Besle büyüt danayı, tanımasın hanımı..

Budur!

Bazen nasıl okuyoruz diye düşünüyorum. Uyumuş arkadaş yoksa sayko gibi gözü saat ve kapı arasında mekik dokuyarak sırf kızma amaçlı kocasını beklememiş.
Ayrıca çalışıyormuş.
Ayrıca oruç tutmayan bir eş de Allah rızası için bir gün de sporundan eksik kalıversin ne olacak.

Bu noktaya ayrı bozuldum.. Kendi programını dusunebilecek kadar bencil olmak... Eşine verdiğin sözü unutmak..

canim aramizda kalsin daha ne dusuncesizlikleriyle karsilacaksin bu erkeklerin daha..azcik onlarda rahatlik bencillik var nede olsa hanim yapar.kendimden biliyorum bir eli yagda bir eli balda alistirdim esime..simdi akilllandimda onada is buyuruyorum artik..

konuyu okurken adam oruçlu çalışıyor, kadın evde kesinlikle yemek yapmadı adam da kızdı dedim ama dediğim gibi olmamış.
eşiniz son derece haksız. sevabınızdan biraz da o faydalanmış olacaktı sofrayı hazırlasa meyve falan getirse ama kısmet olmamış ona.
biraz atarlı davranın bakalım.

Bu noktaya ayrı bozuldum.. Kendi programını dusunebilecek kadar bencil olmak... Eşine verdiğin sözü unutmak..

Bir daha siz de çay meyve gibi bir şey istiyorsa çok yüz vermeyin. Ben istemiyorum canım diyin. Hani kalk kendin yap/al demek yerine ben içmicem/yemicem diyin. Bazı erkekler vardır cidden ona hizmet edesiniz gelir. Çayını koyup meyvesini getiresiniz. Çünkü o da size prenses muamelesi yapar. Ama eşiniz gibi birine benim içimden bir şey yapmak gelmezdi açıkçası.

Son düzenleme:
Tabii canım erkek Milleti onu yapmaktan bile aciz. Olur mu paşa onlar yapabilir mi hiç? Bence erkekler gitsin kafasına kadar kendini kuma gönsün ölümü beklesin. Yani kendini doyuramayan insandan hayır mı gelir? Erkekler düşüncesiz, ev işi yapamaz vs argümanlarınızla evin hizmetçisi oluyosunuz.

oofff offff.. Bu duzen boyle surup gıtmez ki..

Evin hizmetcisi, kocanin kolesi olmayin iste
Karnin ac mi tok mu,susadin mi,mutlu musun,senin icin yapabilecegim ne var diye pesinde dolanmayin su adamlarin

Bekarken nutuk atardım, Evli arkadaşlarıma.. Eşinizi dunyanızın merkezine koymayın.. der dururdum. Peeehh kafa 1500 de icraat ''0''..

Ortalığı yıkıp dökesim geldi içimden ama sustum.. Orucun fazileti kalmayacaktı..

Bu bir yerde saygıdır bana göre.. Eğer o gün dışarda kalacaksam arayıp dısarda yemesını yada evde tuketebileceklerini sıralıyorum.Düşününce bi kere yemek yedın mı? diye sordugunu hatırlamıyorum.. Bir iki kere kahvaltı hazırlamak dısında. Bu da kendimi daha cok değersiz hissettiriyor. Aynen ornek verdiğiniz gibi uygulamayı dusunuyorum kararlıyım..

Ben şımarttım.. Bende bilmediğim halde türlü tariflere bakıyorum.Ona buna sora sora yemek öğreniyorum.Aksam yemek saatlerimi onun işten dönüş saatlerine göre programlıyorum.. Off. offf..

en iyisini yapmışsın susmakla. dediğin gibi orucun için susmuş oldun. müsait ve sakin bir zamanda güzel güzel anlat durumu.

acı deneyimlerle eşinin anası olmaman gerektiğini anlamışsın ne diyeyim..

oyle oluyor dimi.bende evlenmeden ayy yok kv yok ailesi ne gerek var boyle sorunlara iki insan birbirini sevdikten sonra niye sorun oluyormuski bunlar diyordum..iste yasamayan bilmezmis..
daha yeni evlisin evet siz oruclu oldugunuz icin size onem vermeliydi.ama sizin istekleriniz icinde zaman harcamis disarda.sonra camasir asmis yikamis.demekki yardimsever..olur boyle ufak seyler cokta takma mutlu olmaya bak.

Erkekler bizimle aynı yapıda değilki bizler herşeyin en ince ayrıntısına kadar iner detaylı yaparız.

Onlarda öyle birşey yok, şimdi birşey iste 2 dakika sonra unutur birde seni suçlar. Geneli bencildir kendini düşünür karşısındaki pek umurunda olmaz.
Aynısını yaşamışsın da zaten.

Kafana takma can sıkacak bir şey yok ortada.

katılıyorum
şahsen benimkide aynısını yapardı heryere geç kalıyor zaten kendisi oruç olsada farketmezdi ayrıca
bu tamamen senin beklentinle ilgili bir durum sen kalktıgında herşey hazır hayaliyle uyudun ama olmadı yeni duruma göre yol almayı virajlar çıkarsa nasıl manevra yapacagımızı ögrenmedigimiz sürece mutlu olamıyoruz kafamızdaki kalıplara uymayan durumlar bizi bu kadar kahretmesin hayatı oldugu gibi yaşayalım bence
bu kadar abartacak birşey yok ama biraz mahcup olup meyveyi bari getirermiş iyiymiş yani

Ne güzel yardım ediyomuş normalde eşiniz hele ki çamaşır yıkayıp asmak inan benim eşim hayatta yapmaz sadece yemeğe yardım eder.Kötü niyetlede yapmamış belli ki hazırlarım da demiş ama unutmuş herhalde.

acı deneyimlerle eşinin anası olmaman gerektiğini anlamışsın ne diyeyim..

Uyandım en azından...

Kayın aile ile anlaşıyoruz ''Maşallah'' Hiç sıkıntımız yok.. Kendi huzurum için he deyip geçiyorum, Nitekim onlarda öyle..

Hatasının farkına vardıgı anda özür mahiyetli davranışlar bunlar.. Başka bişeye işaret edeceğinden değil..

Ama olmazki sen bu odunlardan çok şey bekliyorsun
Sen de yapmıcan bacım. Yapmadan olmaz da az yapcan özene bezene kurmayacaksın mesela sofrayı

benım esım bana yapma dıyor
ama yapılması lazım ısler oyle degıl mı
yardımcı olmak yerıne yapma cok yoruluyorsun kıyamıyorum dıyor
buna ne yapmak lazım

iş annelerde bıtıyor annelerde
benımde oglum var 1,5 yasında, sımdıden ev ısı yapıyor ve oyle yetıstırecegım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…