- 24 Eylül 2010
- 6.139
- 20.026
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ahahahahahhahaha işte kafa 23 olunca tip 50 dursa ne yazarBenim arkadaşım evlendi. Eşi 6 yaş küçüktü ondan.
Adam 23,arkadaşım 29 yaşındaydı. Tip olarak çok olgun duruyordu. Hatta arkadaşımdan büyük gözüküyordu.
İlk evlendikleri günlerde seksi gecelikler giymiş kızcağız.
Sadık efendi "Sen öğrencilerinin karşısına böyle mi çıkıyorsun?" Demişti![]()
He valla.ya ahahahahahhahaha işte kafa 23 olunca tip 50 dursa ne yazar![]()
Merhabalar, sizden akıl almak istediğim bir konu var, fikirlerinizi bekliyorum. 28 yaşındayım ve 23 yaşında olan birisi bana açıldı. Aynı arkadaş ortamındaydık, üç aydır arkadaşımdı, bana açılana dek ilgisini hiç fark etmemiştim. Aslında ben de hoşlandım çünkü çok iyi ve efendi birisi, niyetinin de temiz olduğuna eminim. Ama en yakın arkadaşım baya bir tepki gösterdi. Arkadaşım yaş farkına çok takılan birisi, benim içinse anlaşmak önemliydi. Ama şimdi bu başıma gelince ve arkadaşım sayesinde ciddiyetle düşününce aklım karıştı. Bu kişi halen üniversite okuyor ve daha askerliği de var. İlişkimiz olsa ve ciddiyete gitse bile evlenmek için onu beklemek zorundayım. Çok evlenme meraklısı değilim ama yaşım ilerledikçe bebeğim olmaz diye korkuyorum. Ama diğer yanımda bu kişi ile birlikte olmasam da belki yine de senelerce bekar kalabileceğimi söylüyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Olgunlaşan tek şey köydeki sebze meyve olmuş bellikiHe valla.
9 kardeşin en büyüğüydü. Erken olgunlaşmıştır falan diyorduk. Köyden zorlukla okula gitmiş gelmiş,üniversite okumuş,öğretmen olmuş.
Bu kadar olgunlaşmış meğersem
Yalnız bir kızları var şuan. Nasıl oldu ben de merak içerisindeyim![]()