Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

merhabalar arkadaşlar
bende bu çaya büğün sabh başladım.bakalım gelişmeleri yazacam buraya.bazıları çok iyi geldiğini yazıyor. bazıları pekte iyi gelmediğini yazıyor. deneyerek göreceğiz.sonuçta bitki hepside. kk da kullanıp da faydasını görenler lüğtfen yazsın.ve neler yaparak fayda gördüler. yeni başlayanlarada örenek olur.

ben taze taze yapıyorum yanı bırer bardak yapıyorum.. sonra ıcınde kekık oldugu ıcın cok acı oluyoır... ve bıtkı caylarının cok demlenmesınden yana degıl herbalıstler.. 2-3 dk kaynayan suda tutup ılınması ıcın kenarı alıp sonra ıcıyorum ben...

merhaba kızlar
bende geçen gün aktara başka bişey almak için uğradım bu çayları gördüm
yaklaşık 5dk kaldım dükkandan 3 kişi aldı bu çaylardan...
bende deme amaçlı 50 gr aldım aktarcı bi güzel harmanladı ve aldım
ben şuanda diyet yaptığım için ve spora gittiğim için
sabahları içmicem sadece öğlen yemekden önce içicem 1 kupa
akşamda yemek yemediğim için içmicem belki tv izlerken 1 kupada öyle içerim...
ilk defa dün için
acayip bağırsak çalıştırıyor ve idrar söktürüyor...

bakalım bunun sonucu ne olcak..!!!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar anladığım kadarıyla herkes bu çayın yanında ya diyet ya da spor yapıyor yediklerine dikkat ediyor ve kilo veriyor gerçi ben bunları yapsam da başaramadım ama şunu sormak istiyorum. hiçbir şekilde yediklerini kısıtlamayan abur cuburunu çikolatasını yemeğini herşeyini rejim yapmadığı zamanlardaki gibi tüketip sadece bu çayı içerek fayda gören var mı? yoksa diyetten mi çaydan mı kilo verdiğinizi anlayamıyorum ben

slm kızlar
beşi bir yerde çayından bende içiyorum
tek içimlik demleyip taze içiyorum
okuduğum bir blogda çayın uygun bir diyetle örn, düşük yağ diyeti gibi birlikte işe yaradığından bahsediliyordu işin özü boğazımızı tutmakta yani ama nasıl?????a.s.

merhaba;

anladığım kadarıyla kendini yormadan kilo vermek istiyorsun ama bunu sende biliyorsunki
hiç birşey bu kadar kolay değildir...idallerine ulaşmak için bazı zorluklardan geçmen lazım
kendimden örnek vererek anlatayım beslenme şeklimi...
2 aydır diyet+spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum tatlı çikolata vs. hemen hemen
hiç yemedim diyebilirim
sporda akşamları 4km. yürüyorum aletlerde çalışıyorum100-150 mekik çekiyorum.
ve bunun sonucunda 7 kg verdim..
görüyorsunki nasıl yoğun bir tempoda verdim bunu
bende istemezmiydim oturduğum yerden kilo vermek ama olmuyor maalesef...
eğer çikolata tatlı krizlerin varsa krom kapsül var onu deneye bilirsin..
diyet bölümünde barçman ın açtığı bi topik var bunla ilgili
sevgiler..a.s.

krom kapsülünü içip çaya devam edebilirmiyiz bende var ama beşli çay ile etkileşir mi acaba?

evet artık kendimi yormadan kilo vermek istiyorum çünkü senelerdir hep diyetteyim ve dönem dönem yaptığım rejimler sonucu 20 kg verdim ancak artık bünyem kaldırmıyo rejimi. hiç hareket etmek istemiyorum çıkıp bu güzel havalarda bırak tempolu yürüyüşü mağazalara bile bakmak istemiyorum. eve kapandım kaldım işten ayrıldığımdan beri. sanırım biraz depresifim ve içimden hiçbirşey gelmiyo bu yüzden de biraz kolaya kaçmak istiyorum ömrüm diyetlerle geçti bıktım artık galiba.. 3 haftadır da diyetteydim zaten 4kilo vermiştim son 3 gün bozdum 2 kg birden aldım. bu çayı 2 aya yakındır içiyorum wc çok gidiyorum biraz iştah kapıyo ama akşam üstü 4-5 gibi gelen krizlerime engel olamıyo. öyle tatlıyla alakam yoktur. koskocaman çikolatalı yaş pasta yerine çeyrek ekmek arası zeytin domatesi %100tercih ederim. ama yine de olmuyo hatalı bişeyler var kilo vermeyi kafama taktıkça da veremiyorum işin kötüsü.. bundan kolaya kaçmaya çalışıyorum anlayacağın

ben çayın yanında diyette yapıyorum egzersizde yürüyüşte..hiç bişey yapmadan herşeyi yiyerek nasıl faydaasını görücezki biraz azim ve sabır..emeklemeden yürünmüyor biliyorsunuz oturduğuz yerde herşeyi yiyerek zayıflamayı düşünmeyin o zaman 1 damacana çay da içseniz faydasını görürmüsünüz

aynı benim bir zamanlar yaşadığm şeyleri yaşamışsın.tıpkı beni anlatmışsın.şu anda yeni doğum yaptığım için kilom var ama veririm inşallah.benimde genç kızlığım hep diyetle geçti.10 15 gün hiç fire vermeden diyete devam ederdim bir gün dayanamayıp bozardım o gün öyle bir yemek yerdimki anlatamam.ama ilk doğumdan sonra genç kızlığımda inemediğim 54 kiloya indim.şimdi 3.çocuğum oldu.emzirme bittikten sonra bende uğraşmaya başlayacağım.nasıl yaptın dersen nil gün isimli yazarın kitabını sürekli okuyup kasetlerini sürekli dinleyip uyguladım.bir sitede kasetlerin internetten indirileildiğini görmüştüm.biraz araştır istersen.zayıflama konusuyla ilgili yeni bir bakış açısı kazanırsın

arkadaslar bu tarıfı ender saraç derya baykalın programında verdı ama oyle 1 -2 kaşık tarıfıyle vermedı. bır tutam seklınde verdı tutamlar cok az olacak sadece yesıl cay fazla oluyo 1 bardak sıcak kaynamış suya 10 -15 dak demleyıp suzduler ıctıler

ben de bir haftadır içiyorum.diyetde yapıyorum
ama henüz bir gram vermedim.
sizde durumlar nasıl.ilk hafta verebildiniz mi

arkadaşlar beşibiryerde çayının bana hiçbir faydası olmadı bir ay içtim.şimdi bıraktım diz kapaklarımın üstü nün derisi kızardı kurudu pütür pütür oldu.bu çaya bağlıyorum,bırakalı 2hafta oldu daha düzelmedi.karaciger değerlerini bozdu sanırım.ben günde 3-4 kupa içmiştim belkide fazla geldi bilemiyorum,ama zayıflamak için boğazımıza sahip olmalıyız,çelik bir irade sahibi olmalıyız.

kızlar ben bu cayı carsamba gununden berı ıcıyorum.. daha once yazmıstım, bıraz hareket ve az bıraz bogazdan kısmak suretıyle ılk basladıgımda 64, 4 kg dım.. sımdı bu sabah tartıldıgımda 63, 3 kg cıktım ne guzel yaa.. hangısınden bılmem ama kılo vermeye basladım galıba.. cok sevındım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…