- 1 Eylül 2023
- 2.503
- 631
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Ama adet olmadım henüz 1 gün var hiç ihtimal yok mu hamilelik için ?Malesef canım benim
Beta 5 ve üzeri olması gerekiyor gebelik var demek için oda bir anda 5 ve üzerine çıkmazki inşallah bn yanılırım tabi canım hamilesindir
Canım sabah bir de idrar testi yap bakalım benimde 10. Gün ignede belki erken test yaptım negatif çıktıKızlar bende 5 martta çatlatma iğnesi vuruldum 7 martta aşılama oldum cuma günü beta verdim (Aşılamanın 8.günü) beta 0 çıktı.Salı kan verdim bidaha (Aşılamanın 12.günü) beta 0.20 çıktı. Adetime 1 gün kaldı.Yükselme ihtimali var mı sizce ?
Bugün aşılamanın 14.günü oldu gece 00.00 olduğu için 14 diyorum.Çatlatma iğnesinin de 16.günü henüz adet olmadım. Sizce yükselme görür müyüm ?
Olmazsada üzülme bende bir yıldır istiyorum olmuyor demekki zamanı var bazı şeylerinAma adet olmadım henüz 1 gün var hiç ihtimal yok mu hamilelik için ?
Erken sizin daha yanılma payı olabilir artık bişey görmeye korkuyorumCanım sabah bir de idrar testi yap bakalım benimde 10. Gün ignede belki erken test yaptım negatif çıktı
Tabiki hayatta hersey nasip biz 3 yıldır istiyoruz daha sonuç alamadık vardır zamanıOlmazsada üzülme bende bir yıldır istiyorum olmuyor demekki zamanı var bazı şeylerin
Aynen bende öyle oluyorum negatif görmekten korkuyorum artık psikolojim bozulduErken sizin daha yanılma payı olabilir artık bişey görmeye korkuyorum
Benim de bozulmaktan ziyade alıştım boşuna yapıyorum gibi geliyorAynen bende öyle oluyorum negatif görmekten korkuyorum artık psikolojim bozuldu
İnşallah vardır da yükselir dua edicem senin içinTabiki hayatta hersey nasip biz 3 yıldır istiyoruz daha sonuç alamadık vardır zamanıhenüz adet gelmedi ya bi umudum var yükselme ihtimali olur mu diye adetime 1 gün kaldı
Maalesef yükselmez bende aşılama yaptırdım 2.30 çıktı hamilelik olmadı.Kızlar bende 5 martta çatlatma iğnesi vuruldum 7 martta aşılama oldum cuma günü beta verdim (Aşılamanın 8.günü) beta 0 çıktı.Salı kan verdim bidaha (Aşılamanın 12.günü) beta 0.20 çıktı. Adetime 1 gün kaldı.Yükselme ihtimali var mı sizce ?
Bugün aşılamanın 14.günü oldu gece 00.00 olduğu için 14 diyorum.Çatlatma iğnesinin de 16.günü henüz adet olmadım. Sizce yükselme görür müyüm ?
Allah razı olsun bende sizin için dua ettim şimdi rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli kolaylıkla eli ayağa düzgün sağlıklı bir şekilde tez zamanda aminİnşallah vardır da yükselir dua edicem senin için
Ne zaman vermiştiniz kan testini o sonuç çıktı ?Maalesef yükselmez bende aşılama yaptırdım 2.30 çıktı hamilelik olmadı.
12. Günde vermiştim sonra adet oldum zatenNe zaman vermiştiniz kan testini o sonuç çıktı ?adet gününüz de falan mı gecikince mi
Bende 12.günde verdim 0.20 çıktı adet ne zaman oldunuz peki negatifi görünce ?12. Günde vermiştim sonra adet oldum zaten
Bir iki gün sonra adet oldumBende 12.günde verdim 0.20 çıktı adet ne zaman oldunuz peki negatifi görünce ?
AnladımBir iki gün sonra adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?