Beta 0.20 yükselir miiiiii ? Adete 1 gün kala ??? 😭🤲🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evettt çok katılıyorum

Ah kesinlikle katılıyorum ne doğru cümleler. İnsanlar farkında olmadan çok acımasız olabiliyor. Ve maalesef bu özellikle cahil kesimde çok fazla. En güzeli kulakları tıkamak hayatına devam etmek.

Hele bide şu ben kafamdan çıkardığım an oldu canım diyenlere bi tane çakasım geliyor nasıl aklından atabiliyosun balık mısın sen en kötü gece uyumadan gelir aklına yine gelir yani boş boş konuşuyorlar uyuz oldum yine gece gece

İlk zamanlar soruyorlardı ama artık sormuyorlar benden umudu kestiler heralde
Ben bana soranlara canım istediği zaman diye tıkıştırıyordum ağzına lafları . Bende evlendiğim zaman ilk gece ilişkimde birliktelik olduğunda hemen hamile kalırım diye eşimi yemiştim kendini korumadı diye . Baktım 2.3. Ay olmuyor bu sefer ben atlıyordum adamın üstüne hiç korunmadan 8. Ayımda hamile olduğumu öğrenmiştim o ay hiç aklımda hamilelik yoktu . Beyin olasan farklı bir organ ki

Evettt gamsız insanlar gerçekten var ben olamıyorum öyle maalesef

İşte nasip denen bişey var vakti saati

Valla ben her adet görenin bebeği olur sanirdim ama öyle değilmiş yaşayarak öğrendim .

Bana gala soruyorlar 3 yıl oldu hala bişey yok mu diyorlar çok hiç

Aşko kızma ama vallahi kafamdan çıkardım oldu çünkü kendimi diyet ve spora verdim olursa olur olmazsa olmaz diye yaşıyordum

Malesef kimyasal gebelik değil çünkü bazı yerler belirli değer altını ölçmuyor yani belki 0.3 belki de 1 di bilemeyiz ama önemi yok inşallah önümüzdeki günlerde güzel sonuçlar alırız
İnşallah canım tubbebeğe basliycam âdet olmayı bekliyorum şimdi de adet gecikti bir kac gündür bende şans olsaydı zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…