Eşinizin aklı o anda başka şeye gitmiştir canım benim kendini durduk yere üzme . Tamam sen söyledin yapması gerekirdi tamamda demiş ama unutmuş belliki. en ufak şeyde tatsızlık çıkarma benceEvleneli 8 ay oldu.. Yemek yapmayı bilmezken elimden geleni yaparak aksatmadan sofra kurdum, Nadir olarak dısarıda yemediğimiz yada annelerimizde olmadıgımız zamanlarda sadece atıştırdık. Evde iş genel olarak benim üzerimde ama yeri geldiğinde eşim yardım eder..Ucundan tutar bişeylerin..Buraya kadar zaten bir sorunumuz yok..
Ramazan boyunca her iftar sofrasını özenerek hazırladım elimden geldiğince.. Sorumluluklarımdan kaçmadan.. Eşimin mesai saatleri ve iş yeri konumu eve uzak oldugundan halıyle ıftara yakın geliyor.Bu arada oruç tutamıyor. Dün ilk defa eve erken geldi.Huyum değildir ama eşimden bugun iftar sofrasını sen hazırla dedim.İftara kadar dinlenmek için.. Yemeklerim hazırdı.Sadece sofra kurulacak.Spora gideyim başka bişey istersen alırım geldiğimde kurarım dedi.Bişeyler istedim.. Tamam dedim ve yattım.
Uyandıgımda iftara 4 dakıka kalmış.. Elinde paketle gelmiş.. E iftar yapmıyor muyuz? Sofra niye hazır değil.. Sen hazırlayacaktın dedim.Kalktı yemek ısıtmaya kalkarken zaten ezan okundu.Tek kelime soylemedim çok kırıldım.. Orucumu atıstıracak bişeylerle açtım.Sonra istediğim şeyleri ararken vakit geçmişmişte.. Bişey demedim yine de..
Zaman geçti koltukta dinleniyorduk.Meyve getirir misin dedim... Ben yemiycem cevabını aldım.. Kalktım kendim aldım..
Çok bozuldum..Çok üzüldüm.. Bu kadar boşvermişlik olur mu.. Ben hep onun karnı açmı tok mu? Yemiş mi uyumuş mu diye düşünürken.. Hala da çok üzgünümmm...
Kısacası ASLA EŞİNİZİN ANNESİ OLMAYIN..
Eşinizin aklı o anda başka şeye gitmiştir canım benim kendini durduk yere üzme . Tamam sen söyledin yapması gerekirdi tamamda demiş ama unutmuş belliki. en ufak şeyde tatsızlık çıkarma bence
erkekler biz gibi ince düsünceli olamıyor heleki bazı erkekler mutfak işlerine hic vakıf degildirler cok bişey beklememek lazım
Sen kendını boş yere üzme . bugün yapmadıysa yarın yapar diyorum ya belli ki unutmuş.Ben zaten tatsızlık çıkarmadım hiç.. Tek kelime ters laf etmedim.. Bozulduğumu anladı ama.. Hayatındaki herseyi planlayabiliyor. Benimle ilgili detaylara gelince mi aklı başka yerde.. Kendimi üzüyorum ve kendime ders çıkarıyorum sadece...
Lale abla arkandayımSon dönemlerin moda konusu bu anlaşılan,"saçımı süpürge ettim yemek ve ev işi konusunda,yaranamadım,yaranamadım,yaranamadım!!!!!"
Birileri öğrenene kadar anlatmaya devam edeceğim.
Yapmayın,ev işi yapmayın!
Evin hizmetçisi,aşçısı değiliz! Evin hanımıyız!!!
tatlım işte erkek milleti onu bile yapmaktan aciz belki o an canı almamıstır takma bu kadarBen bana pastalar börekler açsın istemiyorum ki... Bir tabak, catal bıcak o kadar.. Dünyayı önüme sersin de istemiyorum ki..
Pardonda düşünmicekmi , bilmiyorum sen evlimisin ama. Akşam eşi geldiğinde duvarlarımı yesin yanikendisi tutmadığı için o dakika sofra kurulmasını çokta önemsememiş olabilir.
açıkçası bana büyük bir problem gibi gelmedi.ama ben olsam kırıldığımı belli ederdim. buraya yazdıklarınızı eşime söylerdim anlasınki bir daha böyle davranmasın diye.
eşinizin her hizmetini yaparak ve sorun çıkmasın diye ses çıkarmayarak evlilik yürümez.çok yıpranırsınız. bu arada koca adam ne yer ne içer niye düşünüyorsunuzki???
Son dönemlerin moda konusu bu anlaşılan,"saçımı süpürge ettim yemek ve ev işi konusunda,yaranamadım,yaranamadım,yaranamadım!!!!!"
Birileri öğrenene kadar anlatmaya devam edeceğim.
Yapmayın,ev işi yapmayın!
Evin hizmetçisi,aşçısı değiliz! Evin hanımıyız!!!
Unutmuş olduğu belli konuşmasından olabilir insanlık hali o sözünde durmadığı için de alınganlık olabilir neyse erkek bu bişey beklememek lazım
Sen kendını boş yere üzme . bugün yapmadıysa yarın yapar diyorum ya belli ki unutmuş.
Bu arada sen diyorsun ya açmı tokmu düşünüyorum diye her evli bayan eşini düşünür tatlım annesi gibi görmek çok saçma yani.
Lale abla arkandayım
tatlım işte erkek milleti onu bile yapmaktan aciz belki o an canı almamıstır takma bu kadar
aynı şeyleri sizde ona yapın işten geldiğinde sofra hazır olmasın meyve istediğinde de yemicem deyin hayırdır derse bu olanı anlatın..
anladıgım kadarıyla ev hanımısınız.
erkekler ev hanımlarına zaten hiç bi iş yapmıyor birde ona mı yardım etcem gözüyle bakıyor.. hepsi değil ama bir çoğu böyle yavaş yavaş bi işin ucundan tutturdun ki alışsın.
kendisi tutmadığı için o dakika sofra kurulmasını çokta önemsememiş olabilir.
açıkçası bana büyük bir problem gibi gelmedi.ama ben olsam kırıldığımı belli ederdim. buraya yazdıklarınızı eşime söylerdim anlasınki bir daha böyle davranmasın diye.
eşinizin her hizmetini yaparak ve sorun çıkmasın diye ses çıkarmayarak evlilik yürümez.çok yıpranırsınız. bu arada koca adam ne yer ne içer niye düşünüyorsunuzki???
Bir kere "besle büyüt danayı" tabiri hiç hoş değil. Eşinizin de bir kusuru yok. Demek ki unutmuş olabilir insanlık hali zaten normalde size yardım ediyormuş spordu alacağı şeylerdi derken zaman geçmiş. Baktı gelmedi siz kalkıp ısıtsaydınız neden iftar saatine kadar özellikle beklediniz çünkü yüzüne vurmak istediniz. Siz sanırım çalışmıyorsunuz evdesiniz o çalışıyor tamam bir kere bir şey istemişsiniz o da ısıtmam dememiş ki ısıtmaya koymuş zaten gören de kavga gürültü çıkardı sanacak bu kadar hassas olmayın.
Evleneli 8 ay oldu.. Yemek yapmayı bilmezken elimden geleni yaparak aksatmadan sofra kurdum, Nadir olarak dısarıda yemediğimiz yada annelerimizde olmadıgımız zamanlarda sadece atıştırdık. Evde iş genel olarak benim üzerimde ama yeri geldiğinde eşim yardım eder..Ucundan tutar bişeylerin..Buraya kadar zaten bir sorunumuz yok..
Ramazan boyunca her iftar sofrasını özenerek hazırladım elimden geldiğince.. Sorumluluklarımdan kaçmadan.. Eşimin mesai saatleri ve iş yeri konumu eve uzak oldugundan halıyle ıftara yakın geliyor.Bu arada oruç tutamıyor. Dün ilk defa eve erken geldi.Huyum değildir ama eşimden bugun iftar sofrasını sen hazırla dedim.İftara kadar dinlenmek için.. Yemeklerim hazırdı.Sadece sofra kurulacak.Spora gideyim başka bişey istersen alırım geldiğimde kurarım dedi.Bişeyler istedim.. Tamam dedim ve yattım.
Uyandıgımda iftara 4 dakıka kalmış.. Elinde paketle gelmiş.. E iftar yapmıyor muyuz? Sofra niye hazır değil.. Sen hazırlayacaktın dedim.Kalktı yemek ısıtmaya kalkarken zaten ezan okundu.Tek kelime soylemedim çok kırıldım.. Orucumu atıstıracak bişeylerle açtım.Sonra istediğim şeyleri ararken vakit geçmişmişte.. Bişey demedim yine de..
Zaman geçti koltukta dinleniyorduk.Meyve getirir misin dedim... Ben yemiycem cevabını aldım.. Kalktım kendim aldım..
Çok bozuldum..Çok üzüldüm.. Bu kadar boşvermişlik olur mu.. Ben hep onun karnı açmı tok mu? Yemiş mi uyumuş mu diye düşünürken.. Hala da çok üzgünümmm...
Kısacası ASLA EŞİNİZİN ANNESİ OLMAYIN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?