besik

valla kızların gazabından anladıgım kadarıyla bebek misafir gelince rahat dursun diye ilaç mı verecekmişsiniz ne yapacakmışsınız...
Siz iki üç tane sakinleştirici alın.
Bebek aglayınca bi yakınınız güvendiginiz biri baksın çocuga.
Sizin kafanız güzel olsun , bebekten ne istiyosunuz?!!
Ayrıca beni de 20 kadının oldugu salona sok ben de ağlarım o kadar saat!!

Anladığım kadarıyla mevlüt yapacak, bebek ağlamasın, sakin dursun diye ilaç verecek, bu mu
Lütfen gerçek olmasın,böyle düşünen biri anne olabilir mi!
Sırf keyfi için...
Bebek ağlamadan olur mu, yaa insan cahil olur da bu kadarı fazla.
Bugun delirtti kk beni.
Ne tuhaf insanlar var.
Bebeklerin bu cahillerden çektiği nedir!!!

Bencede her basiniz sikistiginda dayayin ates dusurucuyu uyusun. Ne var canim bebek uyuya uyuya buyur zaten!

Yalniz ileride cocugunuz bu ilaclara bagimli olup surekli aglarsa o ilaclar olmadan uyumazsa yada daha kotusu ilaca ihtiyaci oldugunda bunyesi bagisiklik kazandigi icin yuksek ates vs yuzunden havale vs gecirirse gelip burda aglamayin.

Şu an çok sinirlendim cok ne agrı kesicisi anasonu bence sen bikaç tane ilaç almalısın bunu düşündüğün için minnacık bebek o ya ypma mevlüt filn ozaman zaten gösterme de herkese çocugu ben ne kadar mevlüde gittiysem ev sahibi cocuk sonrasında hep hastanelik oldular nazardan kuran okunmasına ragmen düşünün yani biz bitane doguralım die neler çekioruz yıllardır bu da bulmuş da agrı kesici dedi ya

nazardan olur mu be canım. Elini kolunu yıkamayan mı istersin, sigara içip bebeği öpen mi istersin, konuşurken tükürük saçan, hapsuran mı istersin... tabi hastanelik olur çocuklar..

yanlış anlaşılmak da istemem ,evinize gelen misafirlerin hepsi iyi niyetlidir eminim ama 40 günlük bebegi sergilemek çok düşüncesizce geliyor bana.Onun bagısıklıgı daha ne kadar. Hadi tüm mikropları geçtim, o kadar sese bizim kafamız dayanmıyor ki el kadar yavrucak dayansın. (dua okuma kısmındaki sesten bahsetmiyorum)

ancak bu kadar güzel özetlenebilir di

çocuk ağlamasın diye ilaç vereceksiniz öyle mi?
eskiden hayvanları toplu ulaşm aracına bindirmek için sakinleştrici vermeniz istenirdi, kedime vermemek için havayolu şirketini birbirine katmıştım, ama siz bebeğinize verin, hem de keyfi, ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…