Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beş yıllık bir ilişkim vardı bütün ailesi beni biliyordu evleneceğimiz zamanı bekliyorduk. daha sonra ayrı şehirlerde çalışmaya başladık benim gözümün içine bakan adambana soğuk davranmaya başladı bende bunu farkedince aramızda sorunlar çıktı. bende bir süre görüşmeyelim dedim ama ayrılık olmayacaktı yine birbirimizi bu görüşmeme süresinde aradık daha sonra bir araya gelip konuşunca ilişkimize devam etme kararı aldık. o gün gayet ii geçiyordu ben tesadüfen telefonunun bir kısmında başkasına gönderdiği msjları görene kadar... beş yıllık sevgilim başkasına canımlar cicimler diyordu ve kız onunla aynı iş yerinde çalışıyordu. tabi başta inkar etti ama ben bunu bir şekilde kanıtladım ondan sonra aylarca bana yalvarmalar başladı o kızla ilgili söylemediği şey kalmadı. bende bir kaç ay sonra onu affettim ilişkimiz eski haline dönmüştü ta ki bir kavga anında benim ayrılalım dediğim güne kadar adam dünden hazırmış gibi kabul etti ve bir daha aramadı beni daha sonra öğrendiğime göre tekrar o kızla görüşmeye başlamış beraber idare etmiş bizi ve kız baştan beri beni biliyormuş eski sevgilimin hayatında ikinci kadın olmayı bile kabul etmiş.biz ayrıldıktan beş ay sonrada evlendiler. ben şimdi bunlara ahh etmeyeyim ne yapayım bir kız bu kadar mı onursuz olur bir erkek de bu kadar mı ahlaksız...
Anlattiklarin benim yasadiklarima o kadar benziyor ki. Okuyunca bir anda korkuya kapildim. Biz de erkek arkadasimla farkli sehirlerde yasiyoruz o kibrista ogrenci. Ve son 1 ayda degismeye bana soguk davranmaya baslamisti. Daha sonra bi kac yalanini yakaladim derken benden biseyler gizledigini farkettim ama o her defasinda her seyi inkar etti. En sonunda dayanamadim supheyle yasamaktansa tamamen hayatimdan cikarmayi tercih ettim 5 gun once bir ayrilik mesaji yazdim ve cevap bile yazmadi. 5 gundur ayriyiz. Sonra kedisiyle yegenim konusmus ve ona benim bulunmaz hint kumasi olmadigimiz soylemis. Bundan sora hayatimda yeri yok demis. Sirf beni aldatmakla sucladigi icin hayatima yeni birini aldim demis. Suan dogru mu yalan mi bilmiyorum icim icimi yiyo 5 gundur cildirmak uzereyim. Anlattiklarini okuyunca benim sonumun da boyle olabilecegini dusundum![]()
canım konuyu açan arkadaş offline olduğu için sana yazıyım dedim... bu adam 5 günde hayatına nasıl yeni birini almışmış...pazarda mı satılıyor bu nasıl hemencecik yeni birini alacaksın ki hayatına...büyük ihtimal ayrılmadan önce vardı şimdi de bu kızı ortaya çıkarmak için bahanesini de yapmış oldu...sen onu aldatmakla suçlamışmışsın o da 5 günde hayatına yeni birini sokuvermiş... hiç üzülme canım... o kızdan sepet havasını yiyip senin kıymatini anlar inşallah........
Anlattiklarin benim yasadiklarima o kadar benziyor ki. Okuyunca bir anda korkuya kapildim. Biz de erkek arkadasimla farkli sehirlerde yasiyoruz o kibrista ogrenci. Ve son 1 ayda degismeye bana soguk davranmaya baslamisti. Daha sonra bi kac yalanini yakaladim derken benden biseyler gizledigini farkettim ama o her defasinda her seyi inkar etti. En sonunda dayanamadim supheyle yasamaktansa tamamen hayatimdan cikarmayi tercih ettim 5 gun once bir ayrilik mesaji yazdim ve cevap bile yazmadi. 5 gundur ayriyiz. Sonra kedisiyle yegenim konusmus ve ona benim bulunmaz hint kumasi olmadigimiz soylemis. Bundan sora hayatimda yeri yok demis. Sirf beni aldatmakla sucladigi icin hayatima yeni birini aldim demis. Suan dogru mu yalan mi bilmiyorum icim icimi yiyo 5 gundur cildirmak uzereyim. Anlattiklarini okuyunca benim sonumun da boyle olabilecegini dusundum![]()
bir insan 5 yılda hiç mi yüzünü göstermez. yoksa siz mi çok iyimserdiniz? 5 yıl sonunda böyle davranabilen bir insanı 5 yıl nasıl melek sandınız. yıllarınıza üzüldüm.
Nasıl anlamadınız 5 senedir sevgilinizi tanımış olmanız gerek çok kötü gerçekten bazen anlaşılmıyor demek ki çok üzüldüm sizin adınıza ama öyle biri de bunu yapabiliyorsa kişiliksizdir yani boşver bunu yapabiliyosa aldatabiliyosa bunu yapabilcek kapasitede biriymiş böyle bi kişiliksizliği şerefsizliği hatta . Ah'ın çok fena tutar fena tutar . Ve bence senin yerinde olsam ardından etmediğim beddua kalmazdı
inanın bir hatasını görseydim en azından şimdi derdim ki adam kendini göstermiş ben anyamamışım diye ama yok.. arkadaşlarım bile ayrıldığımızı duyunca benden kaynaklı bittiğini sandılar herkes o kadar emindi sevgisinden. daha sonra öğrendim biz beraberken kız aylarca onu sevdiğini söylüyormuş oda başlangıçta benim kız arkadaşım var demiş ama bizim aramız bozulunca artık kızın yanında aldı soluğu ve ben öğrenince kızı terketmiş ve okız nasıl bir kişiliktedir ki ona rağmen hala benden ayrılıp ona dönmesini bekliyormuş sonunda muradına erdi tabi. bende ettim ama sonra korktum beddualarım bana döner mi die ama ikisini de allaha havale ediyorum
uzaklık zor hele bide aklını çelenler varsa daha zor . boşver canım üzülme onla mutlu olacak mı sanıyosun bi insan için tek bi kişi vardır . ikinizide aynı anda idare ediyosa ikinize de ait değil demektir . sen yine ucuz kurtuldun o kız hayatı boyunca sadece onun olmayan birine mahkum oldu .
Çokk zor.. allah sabır versin.. sen senelerce emek ver... gençliğinin en güzel yıllarını ona harca.. onca engele onca zorluğa rağmen hep onun yanında ol, dimdik dur aşkının arkasında.. o gitsin 2 günde bulduğu ........... ben eskiden mutlu olsun falan diyordum ama bazen benim de içim çook yanıyor.. benimki de 5 sene sonra almanyadan gelen dayısının kızıyla aldattı beni... hiç haberim yok belki de evlenmiştir.. yazıklar olsun.. insan emeğine acıyor.. soranlar olmuş 5 sene boyunca hiç mi gerçek yüzünü görmedin diye.. ben de önceden böyle derdim.. bi insan kendini onca sene içinde belli eder derdim ama öyle olmuyormuş... bir sene geçti ben hala anlayamıyorum, kendime hiçbir açıklama yapamıyorum... nasıl yapabildi aklım almıyor ki 5 sene boyunca başını kaldırıp da bir kadına bakmışlığı bile yoktu.. biz mi çok safız aptal aşığız göremiyoruz, yoksa çook iyi rol mü yapılmış bize... ama çook mutlu olacağiz. benim şimdi başka bir sevgilim var bazen iyi ki onla olmamiş diyorum.. gene de insana öyle böyle koymuyor.. ama allahın adaleti öyle büyük ki... sen yeter ki her zaman doğru ol, eğri düşünsün...
Yazık etmiş. Olan sana olmayacak biliyor musun ? Gene ona olacak... Evlendiği kadına da yazık.. Gerçi ona da müstehak ya neyse... Unutamayacak seni.. Kendi elleriyle onca seneyi mahvettiği için hiçbir zaman affetmeyecek kendini.. biz nişanlıydık biliyor musun ? dayısının kızı almanyadan geliyor, duvarda kocaman fotografım var onu görüyor ve ağlamaya başlıyor ben sana aşığım bu kızın yerinde ben olmalıydım diye.. bizimkinin de hoşuna gidiyor. değişik bir ten, değişik bir kadın... bana da çok yalvardı ben affetmedim. hiç de pişman değilim. hatta tüm sülalesi beni vicdansızlıkla suçladı affetmiyorum diye. hatta dönüp bir de sevgime laf söyledi terbiyesiz küstahlar. "sevmemişsin o zaman.." diyebildier.. Vardır bunda da bir hayır.... Çoook şey öğretti bana bu ihanet.. çook büyüdüm.. çoook...
o kıza da yazık demişsin cnm nedemek yazıkyaa aylarca bir sevgilisi olduğunu bildiğin adama bu kadar seviyorum seni benle ol ben senin ikinci kadının da olurum denir mi??
Vicdanıma tüküreyim ! Ben bile eski nişanlıma "Git benden ümidini kes ! benden sana daha yar olmaz ! o kızın da günahına girmişsin, git adam ol, onunla evlen.... " demiştim.... ki o kız da 2.kadın olmaya razı gelmişti.. Eeeeee birbirlerine layıklar.. midesi geniş bir kadına layıklar.. onursuz gurursuz haysiyetsiz kadınlara müstehaklar.. onları taksınlar kollarına... biz bunca çirkinliğin içinde olmayalım artık... merak etme.. ilk başlarda tatlı geliyor.. sonradan koyacak.. hiçbir zaman unutamayacak seni.. demişti dersin. ben artık kendi derdimi unutup ona dua ediyordum beni unutsun diye.. öyle ki kıvrandı öyle ki pişman oldu... tek şey istiyorum "layık olduğu hayatı yaşasınlar.."