• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beslenme reddi

zzeynep54

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2025
3
0
1
26
Merhaba kızım 50 günlük oldu bugün 2 gündür beslenmeyi reddediyor günlük 1100 cc alan bebeğim şuan 700 cc tamamlayana kadar sıkıntılar çekiyoruz memeyi reddetti ilk haftadan sonra biberonlada sıkıntı yaşamaya başladık herşey güzel giderken 2 3 gündür beslenme sorunu yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bu tür durumu yaşayanlar var mı

Son düzenleme:
Merhaba kızım 50 günlük oldu bugün 2 gündür beslenmeyi reddediyor günlük 1100 cc alan bebeğim şuan 700 cc tamamlayana kadar sıkıntılar çekiyoruz memeyi reddetti ilk haftadan sonra biberonla devam ettik herşey güzel giderken 2 3 gündür beslenme sorunu yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bu tür durumu yaşayanlar var mı
bıberon gaz yapıyor olabılır mama dokunuyor olabılır degıstırıp baska markalar deneyebılırsın bıberon zor akıtıyor ya da cok akıtıyor olabılır. dr a danısman gerek bence.

bıberon gaz yapıyor olabılır mama dokunuyor olabılır degıstırıp baska markalar deneyebılırsın bıberon zor akıtıyor ya da cok akıtıyor olabılır. dr a danısman gerek bence.
Bugün doktor kontrolü vardı sütümü sağıp veriyorum mama kullanmıyorum 50 günlük kilosu 5500 gram iyi dedi birdahaki ayda kontorle gelin dedi kilo vermiş olursa değerlendiririz diyor sizinde başınıza böyle birşey geldi mi ?

Bugün doktor kontrolü vardı sütümü sağıp veriyorum mama kullanmıyorum 50 günlük kilosu 5500 gram iyi dedi birdahaki ayda kontorle gelin dedi kilo vermiş olursa değerlendiririz diyor sizinde başınıza böyle birşey geldi mi ?
yok canım benım gelmedi ben meme reddı dedın dıye mamaya gectın sandım :S

Merhaba kızım 50 günlük oldu bugün 2 gündür beslenmeyi reddediyor günlük 1100 cc alan bebeğim şuan 700 cc tamamlayana kadar sıkıntılar çekiyoruz memeyi reddetti ilk haftadan sonra biberonlada sıkıntı yaşamaya başladık herşey güzel giderken 2 3 gündür beslenme sorunu yaşıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bu tür durumu yaşayanlar var mı
İlk 2 ay bebeklerin biraz bilinçsiz bir emme refleksi var bu yüzden ne verseniz içiyordur bu yüzden 1100 cc leri görmeniz normal. Aslında kilosuna göre biraz fazla içiyormuş. 700-800 cc bebeğinizin mide kapasitesine gayet uygun. Zorlarsanız durum beslenme reddine döner. Benim kızım 5 aylık yaklaşık 3 aydan beri ortalama 600-700 cc içiyor. Kilo alımı ve gelişimi devam ediyor. Fazla sütünüzü buzluğa atabilirsiniz artık.

Evet haklı olabilirsiniz hep fazla içsin derdine düştük ve sonuç bu umarım tekrar düzelir sizin bebeğiniz kaç kilo şuan

Doktora diğer aya göre az içtiğini belirtmisiniz doktorda boyle devam ederse kilosunda dusukluk olursa baska yollar deneyebilirisniz demek istemiş . Kilo alıyorsa 600-1000 kg arasi demekki böyle beslenmek istiyor demektir.

Back
X