Beşi Bir Yerde Zayıflama Çayı Deneyimlerimiz

ben nisan ayının 2'sinden beri kullanıyorum 5i bir yerde çayını sabahları demleyip termosa süzüyorum ve akşama kadar 2 - 3 bardak içiyorum. fakat heniz bir değişiklik yok. aksine karnımda acayip bir şişlik oluştu
bu sorunu yaşayan arkadaşlar varmı??

merhaba bayanlar günaydın yerimseniben

ben ve ev arkadasım kullanıyoruz bugun 3.gunumuz arkadasım ıkı kılo verdı ben de 500 gr süprizzzzz

şimdilik mutluyuz ve tadı kötü değil içine limon sıkıyoruz 5 kılo verene kadar devam :dance:

kıslar bunu içerken birazda yediklerimize dikkat etmemiz lazım yani herseyi yiyip ustune bunu içersek olmas bide yemeklerden yarım saat once için yemege baslamadanda 1 bardak su için oyle yiyin yemeginizi bakalım neler olacak.

selam arkadaşlar beşibir yerde çayını içen sonuç alan varmı bana yazarsanız sevinirim

ben 2 nisandan beri kullanıyorum ama kilo verdiğimi söyleyemeyeceğim inatla içiyorum gelişme alursa yazarım:içelim:

benım 3.gunum vucudumdan acayıp bir su atımı basladı :dance: ilerleyen gunlerde kilo verecegıme yuuurekten ınanıyorum çabalıyorum

ender saraçın tarifini denemenizi tavsiye ediyorum..Sezen Aksu bile bu formüle zayıflamış..
tarifi veriyorum..
Bir su bardağı için 1-2 adet avakado yaprağı, 1 çay kaşığı yeşil çay, küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü, 1 çay kaşığı rezene tohumu sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek...

kızlar ben bu çaya 50 gün önce başlamıştım.ama faydasını görmediğim için 10 gündür bıraktım bide yan etkisi olmasındanda korktum ara vermek için bıraktım .tekrar başlayacağım.valla bende hiç işe yaramadı zayıfladım ama nedeni diyet+spor çayın hiç etkisi olmadı bana..selülitlere ii gelir diye içiyorum işte

ewet aynen bende oyle uzun zamandır ıçıyorum ama gramda bı oynama yok.cok sınırıme gıdıyor.ama inat edıyorum.alışkanlık oldu her sabah kalkar kalkmaz yapıyorum gün içinde içiyorum işte hadı hayırlısı

normal yiyerek ve sadece bu çayı içerek zayıflanacağnı sanmıyorum.kilosu fazla olanlar biraz kilo verebilir. fakat 3-5 kilo vermek isteyenlerde etkili olacağını sanmıyorum..ben de bir aydır içiyorum.
ama aynı zamanda her gün 2 saat sporyapıyorum,ve lahana kürüne göre besleniyorum.
5 günde 1,5 ilo verdim...memnunum

kızlar faydasını göemek isterseniz diyetle birlikte uygulayın...yoksa homini gırtlakla çay falan fayda etmez...

ben lahanadiyeti ile 3 kiloya yakın verdim.arada bu 5i bir yerde çayını içtim. fakat asıl faydayı lahanadan gördüm.
sadece çay işe yaramaz.diyet şart

ben 1 haftadır içiyorum
kilodan anlaadım ama iştah kapatma yönünden gerçekten mütiş...
yemeklerden yarim saat önce içiyorum...

ben 3 hafta kullandım.3.6 kilo verdim.bu arada pko dan dolayı ara kanamam oldu.doktor ilaç mı kullanıyorsun dedi.fx15 ile bu çayı içtiğimi söyledim.hormonların değişmiş dedi bunları bıraktırıp glukofen verdi.bu ilaçla 10 kilo veren arkadaşlar olmuş sitede okudum ama bende bi numara olmadı.kullanmadığım zamanda karnım tekrar şişmeye başladı.aynı hamile gibi oldum yine.bende tekrardan başladım çaya.zaten özlemiştim tadını.inanmazsınız kahve gibi alışkanlık yaptı bende.zindelik veriyor.bahar yorgunluğumu alıyor.2 gün oldu karnım inmeye başladı.hafiftende kilo gitti.tabi biraz kıpırdanmak lazım oturarak olmuyo ama ev işi gibide olabilir.hareket berekettir.ben kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.bende işe yarıyor şahsen.tabi bünye meselesi herkese göre değişir.öncelikle kilo almanızın nedenini bilmek lazım.hormonal mi yeme alışkanlıklarından mı hareketsizlikten mi.kendine dürüst olursa insan zaten sebebini bilir.ya da bir kan testi yaptırılabilir.nedenini bilince çözüme ulaşmak daha kolay olur.zayıflama ilacı kullanmak istemeyenler için gayet doğal bir seçenek.denemeye değer bu çay.havalarda ısındı artık tez elden harekete geçmek lazım.şahsen ben alışverişe çıktım.çünkü artık koca göbeğimi kazaklarla saklayamayacaktım.ah o deneme kabini kabir gibi geldi.bir beden büyüğü varmı diye diye öldüm.hadi bakalım kolay gelsin hepimize.pes etmek yok.:teytey:

tatlicadiarzu yav bende nerdeyse bi hafta kullandım yanında lahana dieti haftada 3 gün spor 1 saat ve vere vere 3 kilocuk verdim lahana dieti yaparak 5 kilo verenler vardı ben hem 5i 1 arada cay hemde lahana dieti hemde spor ile 3 kilocuk verdim hormonlarım normal neden bende işe yaramadı kızlar:uhm:

hayatım haftada 1 kilo ideal.bakma sen herkese.belki ödem atmışlardır.az mı 3 kilo.çabuk veren çabuk alıııır.yerimseniben

evet.nesini beğenmedin ki.zaten vermişsin .3 kilo.ben nerdeyse 5i bir yerde çayından başka bir şey içmiyorum.lahana diyeti de yapıyorum.üstelik her gün bir saat spor..ancak 1-2 kilo verebildim.

bir de herkesin kilosu,bünyesi aynı olmadığından herkes aynı miktarı veremez.
benim mesela 5 kilo fazlam var.onu versem yeter.
senin ne kadar kilo fazaln var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…