- 13 Haziran 2023
- 1.794
- 1.971
- 53
- Konu Sahibi nisanurs98
-
Evet canım düzenli herşey normal bir sorun yok ama olmuyor işte. Belirti çoktu göğüs ağrısı uyku hali kasık sancısı, mide de gaz.Anladımdüzenli mi adetiniz peki ? Benim düzenli 1 gün kaldı gösteriyor takvim , bide belirtileriniz var mıydı hiç ?
Sanırım stres engelliyorEvet canım düzenli herşey normal bir sorun yok ama olmuyor işte
İlk zamanlar stres yapıyordum ama artık eskisi kadar değilim stresli ama nasip işte .Sanırım stres engelliyor
Evet nasip gerçektenİlk zamanlar stres yapıyordum ama artık eskisi kadar değilim stresli ama nasip işte .
Aynen öyleEvet nasip gerçektenhiç stres yapmıyorum diyen yalan söyler zaten
Allah isteyen herkese bizlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin bol bol dua eder misin , kaderi ancak dua değiştirir çünküAllah isteyen herkese bizlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Sizinki kimyasal olmuş olabilir mi < 2.30 muydu yoksa normal 2.30 muyduAllah isteyen herkese bizlere de sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Her zaman ediyorum ama benim duam kabul olmuyor heralde tövbe yarabbim yaAmin bol bol dua eder misin , kaderi ancak dua değiştirir çünkü
Öyle deme olmuyorsa rabbim güzelleştiriyordurHer zaman ediyorum ama benim duam kabul olmuyor heralde tövbe yarabbim ya
Canım bir mucize olması gerekiyor gebelik olmuş olsaydı kanda değerin yüksek çıkardı yani 5 ve üzeri olmalıydı. Senin değerin düşük çıkmış bu da gebelik yok demek oluyor. Ben de daha önce 2 aşılama yaptım az çok bilgim var bu konularda. Adetlerin düzenli ise bir iki gün içinde olursun. Eğer birkaç gün daha olmazsan ilaçların etkisinden olmadın demektir çünkü takdir edersin ki hep hormon alıyoruz bünye biraz sarsılıyor. Baktın 1 haftaya yakın gecikmen oldu ozaman tekrar kan verirsin ama şuan için bu kadar kafana takıp stres yapmamanı öneririm.@mina2091 @Hasretimm123 @Lovemybaby @AnneveBebek0 @eez @basakalya B brune @Snsuz123 @1begonya @kommageneli @kadess25sevgiiinur @Hatice Ceylan @haribobulbulo kızlar düşünceleriniz nedir ?
Şimdi baktım böyle < 2.30Sizinki kimyasal olmuş olabilir mi < 2.30 muydu yoksa normal 2.30 muydu
Canımmm inşAllah geç döllenme olmuştur inşallah@mina2091 @Hasretimm123 @Lovemybaby @AnneveBebek0 @eez @basakalya B brune @Snsuz123 @1begonya @kommageneli @kadess25sevgiiinur @Hatice Ceylan @haribobulbulo kızlar düşünceleriniz nedir ?
Adet gelmediği için insan da umut oluyor geneCanım bir mucize olması gerekiyor gebelik olmuş olsaydı kanda değerin yüksek çıkardı yani 5 ve üzeri olmalıydı. Senin değerin düşük çıkmış bu da gebelik yok demek oluyor. Ben de daha önce 2 aşılama yaptım az çok bilgim var bu konularda. Adetlerin düzenli ise bir iki gün içinde olursun. Eğer birkaç gün daha olmazsan ilaçların etkisinden olmadın demektir çünkü takdir edersin ki hep hormon alıyoruz bünye biraz sarsılıyor. Baktın 1 haftaya yakın gecikmen oldu ozaman tekrar kan verirsin ama şuan için bu kadar kafana takıp stres yapmamanı öneririm.
İnşallahCanımmm inşAllah geç döllenme olmuştur inşallah
Ne kadar yapmıyoruz desekte çevre baskısı hadi yap çocuk , eeee kardeşi ne zaman olucak vs bıktım bende artık bu söylenenlerden . İnsanın yatak odasına kadar girilmesi çok ayıp . KADIN olarak çok gazla baskı altındayız o yüzden hipofiz bezimiz ne kadar stres yapmıyoruz desekte stresli oluyor Buda doğurganlığı etkiliyor malesefİlk zamanlar stres yapıyordum ama artık eskisi kadar değilim stresli ama nasip işte .
Umut hep olmalı elbette ancak fazla umutlanıp hayal kırıklığına uğramamak lazım olursa sevin olmazsa önümüzdeki maçlara bakalım :)Adet gelmediği için insan da umut oluyor geneteşekkür ederim
Yer gök dua üzerine kurulurdur , benim ettiğim dua sana şifa olsun canım benimİnşallahdua eder misin benim için kaderi ancak dua değiştirir
İlk zamanlar soruyorlardı ama artık sormuyorlar benden umudu kestiler heraldeNe kadar yapmıyoruz desekte çevre baskısı hadi yap çocuk , eeee kardeşi ne zaman olucak vs bıktım bende artık bu söylenenlerden . İnsanın yatak odasına kadar girilmesi çok ayıp . KADIN olarak çok gazla baskı altındayız o yüzden hipofiz bezimiz ne kadar stres yapmıyoruz desekte stresli oluyor Buda doğurganlığı etkiliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?