Beş yılık aşkım Beni Aldattığı kadınla evlendi...

Oluyor işte böyle onursuz kızlar kadınlar var..
Evlilik bile yıkan kadınlar var erkeği boşamaya zorlayan..
Kadın kadının düşmanıdır diye boşa dememişler.
Yat kalk dua et,senin sevgilinin içinde varmış aldatmak ya evlenseydiniz,ya siz evlendikten sonra yapsaydı bunu.
Verilmiş sadakan varmış bence...Allahım hepimizi böyle insanlardan uzak tutsun İnşallahh..

Bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki, rüya mı gerçek mi ayırt edilemeyecek boyutta oluyorlar. Senin yaşadığında bu duruma örnek canım, 5 seneni vermişsin. İyi kötü anılarınız olmuş, yeri gelmiş sen ona "her şeyim" demişsin o sana. Sen sevmişsin, o da sevdi muhtemelen. Ama şimdi aklına belki "acaba sevdi mi ?" sorusu geliyordur. Bence sevdi, belki 4 sene sevdi belki 2 sene ama sevdi. Sakın kendini kandırılmış hissetme, aldatılmak herkesin başına gelebilecek bir şey. Ama Allah'ımdan diliyorum ki, böyle insanlar mutlu olamasın. Ah almak kolay mı ya ? En büyük beddualar müstahak bunlara ama sen yine de Allah'a havale et. Çünkü nefret etmeye bile değmiyorlar inan. Onların da içi bir gün yanacak, yanmasa bile öbür dünyada hesabı sorulur. Ben de şunu anlamıyorum, hadi erkek aldattı, karşısındaki kadında nasıl bir gurur ar namus vardır ki bunu kabul eder ? Ve neden erkekler araya mesafe girince aldatır.. Anlaması çok zor, açıklamak yersiz. Aynı acıyı yaşamış bir insan olarak sana verebileceğim tek tavsiye; "Yak bütün fotoğrafları ona ait bütün eşyaları, bu gece ümitleri al koynuna. Gün doğmadan unut insafsızı." Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah sevip sevileceğin yeni ve onurlu biri çıkar karşına.

Ya inan derdim nasıl bıraktı beni değil. Kimse sonsuza dek birini sevmek zorunda değil ama ona saygı duymak ve sadık olmak zorunda. Başka birinden hoşlanır bunu gelir söyler medenice biter ama birine evlenelim birine bekle ayrilacam seni seviyorum deyip iki yuzluluk yapılmaz ve bir kadında ben ikinci kadinda olurum hayatında demez. Mutlu değilseydi beş yıl boyunca ben aynı bendim söylerdi çeker giderdi bende dur birakma diyecek değildim ama iki yuzluluk yakışmıyor sindirilmeyen de bu inan canım terkedilmek değil.

Oluyor işte böyle onursuz kızlar kadınlar var..
Evlilik bile yıkan kadınlar var erkeği boşamaya zorlayan..
Kadın kadının düşmanıdır diye boşa dememişler.
Yat kalk dua et,senin sevgilinin içinde varmış aldatmak ya evlenseydiniz,ya siz evlendikten sonra yapsaydı bunu.
Verilmiş sadakan varmış bence...Allahım hepimizi böyle insanlardan uzak tutsun İnşallahh..

Bende hep ona dua ediyorum sevgiliyken yapan evlenince de yapar allahım bir yerde bana hayırlı bir kapı açtı. Onlarida hep söylediğim gibi allaha havale ediyorum

Bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki, rüya mı gerçek mi ayırt edilemeyecek boyutta oluyorlar. Senin yaşadığında bu duruma örnek canım, 5 seneni vermişsin. İyi kötü anılarınız olmuş, yeri gelmiş sen ona "her şeyim" demişsin o sana. Sen sevmişsin, o da sevdi muhtemelen. Ama şimdi aklına belki "acaba sevdi mi ?" sorusu geliyordur. Bence sevdi, belki 4 sene sevdi belki 2 sene ama sevdi. Sakın kendini kandırılmış hissetme, aldatılmak herkesin başına gelebilecek bir şey. Ama Allah'ımdan diliyorum ki, böyle insanlar mutlu olamasın. Ah almak kolay mı ya ? En büyük beddualar müstahak bunlara ama sen yine de Allah'a havale et. Çünkü nefret etmeye bile değmiyorlar inan. Onların da içi bir gün yanacak, yanmasa bile öbür dünyada hesabı sorulur. Ben de şunu anlamıyorum, hadi erkek aldattı, karşısındaki kadında nasıl bir gurur ar namus vardır ki bunu kabul eder ? Ve neden erkekler araya mesafe girince aldatır.. Anlaması çok zor, açıklamak yersiz. Aynı acıyı yaşamış bir insan olarak sana verebileceğim tek tavsiye; "Yak bütün fotoğrafları ona ait bütün eşyaları, bu gece ümitleri al koynuna. Gün doğmadan unut insafsızı." Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah sevip sevileceğin yeni ve onurlu biri çıkar karşına.

Canim benim çok teşekkür ederim yazdıkların için. Bende öyle yaptım bir yıl oldu ayrilali. Ayrildigimiz ilk gün ona ait her şeyi çöpe attım beraber cektirdigimiz fotolardan minicik bir kağıda kadar hepsini. Hayatımda biri var seviyorum da onu ama bana ondan kalan miras güvensizlik... buda mi aynini yapacak diye diken üstünde durdum çoğu zaman sonra alistim bir şeyi yapacağı varsa benim engelimle yapmiyorsa ben ne anladim bu sadakatten diye kafama takmdim dusunmemeye çalıştım kötü seyleri. Ben inan o kadar çok istiyorum ki yürekten onu affetmeyi kinim bile kalmasin ona karşı o kadar hissiz olayım. Her kim ne yaparsa karşısına çıkacak bunuda biliyorum.

Anlattiklarin benim yasadiklarima o kadar benziyor ki. Okuyunca bir anda korkuya kapildim. Biz de erkek arkadasimla farkli sehirlerde yasiyoruz o kibrista ogrenci. Ve son 1 ayda degismeye bana soguk davranmaya baslamisti. Daha sonra bi kac yalanini yakaladim derken benden biseyler gizledigini farkettim ama o her defasinda her seyi inkar etti. En sonunda dayanamadim supheyle yasamaktansa tamamen hayatimdan cikarmayi tercih ettim 5 gun once bir ayrilik mesaji yazdim ve cevap bile yazmadi. 5 gundur ayriyiz. Sonra kedisiyle yegenim konusmus ve ona benim bulunmaz hint kumasi olmadigimiz soylemis. Bundan sora hayatimda yeri yok demis. Sirf beni aldatmakla sucladigi icin hayatima yeni birini aldim demis. Suan dogru mu yalan mi bilmiyorum icim icimi yiyo 5 gundur cildirmak uzereyim. Anlattiklarini okuyunca benim sonumun da boyle olabilecegini dusundum:(

Kesin aldatmıstır emin ol.
Bu davranıslar resmen onun habercisi,şüphen olmasın

bir insan 5 yılda hiç mi yüzünü göstermez. yoksa siz mi çok iyimserdiniz? 5 yıl sonunda böyle davranabilen bir insanı 5 yıl nasıl melek sandınız. yıllarınıza üzüldüm.

Sorma, ne 5 yıllar ne 10 yıllar gidiyor bu pislikler ugruna .
Bende anlamıyorum, kadınlarda galiba hata :(
Aldatıldıklarını gördükleri halde,şüphelendikleri halde ayrılmıyorlar sevmeye devam ediyorlar.
Biz herkesi kendimiz gibi zannediyoruz :(

Nasıl anlamadınız 5 senedir sevgilinizi tanımış olmanız gerek çok kötü gerçekten bazen anlaşılmıyor demek ki çok üzüldüm sizin adınıza ama öyle biri de bunu yapabiliyorsa kişiliksizdir yani boşver bunu yapabiliyosa aldatabiliyosa bunu yapabilcek kapasitede biriymiş böyle bi kişiliksizliği şerefsizliği hatta . Ah'ın çok fena tutar fena tutar . Ve bence senin yerinde olsam ardından etmediğim beddua kalmazdı

Böyle kişilere beddua tutar degil mi ?..

Sorma, ne 5 yıllar ne 10 yıllar gidiyor bu pislikler ugruna .
Bende anlamıyorum, kadınlarda galiba hata :(
Aldatıldıklarını gördükleri halde,şüphelendikleri halde ayrılmıyorlar sevmeye devam ediyorlar.
Biz herkesi kendimiz gibi zannediyoruz :(

giden yıllarına üzüldüm tatlım kurtuldun boşver iki ahlaksız birbirini bulmuş işte

giden yıllarına üzüldüm tatlım kurtuldun boşver iki ahlaksız birbirini bulmuş işte

Sagol canım ama bu konu benim degil.Dogru söylüyosun iki şeref yoksunu bulmus birbirini ama eminim mutlulukları fazla sürmeyecek.
Benim derdimde hemen hemen aynı.Kendi konum var.Ona da yorum yaparsan çok sevinirim.

Kızlar çok kinliydim ikisine karşı da ama artık bunun bana bir fayda getirmeyecegini anladım. Mutlu olmak için önce geride biraktiklarimizi affetmemiz gerekir. Ben onları affettim sadece kendi yoluma bakmak istiyorum ve mutlu olmak istiyorum. Elimden geldikçe kinimin geçmesi için her şeyi yapacam tekrar o günlere dönüp şimdiki animi da zehir etmek istemiyorum. Çünkü ben onlar için ne kadar kötülük istediysem hep mutsuz olan ben oldum. Tek istediğim geçmişimle barışık geleceğe bakmak umarım basaririm...

çok üzüldüm :( ama belkide Allah sizi çok pis bi insandan kurtarmıştır belki bir kaç yıl sonra hayatınızdan çıktığına şükredeceksiniz. ben erkek arkadaşımdan ayrıldım aylarca ağladm çok acılar çektim tam 2 yıl sonra geri dönmek istedi ama ben tam tersi ondan ayrıldığım için rabbime şükredim her gün çünkü hayatıma biri girdi umut ışığım oldu hayatı yeniden sevdirdi bana.. sizde bir gün çok mutlu olacaksınız tek yapmanız gereken dua edip inanmak..

çok üzüldüm :( ama belkide Allah sizi çok pis bi insandan kurtarmıştır belki bir kaç yıl sonra hayatınızdan çıktığına şükredeceksiniz. ben erkek arkadaşımdan ayrıldım aylarca ağladm çok acılar çektim tam 2 yıl sonra geri dönmek istedi ama ben tam tersi ondan ayrıldığım için rabbime şükredim her gün çünkü hayatıma biri girdi umut ışığım oldu hayatı yeniden sevdirdi bana.. sizde bir gün çok mutlu olacaksınız tek yapmanız gereken dua edip inanmak..

uzun zaman oldu biteli ilişkim buraya yazmak birazda içimi dökmek içindi kimseye acı çektiğini söyleyemiyor haliyle insan. acım bitti çok şükür. hatta nefretim bile azaldı bazen aklına geliyor insanın ama oda dile kolay 5 yıl normaldir. onların sonu neolur pişman olurlar mı onu bilmem ama ben sadece mutlu olmak istiyorumj

Demek katil geri dönüyo.. Umarım benim pislikte öyle bişe yapar tekmeyi ben basarım şimdi mutlu gülüyo içimi yaka yaka onu sevdiğimi bile bile ayrıldı benden. Sebep? Benim ailem istemedi hemen vazgeçiverdi. Ayrıldıktan 1 buçuk ay sonrada nişanlandı şuan nişanlı. Ahım var AHIM!

Demek katil geri dönüyo.. Umarım benim pislikte öyle bişe yapar tekmeyi ben basarım şimdi mutlu gülüyo içimi yaka yaka onu sevdiğimi bile bile ayrıldı benden. Sebep? Benim ailem istemedi hemen vazgeçiverdi. Ayrıldıktan 1 buçuk ay sonrada nişanlandı şuan nişanlı. Ahım var AHIM!

Yani onda bir kesinlik yok bazıları döner bazıları dönmez. Dönmesini beklemek sadece senin canını skar. Bizim iki buçuk yıl oldu yaklaşık iki yılda evli daha bir donus bir pişmanlık olmadı duymadim da. Vazgeçtim ahimin çıktığı günü beklemekten. Ahim cikarsa haberim olur bi şekilde cikmasada demekki adam haklıymış be yapalım

Back
X