Beta 0.20 yükselir miiiiii ? Adete 1 gün kala ??? 😭🤲🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
2.503
631
43
26
Kızlar bende 5 martta çatlatma iğnesi vuruldum 7 martta aşılama oldum cuma günü beta verdim (Aşılamanın 8.günü) beta 0 çıktı.Salı kan verdim bidaha (Aşılamanın 12.günü) beta 0.20 çıktı. Adetime 1 gün kaldı.Yükselme ihtimali var mı sizce ?
Bugün aşılamanın 14.günü oldu gece 00.00 olduğu için 14 diyorum.Çatlatma iğnesinin de 16.günü henüz adet olmadım. Sizce yükselme görür müyüm ?

Beta 5 ve üzeri olması gerekiyor gebelik var demek için oda bir anda 5 ve üzerine çıkmazki inşallah bn yanılırım tabi canım hamilesindir

Beta 5 ve üzeri olması gerekiyor gebelik var demek için oda bir anda 5 ve üzerine çıkmazki inşallah bn yanılırım tabi canım hamilesindir
inşallah bakalım adet gelene kadar umut var demektir beklicez geç öğrenenler de oluyor inşallah onlardan olurum

Canım sabah bir de idrar testi yap bakalım benimde 10. Gün ignede belki erken test yaptım negatif çıktı

Olmazsada üzülme bende bir yıldır istiyorum olmuyor demekki zamanı var bazı şeylerin
Tabiki hayatta hersey nasip biz 3 yıldır istiyoruz daha sonuç alamadık vardır zamanı henüz adet gelmedi ya bi umudum var yükselme ihtimali olur mu diye adetime 1 gün kaldı

Maalesef yükselmez bende aşılama yaptırdım 2.30 çıktı hamilelik olmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…