- 9 Mart 2017
- 534
- 351
- 33
- Konu Sahibi citirtipitirdi
-
Kusura bakmayın da ne kadar saçma bir düşünceeee... Siz orda keyif yapacaksınız diye bebeğinize bunları veriyorsunuzAnladim onceden tedbir olarak anason ve agri kesici vermeyi dusunuyorum...
Anladim onceden tedbir olarak anason ve agri kesici vermeyi dusunuyorum...
Anasonla ağrı kesici yetmez, bi kadeh de rakı içirin, daha çok rahat edersiniz! Hey Allahım yaAnladim onceden tedbir olarak anason ve agri kesici vermeyi dusunuyorum...
Ağrı kesici kısmına kesinlikle katılıyorum. Ama anason ve rezene karıştırılıp tabi anasonu rezenenin yarısı ölçüde olacak şekilde karıştırılıp 2-3 çay kaşığı verilebilir. Bunun bı sakıncası yok.
Dur simdi esegin aklina karpuz kabugu dusurme bir bardak degil de iki kasik icireyim der yapar. Manyak mevlutte uslu dursun diye cocuga agri kesici icirecekmis.Anasonla ağrı kesici yetmez, bi kadeh de rakı içirin, daha çok rahat edersiniz! Hey Allahım ya
Ama neden versin ki ? Sırf bebeği ağlamasın uslu dursun da günüm güzel geçsin diye mı ? Ağlar bu bebektir çok normal yani ... Gazı olur anlarım da hicbisy yokken verilecek şeyler mı bunlar ?
Neye göre sıkıntı gök diyorsunuz,bakın bebek kaç aylık belirtmemis konu sahibi. Ama 6 aydan önce bebeğe anne sütü ya da mama dışında hiçbir şey verilmez. 6 aylıktan büyükse bile bitki çayları kafana göre verebileceğin bir şey değil. Büyüklere bile yan etkileri varken minicik bebelere neler neler olmaz. Lütfen konu bebekle daha hassas olunmalı.
Öncelikle tabiki sıkıntı yokken durup dururken verilmemeli ancak çocukta gaz sıkıntısı olur sancı olur o zaman verilebilir. Zaten ölçüler 2 rezeneyse 1 anason ve ancak 2-3 kaşık buda çok az bir miktar olur. İki çocuk büyüttüm bende herkes gibi çocuklarımı düşünüyorum. Araştırdım ona göre söylüyorum. Herkesin tercihi. Saygı duyarım.nasıl bir sakıncası yok? bebek mevlüdü belli ki çocuk kırklı. granül rezene var tamam gaz olunca 10 cc veriyorduk ama anason dediğinin bebeğe nasıl bir etki yaptığını nasıl bilebilirsin? ıhlamur dahil bir çok bizim faydalı die bildiğimiz otun bebeklere önerilmediğini bilmek için ille doktor mu olmak lazım??
Bende gaz olur verilir dedim zaten canım bende verdim ama doktora sorarak önerdiği şekilde ama keyfi olarak kimse kalkıp da çocuğa onu bunu veremez hakkı yokÖncelikle tabiki sıkıntı yokken durup dururken verilmemeli ancak çocukta gaz sıkıntısı olur sancı olur o zaman verilebilir. Zaten ölçüler 2 rezeneyse 1 anason ve ancak 2-3 kaşık buda çok az bir miktar olur. İki çocuk büyüttüm bende herkes gibi çocuklarımı düşünüyorum. Araştırdım ona göre söylüyorum. Herkesin tercihi. Saygı duyarım.
İşine gelmeyince herkes siliyor zatenIcerik silmek yasakMune
Anladim onceden tedbir olarak anason ve agri kesici vermeyi dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?