süpersin valla çok saol,inş. vericem bu fazlalıkları kotlarım olmuyo kıyafetlerim daraldı üzerime gördükçede ister istemez sinirim bozuluyo,bu beşi bi yerdeki çayı günde kaç bardak alıyosun açmı tok mu?
tmm inş. bende güzel haberler verecem,moral için tekrar saol :) iyi geceler,görüşmek üzre baş baş :)
arkadaşlar bu çayın sallama poşetleri var. az önce eczanede sordum, içinde 30 tane var, 8tl. bu şekilde kullanan yok mu?? bana daha pratik olur gibi geldi ama, karar veremedim.
arkadaşlar bu çayın sallama poşetleri var. az önce eczanede sordum, içinde 30 tane var, 8tl. bu şekilde kullanan yok mu?? bana daha pratik olur gibi geldi ama, karar veremedim.
cnım eklesen olur rabi ben evde elimde zayıflatma özelliği olan hangi bitkiler varsa 1 er tutam atıyom demliğe kaynar suyla demliyom çok faydasın ı gördüm diyet ve sporla kilo verimini hızlandırıyo
diyet yapmadığım dönemlerde kilo almamı engelliyo ve süper inceltiyo
ben hepsini akşam kariştırıp içiyom sbh biberiye ve yeşilçayı içmen çok iyi kısa zamnda sonç alcan söyledi dersin
valla bu yazıları okuyorum tamam yapıcam diyorum yapıyorum bende tık yok
5i bir arada çay içiyorum,kabızlık var diye sinameki içiyorum,günde hem karnıma hem yanlarıma 50şer mekik çekiyorum delirecem yağlarım gitmiyor5i bir yerde bana hiç işe yaramadı akşamları 2 saat evde bisiklet sürüyorum sonra sauna şortumu giyiyorum bana tek sauna şort yaradı acayip sıkılatı vücüdum 56 kiloyum 50 olmak istiyorum popom allah versin jenifer benim yanımda halt etmiş duvara vurmaktan mosmor oldu anlayacağınız ben ne denersem deneyim kilo veremiyorum hee bide ben hiç yemek yemem ama yağlar ben burdayım diyor YAĞLARIM BENİ BIRAKMIYOOOOOOOORRRRsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?