• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş yaş küçük birisiyle ilişkiye başlamalı mıyım?

5 yaş ne ki. Başlayın tabii. Önemli olan kafalarınızın uyması. Ya hayatınızın aşkıysa? Arkadaşınızın aklına uyup kaçırdığınıza değer mi?

Ben başlamam. 22 yaşındayım bu yaşta çalışan askerliğini yapmış kişileri degerlendiriyorum. Bende çalışıyorum para kazanıyorum. Oteki turlusu beni tatmin etmez. Yok okuluydu dersiydi ivir zivir hic ugrasamam ben sahsen.

Benim arkadaşım evlendi. Eşi 6 yaş küçüktü ondan.
Adam 23,arkadaşım 29 yaşındaydı. Tip olarak çok olgun duruyordu. Hatta arkadaşımdan büyük gözüküyordu.
İlk evlendikleri günlerde seksi gecelikler giymiş kızcağız.
Sadık efendi "Sen öğrencilerinin karşısına böyle mi çıkıyorsun?" Demişti :olamaz:

Benim arkadaşım evlendi. Eşi 6 yaş küçüktü ondan.
Adam 23,arkadaşım 29 yaşındaydı. Tip olarak çok olgun duruyordu. Hatta arkadaşımdan büyük gözüküyordu.
İlk evlendikleri günlerde seksi gecelikler giymiş kızcağız.
Sadık efendi "Sen öğrencilerinin karşısına böyle mi çıkıyorsun?" Demişti :olamaz:
ya ahahahahahhahaha işte kafa 23 olunca tip 50 dursa ne yazar:KK70::KK70::KK70::KK70:

ya ahahahahahhahaha işte kafa 23 olunca tip 50 dursa ne yazar:KK70::KK70::KK70::KK70:
He valla.
9 kardeşin en büyüğüydü. Erken olgunlaşmıştır falan diyorduk. Köyden zorlukla okula gitmiş gelmiş,üniversite okumuş,öğretmen olmuş.
Bu kadar olgunlaşmış meğersem :skandal:
Yalnız bir kızları var şuan. Nasıl oldu ben de merak içerisindeyim:deli:

Merhabalar, sizden akıl almak istediğim bir konu var, fikirlerinizi bekliyorum. 28 yaşındayım ve 23 yaşında olan birisi bana açıldı. Aynı arkadaş ortamındaydık, üç aydır arkadaşımdı, bana açılana dek ilgisini hiç fark etmemiştim. Aslında ben de hoşlandım çünkü çok iyi ve efendi birisi, niyetinin de temiz olduğuna eminim. Ama en yakın arkadaşım baya bir tepki gösterdi. Arkadaşım yaş farkına çok takılan birisi, benim içinse anlaşmak önemliydi. Ama şimdi bu başıma gelince ve arkadaşım sayesinde ciddiyetle düşününce aklım karıştı. Bu kişi halen üniversite okuyor ve daha askerliği de var. İlişkimiz olsa ve ciddiyete gitse bile evlenmek için onu beklemek zorundayım. Çok evlenme meraklısı değilim ama yaşım ilerledikçe bebeğim olmaz diye korkuyorum. Ama diğer yanımda bu kişi ile birlikte olmasam da belki yine de senelerce bekar kalabileceğimi söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız?

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun. Belli bir yaşa kadar hep kendimden küçüklerden (-3yaş civarı) hoşlandım. Hep derdim ki galiba ben kendimden küçük biriyle evleneceğim. İş hayatına atıldım 22-23 yaşındayım ve minyon biri olduğum iÇin 19-20 yaşlarda olan kişilerden teklif geldi. Görüştüm konuştum.. hoşlandım da . Sonra birden benden büyükler de ilgi göstermeye başladı. Görüştük konuştuk ... böyle böyle yaş 25-26 oldu ve bi de baktım bakış açım değişmiş . Benden büyükler olgun işi gücü yerinde askerlik yapmış evlilik düşünüyor ayakları yere sağlam basıyor tiplerken benden küçükler lay lay Lom gelmeye başladı. Ki yaş ve hayattaki konumlar gereği bu çok normal...

Bence sizde görüşüp konuşunca göreceksiniz bu farkı.

He valla.
9 kardeşin en büyüğüydü. Erken olgunlaşmıştır falan diyorduk. Köyden zorlukla okula gitmiş gelmiş,üniversite okumuş,öğretmen olmuş.
Bu kadar olgunlaşmış meğersem :skandal:
Yalnız bir kızları var şuan. Nasıl oldu ben de merak içerisindeyim:deli:
Olgunlaşan tek şey köydeki sebze meyve olmuş belliki:deli:
Gözlerini kapatmıştır öğrencilerinin öyle gördüğünü düşünmemek için, öyle yapmışlardır:KK45::KK70::KK70::KK70::KK70:

Benim de erkek arkadaşım 23yasinda yakinda 24 olacak, ben 21. Ona rağmen keşke daha mı büyük olsaydı diyorum.
İstisnalar kaideyi bozmaz, yaş farkı 2 3 olsa bile problem bence. 23 yaşındaki bir erkek 19-22 yaş grubuyla idealdir bence.
Umarım yanılıyorumdur, çünkü gönlünüz var gibi. Hakkınızda hayırlısı ama bu böyle.

Eşimle aramda 2,5 yaş var. Tanıştığımızda 23 yaşındaydı. Çok eğlenceli geliyordu onunla sohbet, çok güzel vakit geçiriyorduk. Bir sene sonra evlendik. Beni çok delirttiği vakit oldu:kızgın: çok çocuk gelen hareketleri var. Arkadaşın dediği gibi Oğlumla beraber büyütüyorum onu da:kahve:
Yaş farkı değil de onun yaşı biraz problem.. ama yine de yaşına göre olgun insanlar var,biraz vakit geçirebilirsiniz belki:KK36:

Yengem ağabeyimden 5 yaş büyük. Ben eşimden 2 yaş büyüğüm. Ağabeyim yengemle flört dahil 17-18 yıldır beraber,ben eşimle 6 yıldır evliyim. Yaş problem değil yeter ki kafalar uyuşsun

Hepinize ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ederim, kafamı toparlamama yardımcı oldunuz. Konu kilitlenebilir. Mune Mune

bunun kararını sen vereceksin herkes kendi seçimini yaşar.
birkere çocuk henüz okuyormuş okulu bitirecek askere gidecek iş felan bulacak derken belki 27-28 i bulur yarın ne olacagımızı bilemezken yada 2 hafta sonra düşüncelerimiz tamamen degişirken bundan 4-5 sene sonrasının ne olacagını bilemeyiz o zaman o çocuk aynı düşüncelerde mi olacak yada siz çocuk konusuysa tamamen nasip kısmet ben şu zaman evlenecem çocugum olacak kimse diyemez ki evlenip 10-15 sene çocugu olmayan insanlar var bence iyi düşünmen gerekiyor ayrıca sen onu bukadar zaman bekleyebilir misin en önemli soru bu çünkü o çocuk şuan evlenmeyi düşünmez

İş, askerlik durumları olmasaydı belki. Ama bu durumda uzun bir süreç var. Ben başlamazdım.

Hayattan ne beklediginize gore degisir. 23 yasinda bir ogrenci olarak evlilik icin gerekli sartlari yerine getirmesi icin uzun yillara ihtiyaci var.

Ama ben evlilik icin cok da acele etmiyorum derseniz neden bir iliskiye baslamayasiniz ki?

Kendinize karsi durust olarak dusunun. 4-5 yil sonra yasitlariniz bebek fotograflarini sosyal medyadan paylasinca mutsuz olacak misiniz? Hayati hem kendinize hem sevdiginize zindan edecek misiniz?

Ya da belki de iliskiye baslarsiniz ve size gore olmadigini farkederek hemen bitirirsiniz. Olamaz mi?

Denemeden bilemezsiniz. Ben olsam gercekten istiyorsam denerdim.

Son düzenleme:
Ben 25 yaşından küçük bir erkeğin ilerde karar değiştirebileceğini dusunuyorum. Kişiliği tam oturmadığı için 25 yaşından küçük bir erkekle olmaz

5 yas problem olmaz bence fakat 27-28 yasina gelmeden ne kadar olgun olur bilemedim. Ozetle 23-28 hayir 28-33 ve ustu evet derdim.

Back
X