Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

ben de 2 ay içtim hem de günde 4-5 kocaman kupa içtim gözümü karartıp. o kadar kupayla tabi 1-1.5 litreye yakın su aldım bünyeme bi onlar için wc ye gittim işte.. ama şaka bi yana iştahı kapatıyo ama zayıflatacak kadar kesmedi beni yemekten.

arkadaşlar bu çay zayıflamaya yardımcı oluyor bogazımızı tutmamız gerekiyor yoksa ne yapsakta boş bol hareket bol su az yemek yemek

ben bu çayı bir litrelik yapıp gün içinde tükettiğim zaman okadar fark görmedim.fakat tek içimlik bir kupada taze taze hazırlıyorum şuanda çok güzel iştah kesiyor daha etkili olduğuna inanıyorum.ayrıca kekiğide çıkardım koymuyorum ben.çünkü kekiğin yağ yakmasının yanında iştah açıcı özelliğide var arkadaşlar.yani kekiği çıkardıktan sonra vede tek içimlik hazırladıktan sonra daha etkili iştah kapatıyor diye düşünüyorum.:içelim:

bende kekıgı cıkardım ama bırde senın dedıgım gıbı tek içimlik deneyeyım bakalım ne olcak su anda aclıktan karnım gurulduyo benım 1 aydır hiç iştahım kesılmedı ya

mrb bilgeciğim
faydasını nasıl gördün kilo verdin mi, iştahın mı kapandı

iştahım kapandı ve de kilo verdim ...ama sadece çayı içmek fayda vermez,boğazı da tutmak lazım..çay sadeece yardımcı..ve düzenli kullanıyorum tabii!!

benimde nerdeyse bir ay olacak kullanalı ama kiloda çok değişiklik yok vucud olarak bayağı inceldim herkes çok zayıfladın diyor zaten kendim kıyaefetlerimden anlıyorum gözle görünür şeklide incelme var göbeğim basenlerim gitti resmen tabi spor diyet yapıyorum diplinli bir şekilde çayda takviye 61kg mım ama herkes en fazla 55 diyor zaten öğle kilolu göstermez vucudum basen falan yoktur bende selülüt hiç olmadı şükür.sadece göbek karın bölgesine sinir oluyorum oda bayağı azaldı inşallah tamamen kurtulucam şunu diyebilirimki sporsuz asla olmaz zayıfllsanız bile güsel bir görüntü olmaz spor zayıflamayı kaloylaşıtıyor kilo kaybını tartıdan çok gözle anlaşılır ve beden inmesi farkıyla anlarsınız .. herkese kolay gelsin bide bizden önce şu çaya başlayanlar yorum yapsa hiç fena olmaz
herkes bi hevesle başlıyo sonra topiğe kimse uğramıyo..

ben çayı kullanmaya devam ediyorum ama içinde ne kekik var nede yeşil çay.yeşil çayı ayrı tüketiyorum ben..1 haftada 1 kilo verdim fazla yediklerime dikkat etmedim ama genede kısıtladım kendimi evde egzersizde yapıyorum.ben faydasını görüyorum açıkcası

ben ctesi başladım yani başlayalı 4 gun oldu ac karnına yemeklerden yarın saat once içiyorum diyet ve sporda yapıyorum bu akşam tartılıcam en son 57 idim bakayım dusme varmı sonucu yazarım buraya ama ben aktarda hepsini karıştırttım öyle tek tek ugrasmamak için öyle içiyorum , ayrıca sallama yesil cayıda yemeklerden sonra tuketiyorum abartmamaya gayret ediorum inş iii olur tarı sonucumu yarın yazarım 4 gunde fark varmı

kızlar ben iki gündür içiyorum
bende göbek problemi var
su içsem göbeğim iki katına çıkıyor
çayı günde 2 bardak içebildim iki gündür
ama göbeğimdeki şişkinlik gözle görülür biçimde azaldı
yalnız ben sauna belt de takıyorum tek basına çayla olacak bir sey değil sanırım

chocotripicim o gobekteki şişlik aynen bendede vardı resmen içindeki herneyse gitti Allahım hamilemisin dio arkadaslar deilim diorum bu karın ne diolardı ama cay sayesinde sanırım içindeki su odem vs gitti dolayısıyla kilodanda gitmiştir sonucta oda agırlık yapıo dimi ama

kızlar bu çayı içiyorum ama yanında sporda yapıyorum tamamen iştahımı kesti diyebilirim bu çay yardımcı tabi öyle düşünmek lazım

benım ıstahımı kestıgını pek soyleyemem ama ıse yarıyor. bır haftada 1,5 kg vermısım bende...

kızlar tartılınca hbaer veririm demiştim 56 çıktım 1 kilo vermişim bugun 4.gunum ama diyette yapıyorum ayrıca sporda. hedefim 53 olmak yada 50 bakalım içmeye devam ediyorum. benim hepsi karışık ondan 1 yemek kasıgını 1 litre suda demliyorum ve gunde 3 kez iciyorum , iştahı ozelliklede tatlı ihtiyacını tam olarak kesiyor bilginizee

kızlar ya ben bu çayı devamlı içemiyorum.. genelde gece yatmadan 1 kupa falan . bazende zadece yeşil çay içiorum. yürüyüşede başladım. mezuniyete kadar biraz vermem lazım. siz gerçekten inanıyormusunuz bu çayın işe yaradığına

kızlar ben de yeni içmeye başladım o çayı...faydasını görenler çoğunlukta sanırımm...

valla cnm ben pek ınanmıyorum.çünkü 1,5 aydır içiyorum ve 1 kılo gıttı.o kıloda zaten 5in 1 +yeşilçay+dıyet+sporla gıttı.yanı ben 5in1 işe yardığına pek ınanmıyorumama yınde devam edıyorum.çünkü o bıtkılerin zayıflamaya olmasada vücudum için baska seylere yaradığını düşünüyorum mesela bıberıye bıtkısı harika bi kansser koruyucusu,funda yapragı ödem attırıcı .........bu boyle devam eder.yınede :içelim:

vücudunuzun sıkılaştığının farkındamısınız peki?1 litre suya 3 yemek kaşığı koyun bide canım ben öle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…