Besle büyüt danayı, tanımasın hanımı..

evet cok klasik

bu erkeklerin ezberi bu konuda sıkıntımız yok tabi... Sen saldıysan o toplasın

Bir Arkadaşımın lafı geldi aklıma; hiç bir zaman beklentili haraket etme, sonunda üzülen sen olursun.
ıyı de eşimden beklemeyıp, kimden bekleyeceğim Haklısınız tabi ama sonradan da kafamda bu soru dank etti..

Benim tecrübem şöyle. Erkekten ev işleri konusunda yardım istersen, senin huzurunu kaçırır. 2 kere 2 dört.
Bende huzur kaçırmayı planlıyorum

Ev işine yardımcı oluyor tabi o da söylenene söylene Mesela boyumu aşıyor çamaşır ipleri balkona sen as diyorum mecbur kalıyor.. Astıktan sonra o ipleri bu haftasonu aşağıya çekeceğinden bahseder anlatır Yaptıgında benden temiz iş yapar yeri gelir ama bu bencillik başka bişey değil..Umursamazlık, İnsanın önceliği eşi olmalı Unutulmaz ya Kısacası bu adamların sırtını sıvazlamaktan hep bunlar

en azından tamam dediği için şükretmem gerekir gibi olmuş yorumunuz Bunada şükür dedirtecek hale getirdiniz beni

Benim babam mükellef sofralar kurardı bu bir; Ayrıca aileden öyle görmesek bile bu inceliği hak etmediğimiz anlamına gelmez bu iki, siz de bu işleri annenizin karnından doğduğunda bilmiyordunuz nitekim temizliği de yemek yapmayıda, öğrenmek zor değil bu üç, oldu paşam devam et ile bu devran devam etmez buda dört Bende bundan sonra rahatımı bozmak istemiyorum

Sıfır beklenti çok mutluluk, aman erkek değil mi yapmaz etmez diyenleri hiç anlamıyorum. Madem beklenti sıfır olacak üstüne bi de paspas gibi olacaksınız niye evleniyorsunuz aklınızdan zorunuz mu var.

Kafasına vura vura anlatmak istiyorum eşimin bir kerede bizim gönlümüz hoş edilsin çok mu zor

Ben fitlenmedim aksine sakinleştim Merak etmeyin

Gecen görümcem iftarımıza eşlik etti, ''karına yardımcı olsana'' diye söylendi.. Keza annesi de öyle. Koca değil köşe minderi aldık sanki Bana yardımcı olmaya çalışması başka bişey ama merhamet ayrı şey

Paylasabilmek ne güzel Bende bundan bahsediyorum

Korkmayın bu kadar

Dün akşamdan itibaren anlamıştır zaten; elimde merdane ile karşılayıp beklemeye son iki smileye de hayır

Aynen öyle hani iftarda gecikmesi falan tölore edilebilir duruma gelirdi de Ben yemeyeceğim diye kestirip atmayana kadar Bu kadar düşüncesiz davranabilecek biri de değil ki

Bende o kadar boş insan değilim Hanı kafatasımın içinde beynim var.. Biri bişey söyleyince tartıp bicip değerlendirebiliyorum Kocayı da boşamam,ben sadece annelik figürünü boşluyorum artık Sakin olun dostum

Ay elbette değilsin ben biliyorum da o yorumu yazan üye anlamamış olayı :) ona takılma bunu bekleme bu ne yahu neyse sahur vakti ben de sinir yapmışım, azizim erkekleri biraz zahmete sokmak gerek, bundan sonra nazlan sen de olur mu Ayrıca erkekler kadınları rahat ettirdiklerinde kadınlar için bişeyler yaptıklarında kendilerini daha iyi ve işe yarar hissediyorlar biz bazen aşırı fedakarlıkla bu dengeyi bozuyoruz

efftelya canım benım sen 10 ay boyunca herşeyini dört dörtlük yap sonra bişey söyleyince tabi söylene söylene yapar.
ilk günden alıştırman gerekıyordu.

Son düzenleme:

Bende size yazmamıstım.. Sizin cevap verdiklerinizeydı zaten cevabım.. Gerek yokmuş kimse için haklısınız..

efftelya canım benım sen 10 ay boyunca herşeyini dört dörtlük yaptır sonra bişey söyleyince tabi söylene söylene yapar.
ilk günden alıştırman gerekıyordu.

Ben evlendiğimde hanım teyzeler oturtup bana her işi sen yapma, her sorumluluğu üstüne alma diye Altın öğütler veriyorlardı.. Ahhh bu kafam duvarlara vuracagım şimdi...

Yaaa işte cnm benım o teyzeleri her zaman dinlemek lazım
Ben sana neden mesaj atamıyorum

Oha be kadındaki rahatlga bak vay arkads benm esim sofra kurmyı bırak işin ucundan tutmaz ki bnde asla istemem erkeğin mutfakta ne işi var hiç sevmem erkek dedgn agır olcak ayrıca adam akşma kdr calışıyo ztn yorluyo bide sen nie yuk olma cabasındasn gereksiz triplerinzle erkeklerin basını yiyosunuz resmen sonra kocam beni nie aldatyo kocam bnle nie ilglenmio die zırlarsnz

Enteresan düşüncelerin var

Enteresan düşüncelerin var
Bnde burdaki cogu saçma sapan yorumlarınızı gorup aynı seyi dusunuorum hem eve ekmek getrsn hem evde iş yapsın erkekten beklentler bundan ibaret benm okuduklarım he karı koca calışırsa bilemem o apayrı ama kadın tum gun evdeyken bide kocası isten gelnce ondaan bişey istemesi bna saçma gelio

Ben kendime adıma konuşiyim o zaman bende çalışıyorum sabah 7 de kalkıyorum akşamda 7 de anca eve varabiliyorum.
Bence yapması gerekir. Ha evde oldun diyelim bebek olduğunda yine yapacak yine yapacak

Hiç mi okumadınız konuyu? Kadın da çalışıyor. Ve şu erkeğin mutfakta işi olmazcılar azalarak bitse keşke. Kadın çalışıyorsa öyle bir işi olur ki o mutfakta aklınız şaşar.

Hiç mi okumadınız konuyu? Kadın da çalışıyor. Ve şu erkeğin mutfakta işi olmazcılar azalarak bitse keşke. Kadın çalışıyorsa öyle bir işi olur ki o mutfakta aklınız şaşar.
Eski zihniyetler bitse zaten bunların hiçbiri yaşanmayacak çalışmayan kadınmı kaldı ki bu devirde.
Erkek yapar erkek oturur erkek eline sürmez erkeğe yakışmaz Ne çok büyüttünüz erkek egosunu

Eski zihniyetler bitse zaten bunların hiçbiri yaşanmayacak çalışmayan kadınmı kaldı ki bu devirde.
Erkek yapar erkek oturur erkek eline sürmez erkeğe yakışmaz Ne çok büyüttünüz erkek egosunu

Benim tek dileğim bu insanlar benim çocuklarımdan uzak olsun.

bi düstür bi yavaş gel istersen .. Ben sendeki rahatlığa yorum yapamıyorum!!! Önce okuyup sonra yorum yapın rica ediyorum.. Bu arada aldatılmayı hak etmek nasıl oluyor bana anlatır mısınız ?

bi düstür bi yavaş gel istersen .. Ben sendeki rahatlığa yorum yapamıyorum!!! Önce okuyup sonra yorum yapın rica ediyorum.. Bu arada aldatılmayı hak etmek nasıl oluyor bana anlatır mısınız ?
Okumasam yorun yapmam heralde gercekleri duymak canınızı mı acıtıyo?

Ben konuyu okudum ve kadının calıştgı kısmını goremedm?

Ben konuyu okudum ve kadının calıştgı kısmını goremedm?

Konuyu okuduysanız çalışıp çalışmadığını bilemezsiniz evet. Yani direk çalışmıyorsun da diyemezsiniz. İki mesaj daha okusanız 1. veya 2. sayfada sorulup cevaplanmış bir şey bu. Hadi diyelim cevaplanmadığı başka bir konudasınız. Önce bir sorun, öğrenin, ona göre eleştirin bence.

Ya ne alakası var sixden yana cıksak bizden iisi olmaz neden farklı dusunce olunca onubyerle bir etmye calışıosunz? Niye kendinizi değiştrmek için yırtnyosunz asıl sizin gbler bitsin erkekleri bunalttnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…