Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

çok merak ettim arkadaşlar bu çayı ne kadara aldınız gram ve fiyat olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim

flora form çayı mı içiyosun cnm bende bi etki yapmadı:uhm::uhm:
çok merak ettim arkadaşlar bu çayı ne kadara aldınız gram ve fiyat olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim

kızlar ben bununla 2haftada 4kılo verdim...

kekik yerine melissa otu kullanıorum....

ve iştahım ınanılmaz kapandı....akşamüstleri 4gibi corba ıcıyorum sadece oda zorla

kızlar ben bununla 2haftada 4kılo verdim...

kekik yerine melissa otu kullanıorum....

ve iştahım ınanılmaz kapandı....akşamüstleri 4gibi corba ıcıyorum sadece oda zorla

mütiş bişi bu canım tebrikler bende 5 gün oldu 2 kilo verdim ama ilk verilen iki kilo su kaybı sanırım seni tebrik ediyorum devamı gelir inş

mütiş bişi bu canım tebrikler bende 5 gün oldu 2 kilo verdim ama ilk verilen iki kilo su kaybı sanırım seni tebrik ediyorum devamı gelir inş

daha fazla vermeme gerek yok 52 kılo oldum...

gecen sene bu zamanlar 26 beden kot 34 beden kıyafetlerıme cok rahat gırerken tedaım yuzunden kılo alıp bunlara veda etmıstım...

2hafta önce eskı giysilerim kalcamdan gecmezken sımdı 26 beden kot 34 beden eskı kıyafetlerımın hepsıne rahatlıkla gırebılıorum....

arkadaşlar bu forumda neredeyse yazmadığım bakmadığım konu kalmadı lazer epilasyon estetik diyet alternatif tıp vs.. o kadar alt başlığa bakıyorum ki.. tere tohumu beşibiryerde çay vs. hepsini denedim. hatta elimde şu anda 5i 1 yerde çayımda var bir kupa dolusu. bu çay benim tuvalet ihtiyacımı çok getiriyo iştahımı da biraz frenliyo ama bu çay sayesinde 1.5 ay olduğu halde hiç kilo vermedim. sadece 6 haftada 9 kilo diyeti var ya 2.5 haftadır onu yapıyorum 3 kilo verdim onunla ama gerçekten bu çayın farkını hissetsem de kilo verdirmiyo bana neden ama.. iştahımı kapatıyo ama yine de yediklerimle dengeleniyo herhalde. bi de ben işten ayrıldığımdan beri evden çıkmıyorum nerdeyse hiç. spor yapmaktan da nefret ederim. o yüzden belki de bi kombinasyon oluşturamadım için etkisini görmüyorum herhalde.
siz bu çayla birlikte özel bir diyet yada spor uyguluyomusunuz?

bende senın gıbıyım 2 aydır bu cayı ıcıyorum ama tık yok gram veremedım umudum tukenmek uzere cıldırıcam
bır an once eskı halıme donup 2.cocuguma hamıle kalmam lazım.vaktı geldı.ama bı turlu kılo veremıyorum

ben de nişan düğün hazırlıklarına başlıycam 3-4 ayım var önümde ve en azından 8-9 kilo vermem lazım ama yapamıyorum. tahlillerimde bi sorun da yok. ama hayatım boyunca hep rejim yapmak zorunda kaldım hele ki lise dönemimde 82 ye çıkmıştım şimdi 63 civarlarındayım belli dönemlerde verdim ama artık veremiyorum. sanırım bu "kilo vermem gerekli" diye kendime yaptığım psikolojik baskıdan kaynaklanıyo. stres kilo vermeyi olumsuz etkiliyo çünkü. bu çay zindelik veriyo bir nevi detoks sağlıyo ama hiç kilo verdirmiyo. diyetisyene de gittim 4.5 kilo verdim 6 kilo geri aldım 2 ayda. artık dayanamıyorum zayıf olarak evlenmek ve nişanlığımın gelinliğimin içinde peri kızı gibi olmak istiyorum. hiç mi haketmiyorum ya hiç mi(((((( bu son yaptığım diyette de yağ yok tuz yok salça yok ekmek yok makarna yok vs.. olduğu için fazla dayanamayacağımı biliyorum. kalıcı olmayacak benim için. of... bu çaydan çok ümitlenmiştim ama 1.5 ayda yarasaydı yarardı. yine de içmeden edemiyorum tabi..

selam kızlar bu sabah ılk bardagımı yaptım... yıhuuuu ılk defa boyle bır bıtkı cayını ıcebılıyorum...ınsallah faydasını gorurum... yanlızca kekıgı bıraz az koyarsam daha ıyı olacak sanırım.. cunku o bıraz acılık vermıs.. zaten normalde de cayımı sekersız ıctıgımden cok da zorlanmadım.. hadı kızlar ınsallah hepımıze faydası olur yaaa

a.s. kolay gelsin arkadaşım.inş faydasını görürsün .ben görenlerdenim.ewet kekiğin tadını yoğun hissediyorsun.yalnız bende reflüyü anımsatan sıkıntılar oldu.ilk zamanlar üşütüm sanmıştım ama değil çayla alakalıymış.bi ara sıkılmıştım içmekten 1 hafta içmedim.tekrar başladığımda yine aynı sıkıntılar olunca çaydan olduğunu anladım.zaten burdaki bazı arkadaşlarda mide bulantısından bahsediyorlar...umarım sen sıkntısız içer ve rahat rahat kilolarını verirsin :içelim:

cok tesekkur ederım arkadasım, ınsallah bugun sabah ta kahvaltıdan once ıctım masallah ıyı sımdılık.. sadece sabah kahvaltıdan once ıcmek bıraz kotu... ac ac oyle acı bıraz tadı yaa... sana da gecmıs olsun canım.. ınsallah verıcem bu sefer bende bu kıloları nefret ettım artık ama umıtsızlık yoook...

t.t. cim sana bir öneri vereyim ne kadar yapabilirsen bilemem ama ben bir ara doğum sonrası kilolarımı öyle vermiştim.gerçi hala fazlam var ama çoğu gitti.ben akşam 6 tan sonra hiç bir şey yemiyordum.sabahta normal yiyorum birazda tatlıyı kestim ..ilk başlarda akşamları açıkıyorsun dayanamaz gibi oluyorsun ama bir meyva bir bardak su ve bitki çayı tamam iştah gidiyor..sonra öyle alışıyorsunki akşamları yemek istesende yiyesin gelmiyor yada çok az yiyorsun..canım ben hayatta rejim yapamam rejim kelimesi bile benim canımın bir şeyler istemesine sebep..o yüzden ben zayıflamaya karar verdiğimde abartığım şeyleri keserim tatlıyı azaltırım filan..akşamları yemem ve belli bir süre sonra yeme tarzım böylece değişir..yee ama porsiyonlarını azalt ve yavaş yeee ve beyninden rejimi çıkar a.s.

cnm o dedıgını bende yapıyorum hemde 15 aydır....ama 15 ay oncede 65 kıloydum şimdide 65 kıloyum.olmayınca olmuyor.içinizi karartmak gibi olmasında:a015:

3-4 ara vermiştim bugün tekrar başladım tartıldım 72 yim şu an çayı düzenli içiyorum yediklerime dikkat ediyorum egzersizde yapmaya çalışıyorum gelişmeleri yazıcam size.

kızlar şu anda size yazdıklarımı arkadaşımın evinden yazıyorum nedeni ise hastaneden yeni geldik arkadaşım bu karışımdan içiyordu 1 haftadır nerdeyse çok seviniyordu 3 günde 1 kilo verdim diye ama bugün ve dün kendisi gününü hastanede geçirmek zorunda kalmış nedeni ise aşırı tüketmiş olduğu bu beşi br yerde yüzünden kendisinin vücüdunun her yerinde alerji olmasıydı içmiş olduğu çay onda ters bi etki yapmış ve 2 gündür fena halde 2 gündür iğne vuruluyor nedeni ise durmayan bir kaşıntı yüzünden yüzü ve bütünn vücudu şiş doktor kullanmasını sölemiş hemen kes dçmeyi demiş ama dediğim gibi kendisi fazla içmiş normalde günde 1 litre olan çayı kendisi 2 litre olarak ak içmiş aman içenler dikkat etsin fazla içmeyin arkadaşlar

aslında öylesi en sağlıklısı ama bende sanırım olmuyo. çünkü ben yediklerimi azaltıyorum normal bir insandan daha az yiyorum hiç vermiyorum. sonra 1-2 dilim ekmek fazla yesem ertesi güne yarım kilo birden alıyorum. hiç spor yok inanılmaz üşeniyorum her ne kadar yapıcam desem de vazgeçiyorum olmuyo. sanırım sporsuz da olmuyo.. :çok üzgünüm:

merhaba kızlar dün bu topikten etkilenip bugün başladım.ama 1 lt içemedim

faydası da sanki olacak gibi geldi.. wc ye gidip geldim tüm gün boyunca.allahtan işte masamla arası yakında dikkat çekmedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…