Beş yılık aşkım Beni Aldattığı kadınla evlendi...

ben böle konuları okuyunca çok üzülüyorum.Allah yardımcın olsun.ben böle konularda karşıda ki o gurursuz kıza çok kızıyorum.senin varlığını bile bile nasıl ikinci kadın olmayı kabul ediyor bu gurursuz kadın anlamıyorum.malesefki toplumumuzda karşısındaki erkeğin sevgilisi olduğunu nişanlı yada evli olduğunu bile bile ikinci kadın olmayı kabul eden kadınlar var.nasıl korunucaz bu varlıklardan bilmiyorum:(

yine kendi bizim düşmanımız bizden biri oluyor ne yazık ki... erkeğinde suçu herkesin karşısına böyle ahlaksız tipler çıkıyor ama kendini sevdiğini ilişkisini korumayı bilmeli ama onlara uzun süreli bir ilişkidense yeniler daha cazip geliyor daha heyecanlı. bilmiyorum ki ikisi de yaptıklarının bedelini öder mi bir gün :(

bide merak ediyorum bu tip kadınlar da erkekler de mutlu oluyor mu ?yaptıklarından pişman olmazlar mı??

Sana garanti ederim ki çok pişman ve mutsuz olacaklar. ama sen dediğim gibi arınmaya çaliş.. ruhunu ve zihnini daha fazla kirletmelerine izin verme.. kendine yepyeni bi yol çiz.. umudunu asla yitirme.. çok zor oldu ama ben başardım.. Sen de başarırsın ama yatıp kalkıp onları düşünmezsen... kendine yönel.. kurtulduğun için şükret.. bak karakteri zayıf bir adammış.. evlilikleri monotonlaşinca bu sefer aklı başkasına kayacak.. onu da aldatacak yani.. değişmez bu.. sen en azından daha fazla aldatılmayacaksın.. yalnızlık bazen çok onurludur. boşver.. onurlu bir yalnızlık onursuz bir ilişkiden binlerce kez yeğdir..

Son düzenleme:
Yuva yıkanın yuvası olmaz.. Sen üzülme gerçek yüzünü görmüş kurtulmuş oldun en azından. Sen şimdi onu unutmaya çalış (Çok zor biliyorum ama) hayatına bak ve kurtulduğun için dua et. Rabbim karşına çok daha iyilerini çıkarsın inşallah

Sana garanti ederim ki çok pişman ve mutsuz olacaklar. ama sen dediğim gibi arınmaya çaliş.. ruhunu ve zihnini daha fazla kirletmelerine izin verme.. kendine yepyeni bi yol çiz.. umudunu asla yitirme.. çok zor oldu ama ben başardım.. Sen de başarırsın ama yatıp kalkıp onları düşünmezsen... kendine yönel.. kurtulduğun için şükret.. bak karakteri zayıf bir adammış.. evlilikleri monotonlaşinca bu sefer aklı başkasına kayacak.. onu da aldatacak yani.. değişmez bu.. sen en azından daha fazla aldatılmayacaksın.. yalnızlık bazen çok onurludur. boşver.. onurlu bir yalnızlık onursuz bir ilişkiden binlerce kez yeğdir..

dediğini yapmaya çalışıyorum ama işte bazen boğuluyor insan bunları hakedecek ne yaptım diye bide onlar yoluna bakıyorken arkasında bir enkaz bırakıyorlar ve umurlarında değil hiçbir şey umarım geçer çabucak bu acı

bunları okudukça erkeklerden adım adım uzaklaşıyorum. Allah yardımcın olsun :/

artık birine güvenmek çok zor hep şüpheli yaklaşıyorum bende off zorr hemde çokk :(

ben bi ara feminst olmaya karar vermiştim bakıyorum da hüç doğru erkek yok az sevsen giderler çok sevsen şımarır giderler... hayatımızda kimse yokken ne rahattık değil mi :)

Çok benzerini bende yaşadım. 3,5 senelik ilişkimdi ortak arkadaşımla aldattı beni, evime gelip yiyip içen insanla...
askere gittiğinde öğrendim ben bunları tabi ki ilişkimiz kopma aşamalarında idi çünkü çok soğuktu bana karşı
neyse özür diledi etti ben de affettim ama hala ilgisiz öküz aynı öküz anlıcanız. Aramaz sormaz ortak konuşcamız hat bile yok
Görmeye gelmez hiç hep ben giderim İstanulda yaşıyorum ablasına gelir haber vermez , süriz yaparım karşılarım başka şeylerle ilgilenir
dedim olmıcak böle benimkide artık alışkanlığa dönmüş ayrıldım. Üzüldü ama verdiğim bu zor karardan dönemezdim...
Çok nadir konuştuk... bi kaç sene sonra başka bi ilişkiye başladım ciddi düşünmeye başladık , nişanlanmaya karar verdik beni aradı evlenme teklif etti , hayır dedim tabiki , bi ay sonra beni aldattığı kızla çıkmaya başladı, benim nişanımdan bi ay sonra nişanlandı. Benden önce evlendi ...

hep aynı erkekler işte boşuna üzülme canım hayırlısı olmuş önüne bak sen

Çok benzerini bende yaşadım. 3,5 senelik ilişkimdi ortak arkadaşımla aldattı beni, evime gelip yiyip içen insanla...
askere gittiğinde öğrendim ben bunları tabi ki ilişkimiz kopma aşamalarında idi çünkü çok soğuktu bana karşı
neyse özür diledi etti ben de affettim ama hala ilgisiz öküz aynı öküz anlıcanız. Aramaz sormaz ortak konuşcamız hat bile yok
Görmeye gelmez hiç hep ben giderim İstanulda yaşıyorum ablasına gelir haber vermez , süriz yaparım karşılarım başka şeylerle ilgilenir
dedim olmıcak böle benimkide artık alışkanlığa dönmüş ayrıldım. Üzüldü ama verdiğim bu zor karardan dönemezdim...
Çok nadir konuştuk... bi kaç sene sonra başka bi ilişkiye başladım ciddi düşünmeye başladık , nişanlanmaya karar verdik beni aradı evlenme teklif etti , hayır dedim tabiki , bi ay sonra beni aldattığı kızla çıkmaya başladı, benim nişanımdan bi ay sonra nişanlandı. Benden önce evlendi ...

hep aynı erkekler işte boşuna üzülme canım hayırlısı olmuş önüne bak sen

işte yapılanları sindiremiyorum ben belki kötü niyetlilik bolacak ama bu insanların yaptıklarına rağmen mutlu olmaya hakkı war mı başkasının arkasından iş çeviren adamın başkasının erkek arkadaşını ayartmak için elinden geleni yapan kadının mutlu olmaya hakkı var mı ?? sende elinden geleni yapmışsın iş işten geçtikten sonra evlenme teklifi neye yarar

Onların mutlu olacaklarını nereden biliyorsunuz ki?
Size layık biri değilmiş ve bitmiş, neyse ki evlenmeden önce bu adar kolay kanabilen biri olduğunu göstermiş de bitmiş.
Böyle insanlar için üzülmek, ah etmek değil yakanızdan düştüğü için şükretmek lazımdır.

işte yapılanları sindiremiyorum ben belki kötü niyetlilik bolacak ama bu insanların yaptıklarına rağmen mutlu olmaya hakkı war mı başkasının arkasından iş çeviren adamın başkasının erkek arkadaşını ayartmak için elinden geleni yapan kadının mutlu olmaya hakkı var mı ?? sende elinden geleni yapmışsın iş işten geçtikten sonra evlenme teklifi neye yarar

iyikide kabul etmemişim baksana amaç sadece evlenmekmiş ...
Mutlu olmaya hakları varmı bilmiyorum ama ben son konuşmamda benden daha mutlu olursun inşallah demiştim

Onların mutlu olacaklarını nereden biliyorsunuz ki?
Size layık biri değilmiş ve bitmiş, neyse ki evlenmeden önce bu adar kolay kanabilen biri olduğunu göstermiş de bitmiş.
Böyle insanlar için üzülmek, ah etmek değil yakanızdan düştüğü için şükretmek lazımdır.

Aslinda eskiye göre daha ii hissediyorum kendimi daha öncede söyledim benim üzüntüm ona hala sevgim olduğundan değil sevgim bitti hayatımda başka biri var ve onu seviyorum. Ama bana nasıl bunu yapar onu hazmetmekte sıkıntı yaşıyorum bazen hiç umrumda olmuyor ama bazen de böyle sinirlerim bozuluyor. Tabi ki iyi ki bitti diyorum ben onun israrlarina dayanamayio evlenseydim evliyken yapacakti aynı şeyi ben ucuz kurtuldum. Ama ikisinde de hakkım kalsın istemiyorum bir insanın emeği bu kadar ucuz olmamalı

iyikide kabul etmemişim baksana amaç sadece evlenmekmiş ...
Mutlu olmaya hakları varmı bilmiyorum ama ben son konuşmamda benden daha mutlu olursun inşallah demiştim

Canim cok yüce gönüllü bir insansin bunu söylemek çok zor. Bende başlangıçta öyle demiştim sonuçta ömrünün sonuna kadar beni sevmek zorunda değilsin demiştim allah yolunu acik etsin dedim. Ama arkamdan cevirdiklerini duyunca pişman oldum ii dileklerim için bütün herkesi benden kaynaklı bittigine inandirmaya çalışmış kendi yediği naneleri anlatmamis gerçi allah biliyor kimin ne yaptığını ve hiçbir şey karşılıksız kalmaz yapılan iyilikte kötülükte. Benimde şimdi hayatımda başkası var seviyorum da inşallah yavaş yavaş bunlarida atlatacam.

Canim cok yüce gönüllü bir insansin bunu söylemek çok zor. Bende başlangıçta öyle demiştim sonuçta ömrünün sonuna kadar beni sevmek zorunda değilsin demiştim allah yolunu acik etsin dedim. Ama arkamdan cevirdiklerini duyunca pişman oldum ii dileklerim için bütün herkesi benden kaynaklı bittigine inandirmaya çalışmış kendi yediği naneleri anlatmamis gerçi allah biliyor kimin ne yaptığını ve hiçbir şey karşılıksız kalmaz yapılan iyilikte kötülükte. Benimde şimdi hayatımda başkası var seviyorum da inşallah yavaş yavaş bunlarida atlatacam.

İnşallah atlatırsın canım, hayatındaki yeni insan sana bu konuda destek olur umarım ...
Çok mutlu olursun eskiler aklına bile gelmezzz:16:

canım Allah sabır versin maalesef gözden ırak olunca gönüldende ırak oluyor benim sevgilim ne zaman uzak biryere gitse hemen soğur bi acaip olur oysaki iki arkadaşım var aileleri yüzünden ayrıldılar binlerce kilometre uzakta olmalarına rağmen kopmuyorlar başka birini düşünmüyolar hiç gizli gizli görüşüyolar...yani sevgisi yetmeyince bi insanın mesafeler bahane oluyor,tek üzüleceğin kaybettiğin zaman

canım Allah sabır versin maalesef gözden ırak olunca gönüldende ırak oluyor benim sevgilim ne zaman uzak biryere gitse hemen soğur bi acaip olur oysaki iki arkadaşım var aileleri yüzünden ayrıldılar binlerce kilometre uzakta olmalarına rağmen kopmuyorlar başka birini düşünmüyolar hiç gizli gizli görüşüyolar...yani sevgisi yetmeyince bi insanın mesafeler bahane oluyor,tek üzüleceğin kaybettiğin zaman

Aslında iliskimizin büyük kısmı uzakta gecti ama sk sk gorusurduk. Ya zamanla insan çoğu şeyi unutuyor ama içindeki kine engel olamıyor istiyor ki aynı şekilde o insanların da canı yansın. Bir kadın başka bir kadına bunu nasıl yapar anlam veremiyorum. Bazen benden uzak olsunlar da ister mutlu ister mutsuz beni ilgilendirmez diyorum bazende bana yaptıklarının bedelini çektiklerini görmek istiyorum. Sana da nacizane önerim yakinda ilişki her türlü sürer ama önemli olan görmeden başkalarına inat sürdürebilmek iyi düşün derim.ki bebi aldatan adam için ben o aldatmaz ben aldatirim diyecek kadar guvenirdim.

buna benzer mi değil mi bilmiyorum ama benim de uzak ilişkilerim oldu. 5 yıllık bir birliktelikten sonra sevgilimle karşılıklı konuşup ayrıldık. Tabii kadınlar bu konuda biraz daha beklentileri yüksek varlıklar oluyor. Arasın beni istiyor falan. Aramadığında da kalıyor ortada. Ayrılmaya karar vermişim blöf mü yapıyorum? Belki. Neyse bu adamla ayrıldık 2 ay sonra biriyle nişanlandı. Ne garip ki hiçbir şey hissetmedim ilk başta. Sonra aradım falan baya bir saydırdım. Biraz küçüktüm sanırım o zamanlar. Şimdi çocuğu olmuş ablamdan öğrendim. İkizmiş ve biri sakat doğmuş sonunda çocuk vefat etmiş. Diğeri de o kadar tatlı ki. Geçenlerde görüştüm o kişiyle ve aramızdaki her şey geride kaldı dedim. Karına ve çocuğuna çok iyi bak dedim. Bildiğiniz helalleştik. Bazen bu gibi durumlarda serin kanlı olmak ve insanların nasıl mutlu olması gerekirse oyle olmasını sağlamak lazım. O adamla mutlu değilsek değilizdir ve adam farklı seçimler yapabilir aynı şey bizim için de geçerli olabilirdi. Bu işin geri dönüşü olmadığını anlayıp hayatına ah vah çekerek devam etmektense en güzeli mantıklı hareket etmek ve hayatına o hiç olmamış gibi devam etmek.

Bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki, rüya mı gerçek mi ayırt edilemeyecek boyutta oluyorlar. Senin yaşadığında bu duruma örnek canım, 5 seneni vermişsin. İyi kötü anılarınız olmuş, yeri gelmiş sen ona "her şeyim" demişsin o sana. Sen sevmişsin, o da sevdi muhtemelen. Ama şimdi aklına belki "acaba sevdi mi ?" sorusu geliyordur. Bence sevdi, belki 4 sene sevdi belki 2 sene ama sevdi. Sakın kendini kandırılmış hissetme, aldatılmak herkesin başına gelebilecek bir şey. Ama Allah'ımdan diliyorum ki, böyle insanlar mutlu olamasın. Ah almak kolay mı ya ? En büyük beddualar müstahak bunlara ama sen yine de Allah'a havale et. Çünkü nefret etmeye bile değmiyorlar inan. Onların da içi bir gün yanacak, yanmasa bile öbür dünyada hesabı sorulur. Ben de şunu anlamıyorum, hadi erkek aldattı, karşısındaki kadında nasıl bir gurur ar namus vardır ki bunu kabul eder ? Ve neden erkekler araya mesafe girince aldatır.. Anlaması çok zor, açıklamak yersiz. Aynı acıyı yaşamış bir insan olarak sana verebileceğim tek tavsiye; "Yak bütün fotoğrafları ona ait bütün eşyaları, bu gece ümitleri al koynuna. Gün doğmadan unut insafsızı." Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah sevip sevileceğin yeni ve onurlu biri çıkar karşına.

Back
X