• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beslenme terapisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi bktylr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bktylr

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2025
4
0
1
35
herkese merhaba, burada yeniyim. çocuğumun yemesi ile ilgili sorunlarım var. bir kaç tavsiye almak, anne olarak yapabileceğim bir şeyler varsa onları anlamak için geldim. 4 yaşındaki oğlum yeni bir şey yemek istemiyor. hep aynı yemekler üzerinden geçiyor hayatımız. lahmacun, sucuk, pilav ve üç beş meyve. başka hiç bir şey yemiyor. evde sürekli sucuk pişiyor. ne yapayım bu konuda başka çarem yok. yemediği için bir tek oradan protein alıyor diye onu yapmak zorunda kalıyorum. yapay olmasın daha sağlıklı olsun diye sucuğu kendim evde yaptım ama nafile. onu da yemeyi istemedi. bir anne olarak kendimi çok çaresiz ve suçlu hissediyorum. benzer durumda olan var mı? ben çok yıldım tükendim artık. kaygı bozukluğu yaşıyorum. kreşten aç geliyor. hiç bir şey yemeden geliyor. doktora götürdüm kan değerleri normal çıktı. doktor beslenme terapisi önerdi. nedir bu beslenme terapisi? bilen daha önce deneyimleyen oldu mu? olduysa kime gittiniz? yanlış bir yere gidipte zaman ve para kaybetmek istemiyorum.

Back