arkadaşlar günde 1lt mi içiyorsunuz kafam karıştı?
arkadaşlar anladığım kadarıyla herkes bu çayın yanında ya diyet ya da spor yapıyor yediklerine dikkat ediyor ve kilo veriyor gerçi ben bunları yapsam da başaramadım ama şunu sormak istiyorum. hiçbir şekilde yediklerini kısıtlamayan abur cuburunu çikolatasını yemeğini herşeyini rejim yapmadığı zamanlardaki gibi tüketip sadece bu çayı içerek fayda gören var mı? yoksa diyetten mi çaydan mı kilo verdiğinizi anlayamıyorum ben
merhaba;
anladığım kadarıyla kendini yormadan kilo vermek istiyorsun ama bunu sende biliyorsunki
hiç birşey bu kadar kolay değildir...idallerine ulaşmak için bazı zorluklardan geçmen lazım
kendimden örnek vererek anlatayım beslenme şeklimi...
2 aydır diyet+spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum tatlı çikolata vs. hemen hemen
hiç yemedim diyebilirim
sporda akşamları 4km. yürüyorum aletlerde çalışıyorum100-150 mekik çekiyorum.
ve bunun sonucunda 7 kg verdim..
görüyorsunki nasıl yoğun bir tempoda verdim bunu
bende istemezmiydim oturduğum yerden kilo vermek ama olmuyor maalesef...
eğer çikolata tatlı krizlerin varsa krom kapsül var onu deneye bilirsin..
diyet bölümünde barçman ın açtığı bi topik var bunla ilgili
sevgiler..a.s.
aynı benim bir zamanlar yaşadığm şeyleri yaşamışsın.tıpkı beni anlatmışsın.şu anda yeni doğum yaptığım için kilom var ama veririm inşallah.benimde genç kızlığım hep diyetle geçti.10 15 gün hiç fire vermeden diyete devam ederdim bir gün dayanamayıp bozardım o gün öyle bir yemek yerdimki anlatamam.ama ilk doğumdan sonra genç kızlığımda inemediğim 54 kiloya indim.şimdi 3.çocuğum oldu.emzirme bittikten sonra bende uğraşmaya başlayacağım.nasıl yaptın dersen nil gün isimli yazarın kitabını sürekli okuyup kasetlerini sürekli dinleyip uyguladım.bir sitede kasetlerin internetten indirileildiğini görmüştüm.biraz araştır istersen.zayıflama konusuyla ilgili yeni bir bakış açısı kazanırsınevet artık kendimi yormadan kilo vermek istiyorum çünkü senelerdir hep diyetteyim ve dönem dönem yaptığım rejimler sonucu 20 kg verdim ancak artık bünyem kaldırmıyo rejimi. hiç hareket etmek istemiyorum çıkıp bu güzel havalarda bırak tempolu yürüyüşü mağazalara bile bakmak istemiyorum. eve kapandım kaldım işten ayrıldığımdan beri. sanırım biraz depresifim ve içimden hiçbirşey gelmiyo bu yüzden de biraz kolaya kaçmak istiyorum ömrüm diyetlerle geçti bıktım artık galiba.. 3 haftadır da diyetteydim zaten 4kilo vermiştim son 3 gün bozdum 2 kg birden aldım. bu çayı 2 aya yakındır içiyorum wc çok gidiyorum biraz iştah kapıyo ama akşam üstü 4-5 gibi gelen krizlerime engel olamıyo. öyle tatlıyla alakam yoktur. koskocaman çikolatalı yaş pasta yerine çeyrek ekmek arası zeytin domatesi %100tercih ederim. ama yine de olmuyo hatalı bişeyler var kilo vermeyi kafama taktıkça da veremiyorum işin kötüsü.. bundan kolaya kaçmaya çalışıyorum anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?