- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Ay madem isim verdinKilo almaya çalışırken ben de b12 kullandım, benexol bir de apikopaldi sanırım. Bu ara yine düştü b vitaminim pandemiden hastaneye gidip baktiramadim. Hatta pandemi öncesi de b ve demir düşüktü ama midemi bozdu bıraktım. Hangi b vitaminin kullanıyorsunuz siz?
bilgi aliyim da bi acaba neyi yanlis yaptimherkes cok etkisini gormus bende tik yok 9 tekrara cikmistim en son. haftaya tekrar okula donecegim ya orda baslarim duzgun yapabilme taktiklerini aldiktan sonra sana da yaziyim hadi basliyoruz diye
Bende de yok
Bende de yokama pes de etmiyorum yaptığım kârdır deyip baştan alıyorum yıllardır
Pes etmek yokpandemiden önce pilatese gidiyordum bütün hareketleri ezberledim evde kendim yapayım diyorum 1 saatlik ders ben evde yapınca 15 dk da bitiyor yaparken bile istikrar sağlayamıyorum pes ettim gerçi
Ay iyi bari solgar falan değilmiş eşek yükü kadar para vermeye gerek yok. Yarın alayım bariAy madem isim verdin
Benexol ❤ ben
Gece içiyordum ben bence oyle daha faydalı...Ay iyi bari solgar falan değilmiş eşek yükü kadar para vermeye gerek yok. Yarın alayım bari
Pes etmek yok
Sadece motivasyon lazım
Mesela seni ne motive eder ? Nasıl bir görünüm ? Ve bunun için zevk almayı deneyebilirmisin,çünkü o sabırsızlık hali iyi bilirim inan çok götürüsü oluyor
Ben de ekmeği bırakınca kilo veriyorum. Sadece ekmeği keserek 1 ayda 1-2 kilo veriyordum rahat. Nerden nereye işte, ben de kilo almak isterken 43 kiloydum 1.70e, ne çok ağlardım. Simdi 60 kiloyum, boyuma göre fazla değil aslında ama işte göbeğimde toplanıyor. Orantı çok önemli.Teşekkür ederim.
Malesef benim en büyük eksiğim ekmek yemek, ekmeği ağzıma çok nadir sürerim nedendir bilmiyorum.
Şuan 170e 43.5 kiloyum. Bugün birşeyler başlama sözü verdim kendime. Umarım istikrarlı bir şekilde devam edebilirim. Sizin söylediklerinizi ss aldım, 1 ay sonra kilo alırsam editleyeceğim söz :)
Evet bir de gece içince mide bulandırmiyor. Demir ilacını da gece icmeyi tavsiye etmişler. Sabah aç karnına içince kabız yapıyor o daGece içiyordum ben bence oyle daha faydalı...
Ha birde 50lik kullanmıştım ben ve gercekten faydası zaten 1 ayda belli olmaya anca başlıyorEvet bir de gece içince mide bulandırmiyor. Demir ilacını da gece icmeyi tavsiye etmişler. Sabah aç karnına içince kabız yapıyor o da
Kilo almak için mi kullanmıştınHa birde 50lik kullanmıştım ben ve gercekten faydası zaten 1 ayda belli olmaya anca başlıyor
Bnm b12 eksik olmamasina rağmen iyi geldi düşün bu değerleri hic anlamıyorum zaten...
Yok, dişlerle ilgili bir sinir hasarı yaşadım kiloya bu denli etki ettiğini bilseydim zaten daha once başlardımKilo almak için mi kullanmıştın
Bayağı spor programı birikti, squat kalçalara ve bacaklara iyi geliyor diye biliyorum ben zaten en çok almasını istediğim yerlerde üst bacakla alt bacak. Sende boyuna göre kilolu değilsin eminim çok güzelsindir.Ben de ekmeği bırakınca kilo veriyorum. Sadece ekmeği keserek 1 ayda 1-2 kilo veriyordum rahat. Nerden nereye işte, ben de kilo almak isterken 43 kiloydum 1.70e, ne çok ağlardım. Simdi 60 kiloyum, boyuma göre fazla değil aslında ama işte göbeğimde toplanıyor. Orantı çok önemli.
Popom dar mesela, basenim yok, meme desen hiç yok. Oralara dağılması gereken kilo göbeğe kollara falan gidince orantısız bir görüntü oluyor. Benle aynı boyda 52 kilo olan arkadaşım benden daha balık eti duruyor mesela. Çünkü beli incecik bacakları ince, yağlar meme ve popoya dağılmış.
Motivasyonunu bozmazsan hiç zor bir şey değil emin ol. Popo için de squat yapabilirsin. Ben ne zaman yapsam 1 ayda fark görüyorum ama istikrarlı değilim. Anca yaza girerken kafamda eye of the tiger çalıyor Yaz çıkışı yine aynı fossluga devam1 aylık squat takvimi var mesela ben hep onunla yapıyorum. Takvim olmazsa unutuyorum ve karışıyor. Her gün artırarak ay sonunda günde 250 ye çıkan bir takvim. Başta çok zor oluyor, ilk 1 hafta yürüyemiyorsun ama o acı var ya dünyanın en zevkli acısı
Gün içinde bir sürü saçma şeye vakit ayırıyoruz ama yarım saat spor söz konusu olunca uyku bastırıyor. Ben genelde yatmadan önce yapıyorum. Her işimi bitirip setlere bölerek. 1 haftadan sonra yapmadan uyuyamıyorsun zaten. Spor yapmanın öyle tuhaf bir bağımlılığı oluyor. Sonra zaten gitgide kolaylaşıyor ve seratonin salgilattigi için yaptıkça mutlu da oluyorsun.
1 ay sonunda olumlu sonuçlarını bekliyoruz
Ayy cok ozendimKısır kasesinin tamamını yiyip kilo veren ben
Bekarken bende 1.73 boya 43 kiloydum evlendim hafif kilo aldim,hamile kaldim baya zayifladim.dogumdan sonra bi ara kilo aldim simdi 51 kiloyum.ben mama takyivesi bile aldim bekarken ama işe yaramadi.asiri yerdim hemde yagli falan yinede kilo alamazdim.sanirim duzenli yemedigim icin oluyordu.sizde duzenli yemeye dikkat edin etkisini goreceksinizİki durumda çok sıkıntılı maalesef.
Daha geçen diyetisyene gittim boyumu daha kısa bilirken oradaki ölçümde 170 civarı çıktı ve 43.5 kiloydum.
Keşke sizdeki his bana, bendeki his size gelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?