Beştaş Yüzük

KIKIKIKI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
2
1
3
36
Merhabalar,
Iki ay sonra nisanim olacak. Bestas da alindi ama ben seklini cok begenmedim, konustuk seklini degistirirz diye dusunduk. Daha once bu tarz yuzuklerinin iskeletini veya seklini degistiren oldu mu? Fikir verirseniz cok sevinirim.
Simdiden cok tesekkurler herkese :)

Merhabalar,
Iki ay sonra nisanim olacak. Bestas da alindi ama ben seklini cok begenmedim, konustuk seklini degistirirz diye dusunduk. Daha once bu tarz yuzuklerinin iskeletini veya seklini degistiren oldu mu? Fikir verirseniz cok sevinirim.
Simdiden cok tesekkurler herkese :)

Beş taş çok istiyorum inşallah bir gün benim de olur, pırlanta tektaşımın montür deniliyor sanırım metal kısmına onu değiştirmiştik biz de... oluyor yani sertifikası sende kalıyor zaten aynı taşa başka alt yapıyorlar beğendiğinden... Güle güle kullan canım.

Beş taş çok istiyorum inşallah bir gün benim de olur, pırlanta tektaşımın montür deniliyor sanırım metal kısmına onu değiştirmiştik biz de... oluyor yani sertifikası sende kalıyor zaten aynı taşa başka alt yapıyorlar beğendiğinden... Güle güle kullan canım.

Gec oldu cevabim sanirim :) Cok tesekkurler eve dediginiz gibi montur denilen kismini degistirdik taslar aynen kaliyor yani, sadece alip farkli bir iskelete tasiyorlar. Allah isteyene herkesi fazla fazla versin :) tesekkurler.

benim de nişanlım doğum günü hediyesi olarak gülaylar' dan almıştı. yeni alacak arkadaşlara tavsiyem yanyana dizili 5 taş almayın. ben kendi yüzüğümün fotoğrafını ekleyeceğim bu tür gerçekten çok ama çok güzel duruyor gören bayılıyor herkese hayırlı olsun :)

benimki böyle kesinlikle tavsiye ediyorummmm

Eklentiler

• pirlanta-bes-tas-alyans-Y010007.webp
    pirlanta-bes-tas-alyans-Y010007.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 1.827
Back
X