Besle büyüt danayı, tanımasın hanımı..

dun yogurt mayaladim.iftarda bu aksam sofraya getirdim tabi tadi guzel olmamis.hazir yogurttan yapmistim deyince kizdi sesini yukseltti olan elestiriyi yapti yok bisey beceremiyomusumda yok yufka gozleme yapamiyomusum cok uzuldum sinirlendim..bazen bu adama hicbisey yapasim gelmiyor orucum bebegim var emziriyorum.halsizlik var anla dimi halden.

Sizin esinizin size deger vermemesi sizden baska kimsenin problemi degil.

Sadece mutfakta gecirmeseydiniz hayatinizi, konu sahibinin de aksama kadar calistigini okuyarak anlayabilirdiniz.

Hem sizin zihniyetinize gore kocasi aldatsa ne olur ki zaten? Bir de karisina bunun icin hesap mi verecekti? Sizin esiniz vermez zaten, merak etmeyin.

Benm ne demek istedgmi anlamdan yorum yaapan insanlara guluyorum sadece benle polemiğe grmeyn ben sizin gbi düşünmek zorund değilm hherkes gbi bnde kendi düşüncemi yazdım

Okumasam yorun yapmam heralde gercekleri duymak canınızı mı acıtıyo?
Ben konuyu okudum ve kadının calıştgı kısmını goremedm?
Ne alaka simdi cevaplanmış olmasyla iice saçmaldınz sırf konuşmak için yazmayın lütfen mantık bulamadm cumlede tsk
Cevaplanmış diyosun ne alaka smdi bende dusuncemi yazdım kur alakayı da anlayayım o zaaman cevaplandysa niye bna laf yrtştryosun mlletin avukatı sen nsn
Ya ne alakası var sixden yana cıksak bizden iisi olmaz neden farklı dusunce olunca onubyerle bir etmye calışıosunz? Niye kendinizi değiştrmek için yırtnyosunz asıl sizin gbler bitsin erkekleri bunalttnz
Evet cok gereksiz birisin bencedr gerek yok devam etmeye
Konuyu okumayı biliosunuz benim yazdgmı da okuyun yazın oyle tartısaalım o kadar dey yazdım aldatma kelimesi mi dikkatni cekti ayrıca?
Hı hı tabi anlıyorum sizi

Hanfendi alıntılayarak yorum yapayım istedim, Her turlu yoruma acık oldugumu bilmenizi isterim.. ama uslubunuz kişiliğime saldırır nitelikte olmasından dolayı ve tartısırken aynı frekansta olmayısımızdan oturu bu konuda uzlasmamız munkun değil. Ana düşünce ''Size göre erkeğin mutfaga girmesi tasvip edilemez'' (.) Nokta uzerıne çok tartısılacak bişey de yok. Görüşünüzü bildirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Canim o kadarcigi bile yapmaz esim hamile halimle herseye ben kosarim. Bulasigini lavaboya bile koymaz dusun
Ama

puhahaaa bu mesaj ne yaa 1800lerden yorum gelmiş size konu sahibi
Benım mesajımı alıntılamıssınız ama

Konuyu anlamasına yardımcı olmaya çalıştığınızı, karsı taraftan algılabilse keşke... Tşk.

Saygı duyarım.Başlık teşbihten ibaret.. Karalama-kotuleme amaçlı değil.
Kendim gibi olmasını beklediğim bi durum yok ama biz aileyiz.. Benim huzuruma, sağlığıma,imkanlarıma yonelık herşey eşim içinde mühim olmalı.. Onun zaman içinde yakalamış olduğu konforu benim müşkül durumuma göre esneklik-değişiklik göstermeli değil mi.. Bir tabağı sofraya koymayı düşünebilmek çok büyük yetenek gerektiren birşey de değil üstelik... Biraz vicdani bir olay.. Bende işin bu noktasındayım.

Aynen öyle..

Hayır düşündüğünüz gibi değil.. Eşim bana uyuyup dinlenmemi soyledi.Güvenerek hareket ettim ki; eşimin bunu unutması ıhtımali zor bi seçenek.. Eşime tavrım ayrı olabilir ama sofraya saygı başkadır, asla kızgın yada surat asacak bir tavır içine girmedim, Ben zaten bunu buyutmedim kendimce alındım, Eşime kızmadım benim kızgınlığım kendime , Özetle belirttim zaten Anne değil eş olmak gerekli diye..

İş paylaşımı yapılıyor ki yetemediğim yerlerde zorla müdahil ediyorum Benım hassaslaştığım noktayı zaten daha önce deklare ettiğiniz için Beni bu konuda benı anladıgınızı biliyorum tşk ederim.

Dana teşbihimi eşime söylesem güler geçer Bizim için hakaret niteliğini taşımayan bir kelime
Zaten sofraya oturdum, yemek yemek dışında ağzımı açmadım.. o an anlık olarak mimiklerim dışında tepkisel en ufak birşeyim olmadı. Yemek yedikten sonra toparladık ve koltuklara dınlenmeye geçtik. Meyve rica ettim , Ben yemeyecegım tepkisi alınca kalktım yerımden hışımla meyvemı aldım, oda farketti ve apar topar mutfağa geldi bu kadar.Ben etrafında pervane olup onu serınletip ferahlatırken, eşim güneş olup içimi yakmasın

Paylasımınıza ve fikrinizi beyan etmiş olmanıza da ayrıca teşekkür ediyorum.

O zaman eşim bana hayatımın kadını ol demeseydi Mutluluklar dileğinize teşekkür ederim..

Sizi çok iyi anlıyorum işte

İşte Aldatmayı haketmek nasıl oluyor hala cevabını alamadım da neyse.. Tesekkur ederım desteğinize

efftelya Nasılsınız? Biraz düzeldi mi aranız? Umarım halledersiniz.

Eşime yansıttığım bişey yoktu zaten. Burada sakinleştim biraz daha.. hoşuma gitmeyen durumu izah ettim Destek beklediğimi söyledim.. Oda yardımcı olacağinı söyledi.. falan filan..

Hatta bu konuşmanın ardından bir süre sonra bazı şeyleri kendi yapmaya başladı ki teklife gerek kalmadan

Kadının saygı gormeyı bekledıgını ıfade etmesi , iş paylaşımında eşitlik beklentisi çok tuhaf karşılanır olmuş

Anlayısınızdan dolayı Size de çok teşekkür ediyorum..

[QUOTE

Saygı duyarım.Başlık teşbihten ibaret.. Karalama-kotuleme amaçlı değil.
Kendim gibi olmasını beklediğim bi durum yok ama biz aileyiz.. Benim huzuruma, sağlığıma,imkanlarıma yonelık herşey eşim içinde mühim olmalı.. Onun zaman içinde yakalamış olduğu konforu benim müşkül durumuma göre esneklik-değişiklik göstermeli değil mi.. Bir tabağı sofraya koymayı düşünebilmek çok büyük yetenek gerektiren birşey de değil üstelik... Biraz vicdani bir olay.. Bende işin bu noktasındayım.

[/QUOTE]
Ortada eğer bile isteye yapımayan bir durum olsa,vicdan girer devreye.Ve şu yazdıkların anlam kazanır.Evlilikte iki tarafta tolere etmeli bazı şeyleri.Yoksa vicdani boyutla bakarsak her olaya zor kalkarız altından.Başlığa gelince,Böyle şeylerin teşbihi olmaz.Kocam kocamdır.Dana benzetmesi yakışmamış.Naçizane fikrim.Umarım sorununuz çözülmüştür.İyi ramazanlar

Pardonda düşünmicekmi , bilmiyorum sen evlimisin ama. Akşam eşi geldiğinde duvarlarımı yesin yani
Düşünecek tabi o nasıl mantık kendiyle beraber düşünecek elbet

aynı iş yerinde çalışan ve aynı saatlerde eve gelen karı-koca sözkonusu. kadın yemek yapmadığında duvarları yiyen adamlar hala var mı sahi?

bu arada evli çocuklu çalışan bir bayan olarak hayattaki önceliğim sizin gibi eşimin midesi değil.

Niye haala bana laf yetiştirme cabasındasın ? Seni tanımıyorum ama su mubarek gunde obur dunyada hesaplaşalım diyorum ve konuyu kapatyorum ii gunler

Koca bi yazı ama sonunda ki cümle durumu özetlemiş malesef durum bu

kocadan değer görmeyen insanların kocadan değer görmek için çabalayan insanları aşağı çekme politikası der geçerim bence münakaşaya bile girmemek gerekiyor.

eee canim adama direk soyleyeveksin sende hazirlayacaksin arada diye . meyveye yokmu dedi sende getir ben sana getiriyorum diye kole degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…