlişkimiz olsa ve ciddiyete gitse bile evlenmek için onu beklemek zorundayım. Çok evlenme meraklısı değilim ama yaşım ilerledikçe bebeğim olmaz diye korkuyorum. Ama diğer yanımda bu kişi ile birlikte olmasam da belki yine de senelerce bekar kalabileceğimi söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız?
benim 4.5 yaş fakat senece 5 yaş gibi duruyor. çok araştırdım sanırım.kocamın tercihi nazını çekebilecek olgun bayan.gerçi ben tam anlamıyla olgun olsam yine çekemezdim diye düşündüm.çocuk avutur gibi öyle.fakat ruh yaşlarımız bir birimize yakın (onun 24 benim 26-27 filandı ruh yaşım) .evlendiğimde 29 yaşında idim o da 24. ben artık okumuş bir an önce iş sahibi olup yuvamı kurmak istiyordum. görücü usulü tanıştırdıkları çok düz sıradan geliyordu.hatta sırf görücü usulü diye içime sinmiyordu ısınamıyordum.artist gibi biri olmadığım sade biri olduğum için.ayrıca erkekler çok dışa önem verir.içini merak eden az.24 yaşında bir erkeğin jet hızıyla başlayan aşkı bu dümdüz görücü usulü kişilerden daha samimi geldi.tabi aşkın kazığını bol bol yedim evlenince.hızlandırmalı kurs gibi koştur koştur evlendik. böyle evlenmesek belki ayrılırdık.tek böyle arkamızdan atlı gibi koşturur gibi evlenmemizin artısı evlenmeden önceki ve sonraki süreç arasında uzun süre olmadığı için.çok da hayal kırıklığına uğramadım. "seni böyle tanıdım böyle değildin vs vs." diye sadece kötü huylarının gidebileceği ileri dereceyi bilmiyordum.görüyorum derecesini artık sabrımın gitttiği yere kadar.Hanımlar kaç yas var aranızda ?
3 yaşta çok büyük sıkıntılar olmuyor. fakat 5 yaş imkansız değilse de sınır olduğunu düşünmüyorum.Ben 30 yaş üstü biriyim sevgilim 27 yaşında. Bundan önce evlilik ve ciddi bir ilişki diye başladığım kendimden 10 yaş büyük herif hayatımın içine ederek ayrılmıştı. Aldattı vs. Daha önceki benden 3 yaş büyüktü, yine bin tane sorunu vardı adamın, şimdi anlıyorum hastalıklıymış.Sanırım hayatımda en huzurlu ve aşık hissettiğim ilişkim şu anki. 1 yıl doldu, Aileler tanıştı, evlilik gündemde, ben yaşım da geçiyor olmasına rağmen acele etmiyorum ama düşünüyorum hayırlısı ise.Kısacası, yaştan daha önemli kişinin kişiliği, olgunluğu, sana ne kadar değer verdiği.
Basladim evlendim cocugum var.
Birlikte büyüyorlar![]()